Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám
Ancsa jósnő blog
EGY JÓSNŐ BLOGJA

ANCSA JÓSNŐ

Blogjaim által szeretnék átadni számotokra olyan tapasztalásokat, melyek a valós világban történnek meg! Nem rólam szólnak, hanem, amit veletek élek meg, nevek nélkül, csak érzésekkel, eseményekkel!
Az életről és rólatok szólnak, nektek!

Tarot jóslás

Akkor kezdjük értelmezni a jóskártyát és a kirakásokat. Mint említettem már az előző anyagoknál, hogy mindenkinek mást és mást jelentenek a kártyák és majd a kirakási módszereknél is ez lesz a jellemző. A könyvekben különböző kirakási módszerekkel találkozhatunk, de szerintem, nem kell ragaszkodni a meg szokott dolgokhoz mindig!

 

Gyakorlás:

Amikor gyakorlunk, akkor egy lappal kezdjük és vegyük játéknak még az egészet. Tegyük fel a kérdést, egyszerűen, és érthetően ez nagyon fontos. Keverjük meg a kártyacsomagot, és vagy valakivel, vagy saját magunknak húzzunk egy lapot. Mindig bal kézzel húzunk ez nagyon fontos. A kihúzott lapot helyezzük magunk elé függőlegesen, mert jó tudni, hogy nem mindegy hogyan helyezkedik el a lap az asztalon, és az sem mindegy, hogy a kártya fejjel lefelé, vagy felfelé áll. Mindennek megvan a jelentősége, épp úgy, mint a kérdésnél, mivel a kérdésben már benne van a válaszra utaló jelek is.

Minden kártyának van negatív és pozitív jelentése, és persze vannak döntés lapok is, amik nem egyértelmű választ adnak nekünk. Akkor még negatívabb a lap, ha fejjel lefelé áll nekünk, akkor semmi jót nem mondhatunk a kérdezőnek.

Az egy lapos húzásnál, ha nem egyértelmű a lap, akkor húzatunk még rá egy lapot. Minden negatív lap nem lesz a kérdésre, és minden pozitív lap igen lesz, de ez mellet azért nézzük meg még a lap jelentését is, mert azt is értelmezni illik.

TarotkártyaA húzott lap rá: a szerelem lapja, amiből egyből látom, hogy ebben a kapcsolatban hárman vannak, de mivel ez kétes lap, így húzatok még egy lapot. A következő húzott lap legyen az akasztott ember, ami azt jelenti, hogy nem szeret, csak kényszerhelyzetben van, és nem tud kilépni ebből a kapcsolatból.

Az egylapos húzást bármelyik időre alkalmazhatjuk, múlt, jelen és jövő. Én általában a jelenre és a jövőre alkalmazom, és a jóslás végén, amikor az ügyfelemnek kérdései vannak magához és a kártyához. Minden esetben fontos, hogy ki a kérdező, és csak Ő számít semmi más, figyelni kell a testbeszédét, szemét és érezni a gondolatait és érzelmeit. Jóslásnál a mi személyiségünk megszűnik a másik által, mert Tőle kapjuk, és természetesen a kártyától a választ a kérdésekre, és nem csak ezt, hanem a visszaigazolást is, hogy jó úton járunk.

Nem elég a kártya jelentése, hanem éreznünk is kell!

A múlt kirakásáról a későbbiekben külön anyagot szeretnék összeállítani!

Ha nem sikerül elsőre nem szabad elkeseredni, gyakorolni kell nagyon sokat, és tapasztalatot szerezni! És észre se vesszük, hogy már értjük és érzékeljük a kártyák üzenetét felénk!

Kedves kezdők, és mindenki, akit érdekel, hogyan működik a kártya, és hogyan lehet értelmezni egy kirakásnál a kártyákat.

De nem csak a kirakás módszerét szeretném átadni, hanem egy útirányt is, hogy mi kell még hozzá, hogy igazán meg tudja fejteni az ember a kártyát, hogy mit akar mondani nekünk.

