Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám
Ancsa jósnő blog
EGY JÓSNŐ BLOGJA

ANCSA JÓSNŐ

Blogjaim által szeretnék átadni számotokra olyan tapasztalásokat, melyek a valós világban történnek meg! Nem rólam szólnak, hanem, amit veletek élek meg, nevek nélkül, csak érzésekkel, eseményekkel!
Az életről és rólatok szólnak, nektek!

főleg a hitre és hitelességre van nagy szükség.

 

Az első órában mindenki elmesélte az elmúlt két hetét, hogy hogyan érezte magát és érzett-e változást magán! Számomra már ahogy megjöttek sokukon észrevettem a külső változás nyomait, ami pár emberen nagyon feltűnő volt. Hihetetlen, de ha valakinél elindul a külső változás, az már hozza magával a belsőt is! Ez sokkal fontosabb, mint azt az emberek gondolnák, mert belsőleg kell változni és akkor külsőleg is sikerülni fog! A külső azért fontos az embereknek, mert az mérhető és előbb kapunk visszajelzéseket másoktól. Ha belsőleg indul el a változás azt csak azok veszik észre, akikkel együtt él.

Az energiákról és az energia gyógyászatról beszélgettünk! De, mint mindennek a lényege ezen a területen a tudatalatti befolyásolása és ezzel kicsit ledöbbentettem embereket. A gyakorlat az volt, hogy kiült egy ember akinek fájt a feje, volt a közösségben egy másik aki azt mondta, hogy ő tud gyógyítani kézzel. Nem is lett volna semmi baj ezzel, ha az illető el tudta volna magyarázni, hogy hogyan, miként végzi a gyakorlatot. Létezik ez a gyógymód, de nem mindegy ki végzi, hogyan, és miért! Épp ezt szerettem volna bemutatni ezen a napon! A kint ülő hölgy nem bízott abban a személyben aki gyógyítania akart, így ha valakivel nem tudunk szimpatizálni, mert nekünk sok, vagy idegesnek feszültnek tűnik, akkor nem is fog tudni segíteni rajtunk.

Ezt követően mindenki megkereste egy társa auráját és energia mezejét kézzel. Eljátszadoztunk, hogy kinek mekkora van, és hogyan lehet ezt érezni!

Itt is elnézést kérek mindenkitől, ha a hitében romboltam volna le. Tudom, hogy ez a szükséges rossz ahhoz, hogy tisztán tudjunk látni és el tudjuk fogadni, majd később alkalmazni tudjuk ezeket a dolgokat, ami mindenkinek a hasznára fog válni. Amikor az emberben ezek a dolgok a helyükre kerülnek, akkor fogja majd csak tudjni alkalmazni és felépíteni úgy, hogy valós legyen az amit cselekszik. Ha gyógyítani akarok energiával, akkor tisztában kell lenni, hogy mire is hatok elsőnek, és mekkora erőm és energia mezőm van saját magamnak.

Hogy ezután a nap után kiszáll-e valaki azt saját magának kell eldöntenie, de ha itt ezt megteszi akkor valójában sohasem akarta azokra a kérdésekre a választ megkapni ami végül is idehozta.

A legnagyobb erő a hit, ezután jön az energia és az emberi tudatalatti. Még tudatalattiról beszélek, mert ahhoz, hogy tudatos viselkedésről, cselekedettről beszéltessünk ezek mind szükségesek hozzá.

Azt kérdezték egyesek, hogy akkor ámítás az egész energiagyógyítás? Nem az, sőt valós és működik is!

A végén megegyeztünk, hogy mindig egy másik ember fogja tartani más más témakörökkel ezeket a napokat.

Mondtam én, mindenkiben van valami!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned.

Szolgáltatásaim

Jóslás- kártyavetés

A kártya a hozzám fordulóknak biztonságot ad, lehet tőle kérdezni, sohasem hazudik! Tarot kártya, Cigánykártya, Jóslás, és Kártyavetés. A Tarot az ügyfeleimnek nagyfokú önismeretet ad, szembesíti őket..

Online jóslás

Az ügyfeleim közül sokan vannak, akik nagyon messze laknak tőlem, vagy hosszabb ideig tartózkodnak külföldön, velük legtöbbször Messengeren tartom a kapcsolatot. Eddig ez leginkább a tanítványaimra..

Szerelmi kötés

Minden belőlünk indul ki és érkezik vissza! A hit nagy erőt tud adni bármihez, akár, hogy életben maradjunk, akkor egy szerelmi kötésben való hit? Neki sikerült, mert akart és hitt és reménykedett..

Átok, rontás levétel

A kimondott szó hatalmában - hozzon jót vagy rosszat - ősidők óta hisznek az emberek szerte a világon. Átoknak számít minden ki nem mondott és kimondott rossz gondolat, amit a másik ember felé sugárzunk..

Jós tanfolyam, Ezoterikus tanfolyam

A tudás bennünk van csak a felszínre kell hozni, de előtte rombolni kell, hogy új alapokra építkezhessünk! Szabad-e sémák és tabuk által tanulni és tanítani ezt a hivatást? Meglehet-e tanulni könyvből azt a tudást..

Dúla - Szülés körüli támogatás / segítés

A dúla nem hoz az anya helyett döntéseket, de segít a döntéshez szükséges információk megszerzésében és a szülés előzetes tervezésében. Az anya megbeszélheti vele örömeit, aggodalmait..

Ház - Lakás - Üzlet tisztítása

Sokszor nem érezzük jól magunkat egy lakásban, irodában és nem is tudjuk, hogy miért! Létezik az a világ a szellemi síkon, amit nem látni, de érezni. Ha nem úgy megy egy bolt, nem tudunk aludni, rosszul érezzük..

Jóslás más városokban

Ezoterikus műsorok szolgáltatásához, összejövetelekhez szervezett egyéni jósláshoz hosszú évek óta hívnak. Több szervező is, akik a meghívottak részére az egész napos, vagy egész estés elfoglaltsághoz előadókat..