Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám
Ancsa jósnő blog
EGY JÓSNŐ BLOGJA

ANCSA JÓSNŐ

Blogjaim által szeretnék átadni számotokra olyan tapasztalásokat, melyek a valós világban történnek meg! Nem rólam szólnak, hanem, amit veletek élek meg, nevek nélkül, csak érzésekkel, eseményekkel!
Az életről és rólatok szólnak, nektek!

Ha reálisan próbáljuk megérteni, hogyan működik a jóslás, és az, aki ezt a szakmát űzi is, sokszor még Ő saját maga sem érti, hogy a dolgok miért és hogyan lehetséges, hogy működnek. Ez is, mint minden az életben több tényezőből tevődik össze egyszer, aki jósoltat és, másodszor akihez fordulnak, maga a jós.

 

Én nagyon nem szeretem ezt a szót, hogy jós, inkább mindig azt mondom az ügyfeleimnek, hogy üzenetet közvetítek.

Vagyok Én, mint üzenet közvetítő: aki érzi az embereket, vannak megérzéseim, intuícióm, és tudom a kártyák jelentését.

Vannak az ügyfelek, emberek: akik épp felkeresnek bármilyen kérdésükkel, de érző, gondolkodó lények, kisugárzással és érzésekkel. És beengednek a tudatukba, érzéseikbe, gondolatvilágukban, amit nekünk kell megfejteni általuk.

És van a kártya, mint segédeszköz, amivel üzenetet közvetítünk mások számára. A kártyára azért van szükségünk, hogy egyrészről az ügyfeleket meggyőzzük, hogy valóban jósok vagyunk, mert erre van igényük sajna a látszat, másik részről pedig erre tudjuk rávetíteni a jósoltatót és olvasni a lapjaiban. A kártyának van egy alap jelentése, de minden embernél más és mást jelenthet, mert nem az a lényeg, hogy a kártya jelentése mi, hanem, hogy akinek jósolunk, arra rá tudjuk vetíteni a szimbólumokat a lapokról.

Akárhonnan is nézem a jóslást, szerintem nagyon kemény pszichológia a fele a többi megérzés, intuíció, testbeszéd, és a kártyák jelentése személyre szabottan.

Minden emberben, aki eljön hozzám benne, van a múltja, jelene és természeten a jövője! De múlt nélkül nincs jelen se jövő, és ezért lepődöm meg, amikor mások nem néznek múltat személyes jóslásnál, mert ahhoz, hogy aki velünk szemben ül, és megnézzük, mit kínál fel neki a jövő, ahhoz nagyon is kell a múlt, hogy mi történt, milyen személyiség. A múlt döntései befolyásolják a jelen döntéseinket, és a jelen döntéseink a jövőnket, vagy is így kerek az életünk.

A jóslás által mások tudatalattiját befolyásoljuk és beleavatkozunk az életükbe, még ha Ők azt hiszik, hogy nem, de pedig elég mélyen és keményen! Itt következik be az önmegvalósítás, amikor hallunk valamit és ez által nem tudatosan, de úgy cselekszünk, hogy azok a dolgok bekövetkezzenek. Egy példa, hogy mire gondolok? Ha meg vagyunk győződve, hogy párunk sose csal meg, de mondjuk a legjobb barátunk napokon, heteken keresztül rágja a fülünket, és nem hallunk mást, mint hogy megcsal, akkor előbb-utóbb kialakul a féltékenység, és gyanakodni kezdünk, pedig semmi alapja a dolognak! Mi emberek sajnos így működünk! Ezért is szokták azt mondani, hogy önbételesítő jóslás! És nem mindegy, hogy kinek, hogyan és mennyit közlünk a folyamat alatt, mert emberek élte függ sokszor a jósoktól, emberek élte változhat meg jó vagy akár rossz irányba Tőlünk!