Lesz benne:

  • Kártya és vásárlása (milyen fajtát tudunk értelmezni),
  • Ezotéria,
  • Önismeret,
  • Képességek,
  • Emberismeret,
  • Testbeszéd,
  • Intuíció,
  • És még sok minden más..

Mielőtt Én is neki kezdtem a jóslásnak sok könyvet, elolvastam ezzel kapcsolatban, de csak nem értettem, miért nem tudom értelmezni, és miért nem mesél nekem a kártya semmit. Hiába tanultam meg a kártyák jelentését még sem tudtam, rávetíteni az emberekre. Én rájöttem, és a magam módszerét szeretném itt átadni, hátha tudok segíteni ezzel másoknak, hogy megértsék, hogy működik a kirakásnál a kártya. Ha bárkinek kérdése vagy mondani valója van számomra ezzel kapcsolatban, nyitottam egy topikot a fórumban. Kérdezzetek nyugodtan Tőlem. Nincs időhöz kötve, mindenki egyénileg haladhat, ahogy ideje engedi.

Az alap, hogy igenis meg kell tanulni az első időben minimum a tarot nagy arkanum kártyáinak jelentését. Ez összesen 22 lapot jelent, de ne magolva, ha van lehetőség, barátok, ismerősök segítségévével, mert náluk nyugodtan elővehetjük a könyvet, hogy megnézzük minek mi a jelentése. És ez nem szégyen, valahol el kell kezdeni tanulni és gyakorolni.

Ha túl jutottunk azon, hogy körülbelül ismerjük a kártyák jelentését, és még mindig nem baj, ha segítségül hívjuk a könyvet, akkor nézzük, meg hogyan használjuk a kártyát.

A kártya segítségével az élet alapvető kérdéseire kereshetjük a válaszokat, útmutatásokat, a múltban, jelenben, és a jövőben. A kártya egy üzenet közvetítő személy segítségével ad választ a kérdéseinkre, és ezeket, a személyeket ma jósoknak hívják. Egyszerűen lefordítva a jós üzenetet közvetít az ember és mondjuk úgy, hogy a kozmosz között. Szerintem a kártyavetésnek nincsenek megkötött szabályai, ugyanúgy, mint a kártya értelmezésénél. A következő részben fogom kifejteni a kirakási módokat majd.

Érdekes, Én hosszú ideig kezdő koromban nem tudtam, hogy a kártyajóslás is mágia, és tudtomon kívül cselekedtem helyesen, amikor minden egyes alkalommal gyújtottam gyertyát. Ma már tudom, hogy így helyes és ezt mindenkinek ajánlom, még akkor is, ha csak gyakorlunk. A gyertyákról az oldalamon található írás már. A mágia azt ajánlja, hogy fehér gyertyát használjunk, kivéve, ha szerelemről van szó, mert akkor érdemes pirosat gyújtani. Piros a szerelem színe.

 

Fekete gyertyát soha ne használjunk!

A jóslás arra való, hogy konkrétan kérdezzük a kártyát akár milyen témában, vagy időben. A téma lehet akár szerelem, egészség, pénz, munka stb. A kérdések felvetése nagyon fontos,nem mindegy hogyan kérdezünk. Például, ha a betegségre vagyunk kíváncsiak, akkor ne kérdezzük, hogy holnap milyen beteg leszek, hanem, hogy veszély fenyegeti-e az egészségemet? Mindig legyen kiinduló alapkérdés. Ennyivel másabb a tarot például, mert a cigány kártyánál csak egy lap van, ami a betegséget jelzi, addig a tarotnál, ha feltettük a kérdést tovább is tudunk menni, hogy milyen típusú, és mikor várható.

