Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám
Ancsa jósnő blog
EGY JÓSNŐ BLOGJA

ANCSA JÓSNŐ

Blogjaim által szeretnék átadni számotokra olyan tapasztalásokat, melyek a valós világban történnek meg! Nem rólam szólnak, hanem, amit veletek élek meg, nevek nélkül, csak érzésekkel, eseményekkel!
Az életről és rólatok szólnak, nektek!

Több mint tíz éve foglalkozom személyiségfejlesztéssel! Ma már elmondhatom, hogy sikeresen! Több olyan ügyfelemmel dolgoztam együtt, akik elindultak egy úton és a vezetésemmel jutottak el oda, ahol most tartanak. És tartanak valahol!

Amikor egy ember életébe beleavatkozom kérésre, még semmi sincs eldöntve, hogyan, miként és főleg mennyi idő alatt jutunk el oda, ahová az ügyfelem szeretné! Egy személyiség nagyon összetett dolog és nagyon sok tényezőből áll össze! Ennél a tanfolyamnál nincs meghatározva, hogy mennyi ideig jár hozzám az ügyfél! Én tudom, hogy egy idő után, ha már az élete úgy alakul, akkor szép lassan lehet elengedni a kezüket.

Az emberek jelleme alakítható és meg lehet tanítani, hogy tudatosan gondolkodjanak és éljenek!

Nem könnyű, de nem is lehetetlen, hogy megértsük mi zajlik a másik emberben, mit gondolhat és, ha én úgy viselkedem, akkor azzal befolyásolhatom az ő cselekedeteit. Vagy is minden belőlünk indul ki és, ha megismerem önmagam, azáltal megismerhetem az embereket is! A személyiségfejlesztés ezoterikusan több, mit az önismeret, hisz itt megtanulják, hogyan alakítsák úgy az életüket, ahogyan szeretnék, hogyan tudnak hatni a környezetre és a benne lévő emberekre! Megérteni önmagam sem könnyű, de megérteni a másik ember cselekedeteit és azokat befolyásolni már valahol hatalom! Ok okozat, minden mindennel összefügg!

Körülbelüli menet a tanfolyamon:

  • az adott életszakasz problémájának felderítése,
  • Múltbéli események feltárása,
  • Testbeszéd megismerése,
  • Vizuális képesség fejlesztése,
  • Kommunikáció,
  • Önismeret,
  • Tudatos pozitív gondolkodás,

Egy ember személyisége állandóan változik. Ha ezt még tudatosan cselekszi, akkor az adott életszakaszának és a jövőbeli események alakulásába szólhat bele!

Én tudom, ki vagyok! Te tudod?

Szolgáltatásaim

Jóslás- kártyavetés

A kártya a hozzám fordulóknak biztonságot ad, lehet tőle kérdezni, sohasem hazudik! Tarot kártya, Cigánykártya, Jóslás, és Kártyavetés. A Tarot az ügyfeleimnek nagyfokú önismeretet ad, szembesíti őket..

Online jóslás

Az ügyfeleim közül sokan vannak, akik nagyon messze laknak tőlem, vagy hosszabb ideig tartózkodnak külföldön, velük legtöbbször Messengeren tartom a kapcsolatot. Eddig ez leginkább a tanítványaimra..

Szerelmi kötés

Minden belőlünk indul ki és érkezik vissza! A hit nagy erőt tud adni bármihez, akár, hogy életben maradjunk, akkor egy szerelmi kötésben való hit? Neki sikerült, mert akart és hitt és reménykedett..

Átok, rontás levétel

A kimondott szó hatalmában - hozzon jót vagy rosszat - ősidők óta hisznek az emberek szerte a világon. Átoknak számít minden ki nem mondott és kimondott rossz gondolat, amit a másik ember felé sugárzunk..

Jós tanfolyam, Ezoterikus tanfolyam

A tudás bennünk van csak a felszínre kell hozni, de előtte rombolni kell, hogy új alapokra építkezhessünk! Szabad-e sémák és tabuk által tanulni és tanítani ezt a hivatást? Meglehet-e tanulni könyvből azt a tudást..

Dúla - Szülés körüli támogatás / segítés

A dúla nem hoz az anya helyett döntéseket, de segít a döntéshez szükséges információk megszerzésében és a szülés előzetes tervezésében. Az anya megbeszélheti vele örömeit, aggodalmait..

Ház - Lakás - Üzlet tisztítása

Sokszor nem érezzük jól magunkat egy lakásban, irodában és nem is tudjuk, hogy miért! Létezik az a világ a szellemi síkon, amit nem látni, de érezni. Ha nem úgy megy egy bolt, nem tudunk aludni, rosszul érezzük..

Jóslás más városokban

Ezoterikus műsorok szolgáltatásához, összejövetelekhez szervezett egyéni jósláshoz hosszú évek óta hívnak. Több szervező is, akik a meghívottak részére az egész napos, vagy egész estés elfoglaltsághoz előadókat..