A jóslásra manapság nagy szükségük van az embereknek, mert nincs mibe kapaszkodniuk, nincs aki, segítsen eligazodni a világ és belső zűrzavarukba, és természetesen a létbizonytalanság is hatással van arra, hogy egyre több ember fordul jóshoz. Ez valahol nagyon is hit kérdése, hogy az ember miben tud és akar hinni. Mert nagyon sok ember nincs tisztában önmagával sem a helyzetével, és erre próbálnak megoldást keresni. Ezért szeretem a tarot jóslást, mert nem csak a jövőt mutatja meg az embereknek, hanem az az ember kap egy önismeretet és szembesítést magáról is, igaz észrevettem, hogy sokan nincsenek felkészülve arra, hogy a kártya szembesítse önmagával, és talán ez a legnehezebb rész az egészben. Ha ezen Én nem jutok túl annál a személynél, aki hozzám fordul, akkor általában befejezem, mert nem látom értelmét, hogy tovább folytassam, mert nem készült fel arra, hogy saját dolgaival szembesüljön.

Vallom, hogy a jóslásnak mindig magáról az emberről kell, hogy szóljon, és akkor jó egy jóslás, ha azt az ember jó irányba tudja felhasználni saját életében és saját magára! És azt is vallom, hogy életünk nem egy előre megírt forgatókönyv alapján zajlik, hanem mi magunk irányítjuk és alakítjuk úgy, hogy az számunkra legyen jó. Vagy is a kártya és a jós csak egy útirányt, lehetőséget kínál minden embernek, de hogy ezek megvalósuljanak nekünk embereknek, kell tenni ennek érdekében!

 

Szolgáltatásaim

Jóslás- kártyavetés

A kártya a hozzám fordulóknak biztonságot ad, lehet tőle kérdezni, sohasem hazudik! Tarot kártya, Cigánykártya, Jóslás, és Kártyavetés. A Tarot az ügyfeleimnek nagyfokú önismeretet ad, szembesíti őket..

Online jóslás

Az ügyfeleim közül sokan vannak, akik nagyon messze laknak tőlem, vagy hosszabb ideig tartózkodnak külföldön, velük legtöbbször Messengeren tartom a kapcsolatot. Eddig ez leginkább a tanítványaimra..

Szerelmi kötés

Minden belőlünk indul ki és érkezik vissza! A hit nagy erőt tud adni bármihez, akár, hogy életben maradjunk, akkor egy szerelmi kötésben való hit? Neki sikerült, mert akart és hitt és reménykedett..

Átok, rontás levétel

A kimondott szó hatalmában - hozzon jót vagy rosszat - ősidők óta hisznek az emberek szerte a világon. Átoknak számít minden ki nem mondott és kimondott rossz gondolat, amit a másik ember felé sugárzunk..

Jós tanfolyam, Ezoterikus tanfolyam

A tudás bennünk van csak a felszínre kell hozni, de előtte rombolni kell, hogy új alapokra építkezhessünk! Szabad-e sémák és tabuk által tanulni és tanítani ezt a hivatást? Meglehet-e tanulni könyvből azt a tudást..

Dúla - Szülés körüli támogatás / segítés

A dúla nem hoz az anya helyett döntéseket, de segít a döntéshez szükséges információk megszerzésében és a szülés előzetes tervezésében. Az anya megbeszélheti vele örömeit, aggodalmait..

Ház - Lakás - Üzlet tisztítása

Sokszor nem érezzük jól magunkat egy lakásban, irodában és nem is tudjuk, hogy miért! Létezik az a világ a szellemi síkon, amit nem látni, de érezni. Ha nem úgy megy egy bolt, nem tudunk aludni, rosszul érezzük..

Jóslás más városokban

Ezoterikus műsorok szolgáltatásához, összejövetelekhez szervezett egyéni jósláshoz hosszú évek óta hívnak. Több szervező is, akik a meghívottak részére az egész napos, vagy egész estés elfoglaltsághoz előadókat..