Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám
Ancsa jósnő blog
EGY JÓSNŐ BLOGJA

ANCSA JÓSNŐ

Blogjaim által szeretnék átadni számotokra olyan tapasztalásokat, melyek a valós világban történnek meg! Nem rólam szólnak, hanem, amit veletek élek meg, nevek nélkül, csak érzésekkel, eseményekkel!
Az életről és rólatok szólnak, nektek!

Ha túl jutottunk azon, hogy körülbelül ismerjük a kártyák jelentését, és még mindig nem baj, ha segítségül hívjuk a könyvet, akkor nézzük, meg hogyan használjuk a kártyát.

A kártya segítségével az élet alapvető kérdéseire kereshetjük a válaszokat, útmutatásokat, a múltban, jelenben, és a jövőben.

A kártya egy üzenet közvetítő személy segítségével ad választ a kérdéseinkre, és ezeket, a személyeket ma jósoknak hívják. Egyszerűen lefordítva a jós üzenetet közvetít az ember és mondjuk úgy, hogy a kozmosz között. Szerintem a kártyavetésnek nincsenek megkötött szabályai, ugyanúgy, mint a kártya értelmezésénél. A következő részben fogom kifejteni a kirakási módokat majd.

Érdekes, Én hosszú ideig kezdő koromban nem tudtam, hogy a kártyajóslás is mágia, és tudtomon kívül cselekedtem helyesen, amikor minden egyes alkalommal gyújtottam gyertyát. Ma már tudom, hogy így helyes és ezt mindenkinek ajánlom, még akkor is, ha csak gyakorlunk. A gyertyákról az oldalamon található írás már. A mágia azt ajánlja, hogy fehér gyertyát használjunk, kivéve, ha szerelemről van szó, mert akkor érdemes pirosat gyújtani. Piros a szerelem színe.

Fekete gyertyát soha ne használjunk!

A jóslás arra való, hogy konkrétan kérdezzük a kártyát akár milyen témában, vagy időben. A téma lehet akár szerelem, egészség, pénz, munka stb. A kérdések felvetése nagyon fontos,nem mindegy hogyan kérdezünk. Például, ha a betegségre vagyunk kíváncsiak, akkor ne kérdezzük, hogy holnap milyen beteg leszek, hanem, hogy veszély fenyegeti-e az egészségemet? Mindig legyen kiinduló alapkérdés. Ennyivel másabb a tarot például, mert a cigány kártyánál csak egy lap van, ami a betegséget jelzi, addig a tarotnál, ha feltettük a kérdést tovább is tudunk menni, hogy milyen típusú, és mikor várható.

Előfordulhat, hogy a kártyát nem tudjuk értelmezni, vagy egyszerűen csak homályos válaszokat ad. Ilyenkor mindig el kell gondolkodni, hogy mit is akar üzenni nekünk a kártya, mert oka biztosan van. A jósnak ilyenkor sokkal jobban bele kell mélyednie, hogy mi lehet a mögöttes mondani valója a kártyának. Erre majd külön kitérek egy írással az oldalon!

Nálam minden jóslásnak megvan a szertartása, mert felkészülök helyileg, és lelkileg is, mert vallom, hogy megtisztult gondolatokkal tudok helyesen koncentrálni a kérdéseke, amelyekre választ szeretnék kapni. És ezt ajánlom mindenkinek! Minden jóslásnál csak az ügyfél számít, és ilyenkor az Ő gondolatait, érzéseit kell átvenni. Fél órával a jóslás előtt gyertyát gyújtok, füstölőt, és halk meditációs zenét kapcsolok be. Közben megtisztítom a kártyáimat, ami azt jelenti, hogy fehér gyertya fölött háromszor a paklit elhúzom, és gondolatban arra gondolok, hogy mindentől tisztuljon meg. Én sohasem adom a kártyámat senki kezébe, mármint az egész csomagot, ha ez mégis megtörténne, akkor új csomagot vennék. Vallom, hogy más keze által a kártyára ragadhatnak olyan erők, amiktől nem tudom megtisztítani, mivel az emberekben különféle energiák dolgoznak.

A kártya nagyon fontos kelléke a jósolásnak, és a jósnak is!! Kezeljétek nagy gonddal, meg fogja hálálni Nektek!
Szolgáltatásaim

Jóslás- kártyavetés

A kártya a hozzám fordulóknak biztonságot ad, lehet tőle kérdezni, sohasem hazudik! Tarot kártya, Cigánykártya, Jóslás, és Kártyavetés. A Tarot az ügyfeleimnek nagyfokú önismeretet ad, szembesíti őket..

Online jóslás

Az ügyfeleim közül sokan vannak, akik nagyon messze laknak tőlem, vagy hosszabb ideig tartózkodnak külföldön, velük legtöbbször Messengeren tartom a kapcsolatot. Eddig ez leginkább a tanítványaimra..

Szerelmi kötés

Minden belőlünk indul ki és érkezik vissza! A hit nagy erőt tud adni bármihez, akár, hogy életben maradjunk, akkor egy szerelmi kötésben való hit? Neki sikerült, mert akart és hitt és reménykedett..

Átok, rontás levétel

A kimondott szó hatalmában - hozzon jót vagy rosszat - ősidők óta hisznek az emberek szerte a világon. Átoknak számít minden ki nem mondott és kimondott rossz gondolat, amit a másik ember felé sugárzunk..

Jós tanfolyam, Ezoterikus tanfolyam

A tudás bennünk van csak a felszínre kell hozni, de előtte rombolni kell, hogy új alapokra építkezhessünk! Szabad-e sémák és tabuk által tanulni és tanítani ezt a hivatást? Meglehet-e tanulni könyvből azt a tudást..

Dúla - Szülés körüli támogatás / segítés

A dúla nem hoz az anya helyett döntéseket, de segít a döntéshez szükséges információk megszerzésében és a szülés előzetes tervezésében. Az anya megbeszélheti vele örömeit, aggodalmait..

Ház - Lakás - Üzlet tisztítása

Sokszor nem érezzük jól magunkat egy lakásban, irodában és nem is tudjuk, hogy miért! Létezik az a világ a szellemi síkon, amit nem látni, de érezni. Ha nem úgy megy egy bolt, nem tudunk aludni, rosszul érezzük..

Jóslás más városokban

Ezoterikus műsorok szolgáltatásához, összejövetelekhez szervezett egyéni jósláshoz hosszú évek óta hívnak. Több szervező is, akik a meghívottak részére az egész napos, vagy egész estés elfoglaltsághoz előadókat..