Előfordulhat, hogy a kártyát nem tudjuk értelmezni, vagy egyszerűen csak homályos válaszokat ad. Ilyenkor mindig el kell gondolkodni, hogy mit is akar üzenni nekünk a kártya, mert oka biztosan van. A jósnak ilyenkor sokkal jobban bele kell mélyednie, hogy mi lehet a mögöttes mondani valója a kártyának. Erre majd külön kitérek egy írással az oldalon!

Nálam minden jóslásnak megvan a szertartása, mert felkészülök helyileg, és lelkileg is, mert vallom, hogy megtisztult gondolatokkal tudok helyesen koncentrálni a kérdéseke, amelyekre választ szeretnék kapni. És ezt ajánlom mindenkinek! Minden jóslásnál csak az ügyfél számít, és ilyenkor az Ő gondolatait, érzéseit kell átvenni. Fél órával a jóslás előtt gyertyát gyújtok, füstölőt, és halk meditációs zenét kapcsolok be. Közben megtisztítom a kártyáimat, ami azt jelenti, hogy fehér gyertya fölött háromszor a paklit elhúzom, és gondolatban arra gondolok, hogy mindentől tisztuljon meg. Én sohasem adom a kártyámat senki kezébe, mármint az egész csomagot, ha ez mégis megtörténne, akkor új csomagot vennék. Vallom, hogy más keze által a kártyára ragadhatnak olyan erők, amiktől nem tudom megtisztítani, mivel az emberekben különféle energiák dolgoznak.

A kártya nagyon fontos kelléke a jósolásnak, és a jósnak is!! Kezeljétek nagy gonddal, meg fogja hálálni Nektek!

Szolgáltatásaim

Jóslás- kártyavetés

A kártya a hozzám fordulóknak biztonságot ad, lehet tőle kérdezni, sohasem hazudik! Tarot kártya, Cigánykártya, Jóslás, és Kártyavetés. A Tarot az ügyfeleimnek nagyfokú önismeretet ad, szembesíti őket..

Online jóslás

Az ügyfeleim közül sokan vannak, akik nagyon messze laknak tőlem, vagy hosszabb ideig tartózkodnak külföldön, velük legtöbbször Messengeren tartom a kapcsolatot. Eddig ez leginkább a tanítványaimra..

Szerelmi kötés

Minden belőlünk indul ki és érkezik vissza! A hit nagy erőt tud adni bármihez, akár, hogy életben maradjunk, akkor egy szerelmi kötésben való hit? Neki sikerült, mert akart és hitt és reménykedett..

Átok, rontás levétel

A kimondott szó hatalmában - hozzon jót vagy rosszat - ősidők óta hisznek az emberek szerte a világon. Átoknak számít minden ki nem mondott és kimondott rossz gondolat, amit a másik ember felé sugárzunk..

Jós tanfolyam, Ezoterikus tanfolyam

A tudás bennünk van csak a felszínre kell hozni, de előtte rombolni kell, hogy új alapokra építkezhessünk! Szabad-e sémák és tabuk által tanulni és tanítani ezt a hivatást? Meglehet-e tanulni könyvből azt a tudást..

Dúla - Szülés körüli támogatás / segítés

A dúla nem hoz az anya helyett döntéseket, de segít a döntéshez szükséges információk megszerzésében és a szülés előzetes tervezésében. Az anya megbeszélheti vele örömeit, aggodalmait..

Ház - Lakás - Üzlet tisztítása

Sokszor nem érezzük jól magunkat egy lakásban, irodában és nem is tudjuk, hogy miért! Létezik az a világ a szellemi síkon, amit nem látni, de érezni. Ha nem úgy megy egy bolt, nem tudunk aludni, rosszul érezzük..

Jóslás más városokban

Ezoterikus műsorok szolgáltatásához, összejövetelekhez szervezett egyéni jósláshoz hosszú évek óta hívnak. Több szervező is, akik a meghívottak részére az egész napos, vagy egész estés elfoglaltsághoz előadókat..