Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám
Ancsa jósnő blog
EGY JÓSNŐ BLOGJA

ANCSA JÓSNŐ

Blogjaim által szeretnék átadni számotokra olyan tapasztalásokat, melyek a valós világban történnek meg! Nem rólam szólnak, hanem, amit veletek élek meg, nevek nélkül, csak érzésekkel, eseményekkel!
Az életről és rólatok szólnak, nektek!

Sok féle tisztításról lehet olvasni bárhol manapság, én még is úgy vélem, hogy mindenkinek a saját bevált módszerét kell használni, amit maga alakított ki és tapasztalt meg azokkal az eszközökkel, amiket minden nap használ! Maga szertartás, szeánsz is egyedi és személyre, helyre szabott kell, hogy legyen.

Mire is jó egy ilyen ház tisztítás, védelem?

Sokszor nem érezzük jól magunkat egy lakásban, irodában és nem is tudjuk, hogy miért! Létezik az a világ a szellemi síkon, amit nem látni, de érezni, és ami van! Ha nem úgy megy egy bolt, nem tudunk aludni, rosszul érezzük magunkat a lakásban és lehetne még sorolni, hogy mi utal arra, hogy valami nem stimmel ezekkel a helyekkel. Lehet például egy beteg ember szelleme a lakásban, aki ott volt beteg és talán meg is halt ott az ő negatív energiái jelen lehetnek, mert amíg ott tartózkodott addig ez sugárzott belőle és a lakás a tárgyak átvették. Vagy, ha egy boltot veszünk ott a berendezések, az előtte lévő tulaj és főleg az ügyfelek, amik behozhatják egy ilyen helyre a rontó, ártó, gátló szándékokat energia szintjén.
Nem tud aludni a gyermekem, felsír, fél ebben a helyzetben is érdemes átgondolni a lakás, szoba tisztítását mert lehetséges, hogy igen komoly oka van annak, hogy a gyerek így viselkedik.

Füstölő: a levegő elemét szimbolizálja és tisztításra, kiűzés, védelemre használjuk..
Gyertya: tisztítás és pozitív energiák segítségül hívása a tűz eleme, amivel tisztít.
Mágikus víz: (vízbe sót kell keverni körkörösen háromszor megkavarva az ujj hegyével). Rontáslevételkor használjuk, mivel a cseppek mágikus kisugárzása elriasztja a negatív erőket és szellemeket. Felhasználása: a szoba (terem) 4 sarkának befröcskölése az előírt rituális szavakkal és mozdulatokkal. A sós víz erejének a többszöröse rejlik ebben a vízben, mivel a mágia ereje költözött e vízbe.
Seprű: védelem az ártó és rontó szándék ellen. A helységbe lépő gonoszt megköti és elveszi az energiáját, így semmit nem tud ártani még gondolati síkon sem!

Vegyünk egy normál lakást, ahol a bejáratnál elhelyezzük a seprűt a szeánsz alatt és azon átlépve lépünk be a lakásba, magunk mögött hagyva minden rossz és negatív energiát. A lakáson belül megtisztítjuk, megszenteljük a szeánszhoz szüksége eszközöket. Meggyújtjuk először a füstölőt, majd a gyertyát és kérjük segítőinket imával vagy verssel, hogy jelenjenek meg és segítsék a szeánszot. Majd a jobb kezünkben a gyertya balba a füstölő elindulunk a lakás minden helységébe, és középen megállunk minden helyen, lassan körbefordulunk kinyújtott karral. Kérünk és minden erőnkkel, és energiánkkal azon vagyunk, hogy az ártó és rontó szellemeket, energiát kiűzzük onnan.
Majd mikor végeztünk, akkor visszatérünk az első helységben és a szentelt vízzel indulunk körbe a lakásban, mégpedig úgy, hogy minden sarokba fröcskölünk ebből a vízből és itt is elmondjuk kérésünket! Amikor ez is megtörtént összecsomagoljuk a használt eszközöket, és olyan helyre kell eltenni, ha lehet el kell ásni a föld alá, hogy senki ne találja meg, ne nyúljon hozzá és a föld magába fogadja a negatív energiákat ezzel együtt a gonoszságot is ami a házban volt és egy tiszta energiává alakuljon át majd!
De ne feledjük, hogy azért ennél sokkal többről van szó egy ilyen szeánsznál, és nagyon kell vigyázni, hogy olyan ember végezze, aki felkészült és rendelkezik erővel, energiával!

Szolgáltatásaim

Jóslás- kártyavetés

A kártya a hozzám fordulóknak biztonságot ad, lehet tőle kérdezni, sohasem hazudik! Tarot kártya, Cigánykártya, Jóslás, és Kártyavetés. A Tarot az ügyfeleimnek nagyfokú önismeretet ad, szembesíti őket..

Online jóslás

Az ügyfeleim közül sokan vannak, akik nagyon messze laknak tőlem, vagy hosszabb ideig tartózkodnak külföldön, velük legtöbbször Messengeren tartom a kapcsolatot. Eddig ez leginkább a tanítványaimra..

Szerelmi kötés

Minden belőlünk indul ki és érkezik vissza! A hit nagy erőt tud adni bármihez, akár, hogy életben maradjunk, akkor egy szerelmi kötésben való hit? Neki sikerült, mert akart és hitt és reménykedett..

Átok, rontás levétel

A kimondott szó hatalmában - hozzon jót vagy rosszat - ősidők óta hisznek az emberek szerte a világon. Átoknak számít minden ki nem mondott és kimondott rossz gondolat, amit a másik ember felé sugárzunk..

Jós tanfolyam, Ezoterikus tanfolyam

A tudás bennünk van csak a felszínre kell hozni, de előtte rombolni kell, hogy új alapokra építkezhessünk! Szabad-e sémák és tabuk által tanulni és tanítani ezt a hivatást? Meglehet-e tanulni könyvből azt a tudást..

Dúla - Szülés körüli támogatás / segítés

A dúla nem hoz az anya helyett döntéseket, de segít a döntéshez szükséges információk megszerzésében és a szülés előzetes tervezésében. Az anya megbeszélheti vele örömeit, aggodalmait..

Ház - Lakás - Üzlet tisztítása

Sokszor nem érezzük jól magunkat egy lakásban, irodában és nem is tudjuk, hogy miért! Létezik az a világ a szellemi síkon, amit nem látni, de érezni. Ha nem úgy megy egy bolt, nem tudunk aludni, rosszul érezzük..

Jóslás más városokban

Ezoterikus műsorok szolgáltatásához, összejövetelekhez szervezett egyéni jósláshoz hosszú évek óta hívnak. Több szervező is, akik a meghívottak részére az egész napos, vagy egész estés elfoglaltsághoz előadókat..