Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám
Ancsa jósnő blog
EGY JÓSNŐ BLOGJA

ANCSA JÓSNŐ

Blogjaim által szeretnék átadni számotokra olyan tapasztalásokat, melyek a valós világban történnek meg! Nem rólam szólnak, hanem, amit veletek élek meg, nevek nélkül, csak érzésekkel, eseményekkel!
Az életről és rólatok szólnak, nektek!

 

Ez számomra nagyon érdekes klub este volt, és gondolom mindenkinek akik ott voltak! Melindánál voltunk és szeretném itt megköszönni neki, hogy biztosította számunkra a helyet és az ennivalót, mert lecsóval lepett meg bennünket.

Ezen a héten nagyon sok embernél volt mélypont vagy is olyan események, amik negatívon hatottak rájuk, és pont péntek volt az a nap amikor ez beteljesedett. Így adott volt, hogy ezen a foglalkozáson egy pszichodrámai csoportfoglalkozást kell tartanunk, aminek a lényege, hogy mint amikor a színészek eljátszanak egy darabot, úgy kell eljátszani azt az eseményt nekünk is mások segítségével, ami épp problémát okoz. Utána megbeszéltük, hogy kinek mi a véleménye a történtekről. Részletezhetném az eseményeket, de nem teszem, hisz ennek a játéknak az a lényege, hogy az emberből a felszínre hozza azokat a dolgokat, amikkel nem tud mit kezdeni. Nagyon sok érzelmet tapasztaltam a csoporttagoknál, mély sebeket nyitottunk meg, és most fordult elő először, hogy mindenki meg tudott nyílni. Ezzel a megnyílással nagyon sokat adtunk a másik embernek magunkból!

Semmi sem kötelező itt, ha valaki akar megbeszéli velünk a dolgait, ha valaki nem akkor hagyjuk. Mindennek eljön az ideje!

Még mindig kijelenthetem, hogy nem figyelünk egymásra, az eseményekre annak ellenére, hogy erre mindig felhívom a figyelmét a társaságnak. A másik, hogy elmagyaráztam a pozitív gondolkodás lényegét. A pozitív lét hét fázisát és arra is rávezettelek benneteket, hogy még az első lépcsőfokon sem járunk ezen az úton, mivel nem tudunk pozitívan gondolkodni, és az események pozitív oldalát megnézni. Nem könnyű tudom, de nem adom fel addig gyakoroljuk míg meg nem marad bennetek!

Nagyon fontos tényező lenne ez, hogy tovább mehessünk, azon az úton ahová szeretném, szeretnénk eljutni! Szeretnék egyszer úgy ülni a csoportban, hogy csak pozitív gondolatokat, érzéseket érezzek a csoporttagokon legalább addig míg együtt vagyunk, nekem már akkor megérte, hogy dolgozunk! Miért is? Mert akkor már ti is megtapasztaljátok, hogyan lehet irányítani az érzelmeket, gondolatokat mások segítsége nélkül is, és félre lehet tenni a saját érzelmeinket. Ez még nem megy!

Nagyon sokáig maradtunk Melindánál, nagyon sok dolog jött a felszínre és indított el eseményeket az emberekben, ami a következő héten tetézett be. Lesz miről és mit megbeszélnünk a következő foglalkozáson!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned.

Szolgáltatásaim

Jóslás- kártyavetés

A kártya a hozzám fordulóknak biztonságot ad, lehet tőle kérdezni, sohasem hazudik! Tarot kártya, Cigánykártya, Jóslás, és Kártyavetés. A Tarot az ügyfeleimnek nagyfokú önismeretet ad, szembesíti őket..

Online jóslás

Az ügyfeleim közül sokan vannak, akik nagyon messze laknak tőlem, vagy hosszabb ideig tartózkodnak külföldön, velük legtöbbször Messengeren tartom a kapcsolatot. Eddig ez leginkább a tanítványaimra..

Szerelmi kötés

Minden belőlünk indul ki és érkezik vissza! A hit nagy erőt tud adni bármihez, akár, hogy életben maradjunk, akkor egy szerelmi kötésben való hit? Neki sikerült, mert akart és hitt és reménykedett..

Átok, rontás levétel

A kimondott szó hatalmában - hozzon jót vagy rosszat - ősidők óta hisznek az emberek szerte a világon. Átoknak számít minden ki nem mondott és kimondott rossz gondolat, amit a másik ember felé sugárzunk..

Jós tanfolyam, Ezoterikus tanfolyam

A tudás bennünk van csak a felszínre kell hozni, de előtte rombolni kell, hogy új alapokra építkezhessünk! Szabad-e sémák és tabuk által tanulni és tanítani ezt a hivatást? Meglehet-e tanulni könyvből azt a tudást..

Dúla - Szülés körüli támogatás / segítés

A dúla nem hoz az anya helyett döntéseket, de segít a döntéshez szükséges információk megszerzésében és a szülés előzetes tervezésében. Az anya megbeszélheti vele örömeit, aggodalmait..

Ház - Lakás - Üzlet tisztítása

Sokszor nem érezzük jól magunkat egy lakásban, irodában és nem is tudjuk, hogy miért! Létezik az a világ a szellemi síkon, amit nem látni, de érezni. Ha nem úgy megy egy bolt, nem tudunk aludni, rosszul érezzük..

Jóslás más városokban

Ezoterikus műsorok szolgáltatásához, összejövetelekhez szervezett egyéni jósláshoz hosszú évek óta hívnak. Több szervező is, akik a meghívottak részére az egész napos, vagy egész estés elfoglaltsághoz előadókat..