Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám

Személyi tanácsadás

Több mint tíz éve foglalkozom személyiségfejlesztéssel! Ma már elmondhatom, hogy sikeresen! Több olyan ügyfelemmel dolgoztam együtt, akik elindultak egy úton és a vezetésemmel jutottak el oda, ahol most tartanak. És tartanak valahol!

Amikor egy ember életébe beleavatkozom kérésre, még semmi sincs eldöntve, hogyan, miként és főleg mennyi idő alatt jutunk el oda, ahová az ügyfelem szeretné! Egy személyiség nagyon összetett dolog és nagyon sok tényezőből áll össze! Ennél a tanfolyamnál nincs meghatározva, hogy mennyi ideig jár hozzám az ügyfél! Én tudom, hogy egy idő után, ha már az élete úgy alakul, akkor szép lassan lehet elengedni a kezüket.

Az emberek jelleme alakítható és meg lehet tanítani, hogy tudatosan gondolkodjanak és éljenek!

Nem könnyű, de nem is lehetetlen, hogy megértsük mi zajlik a másik emberben, mit gondolhat és, ha én úgy viselkedem, akkor azzal befolyásolhatom az ő cselekedeteit. Vagy is minden belőlünk indul ki és, ha megismerem önmagam, azáltal megismerhetem az embereket is! A személyiségfejlesztés ezoterikusan több, mit az önismeret, hisz itt megtanulják, hogyan alakítsák úgy az életüket, ahogyan szeretnék, hogyan tudnak hatni a környezetre és a benne lévő emberekre! Megérteni önmagam sem könnyű, de megérteni a másik ember cselekedeteit és azokat befolyásolni már valahol hatalom! Ok okozat, minden mindennel összefügg!

Körülbelüli menet a tanfolyamon:

  • az adott életszakasz problémájának felderítése,
  • Múltbéli események feltárása,
  • Testbeszéd megismerése,
  • Vizuális képesség fejlesztése,
  • Kommunikáció,
  • Önismeret,
  • Tudatos pozitív gondolkodás,

Egy ember személyisége állandóan változik. Ha ezt még tudatosan cselekszi, akkor az adott életszakaszának és a jövőbeli események alakulásába szólhat bele!

Én tudom, ki vagyok! Te tudod?