Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám
Ancsa jósnő blog
EGY JÓSNŐ BLOGJA

ANCSA JÓSNŐ

Blogjaim által szeretnék átadni számotokra olyan tapasztalásokat, melyek a valós világban történnek meg! Nem rólam szólnak, hanem, amit veletek élek meg, nevek nélkül, csak érzésekkel, eseményekkel!
Az életről és rólatok szólnak, nektek!

Sok olyan tanítványom volt, akik már rengeteget tanultak valahol a jóslásról, ezotériáról, de még sem működött nekik a kártya. Nem értették annak ellenére, hogy a lapokat megtanulták! Sokan azt hiszik, hogy csak a kártya fontos és semmi más a jósláshoz, pedig a kártya csak segédeszköz számunkra emellett nagyon sok fontos tényezője van a jóslásnak. Itt nálam ezeket is megtanulják és vele együtt természetesen a kártya működését is!

Vallom, hogy a jóslást megtanulni, elsajátítani csoportosan nagyon nehéz, majdnem lehetetlen dolog, épp ezért van nálam egyénre szabva a tanítványaim képességeitől, tudásától függően tabuk és sablonok nélkül és kreatívan oktatva.

 

Tananyag:

  • önismeret
  • tarot múltja, jelene
  • ezotéria
  • mágia
  • testbeszéd
  • emberismeret
  • kirakások
  • szeánszok
  • kártya fajták megismerése
  • kártyák: cigány kártya, tarot, francia kártya,(nagy arkanummal kezdünk)


és még nagyon sok minden, ami szükséges a jósláshoz, hogy megértsük magunkat, embertársainkat és főleg, hogy mit és miért mutat a kártya számunkra!

Minden végzős tanítványomnak lehetősége van a beavatásra Szent Iván éjjelén!

A kártyáknak a mai korban már egészen más értelmet kell adni ahhoz, hogy magunknak vagy ügyfeleinknek érthető magyarázatot tudjunk adni.
Képességgel mindenki rendelkezik csak élete folyamán nem szorul arra, hogy azokat használja is, és úgy fejlődjenek ki, mint azok amiket naponta használnak.

 

Tanfolyam Helyszín:
Itt nálam Ajkán, a jósdámban
Tanfolyam időtartama:
5x4 óra + a 6.-ik alkalom a vizsga

 

Mindenki képessége és időbeosztásától függően. Ki, hogyan halad a tanulással, és ki hogyan tud jönni!
A tananyagot nyomtatva biztosítom mindenki számára!

Van arra is lehetőség, hogy egyénileg bárhová elmegyek tanítani csak ebben az esetben a tandíjba be kell vennem a benzin költséget!

Tanfolyam és sikeres vizsga magával von egy oklevelet, ami tartalmazza, hogy jóstanfolyamot elvégezte nálam!

A tudás bennünk van csak a felszínre kell hozni, de előtte rombolni kell, hogy új alapokra építkezhessünk!

 

Szolgáltatásaim

Jóslás- kártyavetés

A kártya a hozzám fordulóknak biztonságot ad, lehet tőle kérdezni, sohasem hazudik! Tarot kártya, Cigánykártya, Jóslás, és Kártyavetés. A Tarot az ügyfeleimnek nagyfokú önismeretet ad, szembesíti őket..

Online jóslás

Az ügyfeleim közül sokan vannak, akik nagyon messze laknak tőlem, vagy hosszabb ideig tartózkodnak külföldön, velük legtöbbször Messengeren tartom a kapcsolatot. Eddig ez leginkább a tanítványaimra..

Szerelmi kötés

Minden belőlünk indul ki és érkezik vissza! A hit nagy erőt tud adni bármihez, akár, hogy életben maradjunk, akkor egy szerelmi kötésben való hit? Neki sikerült, mert akart és hitt és reménykedett..

Átok, rontás levétel

A kimondott szó hatalmában - hozzon jót vagy rosszat - ősidők óta hisznek az emberek szerte a világon. Átoknak számít minden ki nem mondott és kimondott rossz gondolat, amit a másik ember felé sugárzunk..

Jós tanfolyam, Ezoterikus tanfolyam

A tudás bennünk van csak a felszínre kell hozni, de előtte rombolni kell, hogy új alapokra építkezhessünk! Szabad-e sémák és tabuk által tanulni és tanítani ezt a hivatást? Meglehet-e tanulni könyvből azt a tudást..

Dúla - Szülés körüli támogatás / segítés

A dúla nem hoz az anya helyett döntéseket, de segít a döntéshez szükséges információk megszerzésében és a szülés előzetes tervezésében. Az anya megbeszélheti vele örömeit, aggodalmait..

Ház - Lakás - Üzlet tisztítása

Sokszor nem érezzük jól magunkat egy lakásban, irodában és nem is tudjuk, hogy miért! Létezik az a világ a szellemi síkon, amit nem látni, de érezni. Ha nem úgy megy egy bolt, nem tudunk aludni, rosszul érezzük..

Jóslás más városokban

Ezoterikus műsorok szolgáltatásához, összejövetelekhez szervezett egyéni jósláshoz hosszú évek óta hívnak. Több szervező is, akik a meghívottak részére az egész napos, vagy egész estés elfoglaltsághoz előadókat..
Mamadas Putas