Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám
Ancsa jósnő blog
EGY JÓSNŐ BLOGJA

ANCSA JÓSNŐ

Blogjaim által szeretnék átadni számotokra olyan tapasztalásokat, melyek a valós világban történnek meg! Nem rólam szólnak, hanem, amit veletek élek meg, nevek nélkül, csak érzésekkel, eseményekkel!
Az életről és rólatok szólnak, nektek!

A jóskártya kiválasztása

Az első lépés, hogy meg kell keresni, melyik kártya jó személyünknek, és ez nagyon fontos dolog. Én nagyon sok kártyát kipróbáltam, mire rájöttem miért nem értem őket. Pedig egyszerű: amikor megveszed, vagy kapod a kártyacsomagod, nem is gondolnál arra, hogy milyen sok mindent kell majd  mesélnie Neked. Nem egyszerűen egy paklit veszünk, hanem meg kell ismernünk, és a kártyának mesélnie kell nekünk. A lényeg a kártyának kell megszólítania Téged és nem fordítva. És nem elég bemagolni a könyvből a jelentéseket, de az is fontos. Épp ezért csak a nagy arkanumot használd először, a többit tedd félre későbbre, ennyi is épp elég lesz kezdésnek. Én a Crowley-tarot használom, de bármelyik más kártyánál is ugyanígy alkalmazható.

 

Crowley Toth Tarot

Crowley Toth tarot

Kazanlar Tarot

Kazanlar Tarot

Symbolon

Symbolon Tarot

Rider Tarot

Rider Tarot

Kozmikus Tarot

Kozmikus Tarot

Cigánykártya

Cigánykártya

Ha még nem vetted meg, akkor a boltban nézd meg nagyon alaposan tud-e mesélni Neked a kártya Magadra vetítve.

(Gyűjtöttem össze pár tarot fajtát a világ több országából, nézd meg ezeket is -ugrás a cikkhez-)

Ha megvan, akkor fogj egy lapot, és alaposan nézd meg! Látni fogod, hogy milyen színesek, és milyen sok szimbólum van rajta, vagyis jelek, amiket látni kell, ha valakinek kiveted a kártyát.

Pl: vegyük a 17-es kártyát, a Csillag kártyát, leírása megtalálható bármelyik könyvben. De itt jön a lényeg, vannak pozitív és negatív, és el nem döntött kérdéses lap, ami lehet jó és lehet rossz is, őket Én a kétes lapnak nevezem. Erre majd külön kitérek.

 

tarot csillagÁlmokat, terveket jelent, amit sikeresen megvalósíthat, akinek veted a lapot. De ha mélyebben megnézed a kártyát és a rajta lévő szimbólumokat, akkor látod, hogy ez egy meleg lap a színei alapján. A rajta lévő piros, ami a tűzet, vagyis az illető belül egy nyughatatlan lélek, van kék, ami vizet, hogy életében semmi sem állandó, a levegő eleme is megtalálható, csak épp a föld jelei nem találhatók, vagyis akinek ezt húzod, az egy kicsit a fellegekben jár. A fő szimbólum egy női alak, aki kiönti az élet vízét a kancsókból, vagyis az a személy, akire húzod többet ad magából a külvilágnak, mint kellene. És nézzétek, hogy a két kehely, amiből az élet vízét önti, mindegyik más színű, vagyis az egyik világos, a másik sötét, ez jelenthet napot és holdat, jót vagy rosszat, de mindenképpen ellentéteket, ami az illető személy belsejéből fakad. A virágok az újjászületést jelképezik, vagyis van lehetősége a megújulásra is. És nem utolsósorban ott van Hórusz szeme is, ami az igazságot és tisztán látást jelképezi. És ott vannak a csillagok is, ami az elérhetetlenséget jelképezi, mivel ha felnézünk az égre, oly közelinek tűnnek, de olyan messze vannak, ami kézzel nem fogható, de a reménység mindig benne van. És még sok apró szimbólum van a kártyán, mint a női és férfi jelképek, a gömb a föld jelképe, a számok, a női haj, tartás, ruha, amit mindig akkor kell alkalmazni, ha olyan kérdés van. Vagyis nemes egyszerűséggel nem kell mindig minden szimbólumot használni, hanem csak azt, amit a másik személynél érzünk.

Vedd végig az összes lapot (a 22 lapra gondoltam), ez alapján és írd le magadnak, hogy neked mit mondanak, mit látsz, és hogy értelmezed. Teheted ezt úgy is, hogy magadra vonatkoztatód a kártyákat, de ha van, aki ebben segít, úgy még jobb, mert akkor már gyakorolsz is másra értelmezni. És sose feledd, nem szégyen könyvet használni! És engedd el a fantáziádat nyugodtan, mindenkinek mást és mást jelentenek a kártyák, nem lehet ugyanúgy értelmezni, ahogy az emberek sem egyformák.
Szolgáltatásaim

Jóslás- kártyavetés

A kártya a hozzám fordulóknak biztonságot ad, lehet tőle kérdezni, sohasem hazudik! Tarot kártya, Cigánykártya, Jóslás, és Kártyavetés. A Tarot az ügyfeleimnek nagyfokú önismeretet ad, szembesíti őket..

Online jóslás

Az ügyfeleim közül sokan vannak, akik nagyon messze laknak tőlem, vagy hosszabb ideig tartózkodnak külföldön, velük legtöbbször Messengeren tartom a kapcsolatot. Eddig ez leginkább a tanítványaimra..

Szerelmi kötés

Minden belőlünk indul ki és érkezik vissza! A hit nagy erőt tud adni bármihez, akár, hogy életben maradjunk, akkor egy szerelmi kötésben való hit? Neki sikerült, mert akart és hitt és reménykedett..

Átok, rontás levétel

A kimondott szó hatalmában - hozzon jót vagy rosszat - ősidők óta hisznek az emberek szerte a világon. Átoknak számít minden ki nem mondott és kimondott rossz gondolat, amit a másik ember felé sugárzunk..

Jós tanfolyam, Ezoterikus tanfolyam

A tudás bennünk van csak a felszínre kell hozni, de előtte rombolni kell, hogy új alapokra építkezhessünk! Szabad-e sémák és tabuk által tanulni és tanítani ezt a hivatást? Meglehet-e tanulni könyvből azt a tudást..

Dúla - Szülés körüli támogatás / segítés

A dúla nem hoz az anya helyett döntéseket, de segít a döntéshez szükséges információk megszerzésében és a szülés előzetes tervezésében. Az anya megbeszélheti vele örömeit, aggodalmait..

Ház - Lakás - Üzlet tisztítása

Sokszor nem érezzük jól magunkat egy lakásban, irodában és nem is tudjuk, hogy miért! Létezik az a világ a szellemi síkon, amit nem látni, de érezni. Ha nem úgy megy egy bolt, nem tudunk aludni, rosszul érezzük..

Jóslás más városokban

Ezoterikus műsorok szolgáltatásához, összejövetelekhez szervezett egyéni jósláshoz hosszú évek óta hívnak. Több szervező is, akik a meghívottak részére az egész napos, vagy egész estés elfoglaltsághoz előadókat..