2018, január 24, szerda
image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image
Pál Évekig dolgoztunk személyiségén és az életén! Nagyon tetszett a gondolkodása és, hogy gyorsan tanult, csak pörgött az agya! A hite és akarása segített abban, hogy eljusson oda ahová szeretett volna!
Tamás Egy felkérés alapján kezdtünk el tanul, hogy életét rendbe tudja rakni, majd pedig segíteni tudjon másokon! Spirituális személyiség, képességei nagyon magas szellemi szintre voltak képesek emelni őt!
Ferenc Már évek óta tanulunk! Ezotériát és az életet! Nincs kimondott cél, csak, hogy megismerje önmagát és azokat a dolgokat mely a világot és az Univerzumot mozgatják!
Limia Jósnő Ő már készen volt mint jósnő amikor hozzám került, csak a lapokat nem értette, hogy miért úgy műkődnek, ahogyan! Nagyon finom, érzékeny lélek mely készen van arra, hogy tudásával másokon segítsen!
Dia Jósnő Egy igazi mágus! Erős személyiséggel, erős temperamentummal, kitartással és rengeteg tapasztalással! Évekig járt jósokhoz, látókhoz, mire eljutott hozzám, hogy tanítsam, mivel tisztán szeretne látni ebben a világban!
Vivien Jósnő Cigánykártya tanfolyamra jelentkezett saját maga életének a rendbehozatala érdekében! Ma már jó úton van! Fogékonysága, megérzései nyitottá tették! Hamar tanult és nagyon élvezte!
Sylke Jósnő Szeretem a személyiségét, tudását, emberismeretét! Nem félős, meri használni a tudást aminek birtokában van, és mer tanítani is! Érzékeny, kemény lélek, mely fel van készülve, hogy dolgozzon ezen a területen!
Rita Ritára a kis aranyos jelzőt használnám. Amilyen picike olyan erővel és akarattal rendelkezik! Cigány kártyát tanultunk az életének ebben a bizonyos szakaszában, melynek segítségével érte el a célját!
Matild Jósnő Saját maga miatt kezdett el tanulni a kártya területén! Vannak olyan tanítványaim, és voltak is, akik nem akarnak jósként dolgozni egyelőre, de életükhöz szükséges az ezoterikus segítség és tanulmány!
Kata ezoterikus szakértő Kis emberke nagy szívvel és még nagyobb tudással, intelligenciával az ezotéria világában! Alázatos és céltudatos! Kártyával kezdtünk, majd a gyógyászat felé mentünk el, melyben kiteljesedhetett!
Óbató Jós Évekkel ezelőtt kezdtünk el tanulni! Tanulni az életet és az ezoterikus munkásságot! Talán ő volt az első, aki úgy értette meg a lapok jelentését, hogy egyedileg tudta alkalmazni!
Gréti energiagyógyász Találkozásunk pillanatában tudtam, hogy nagyon sok tudás van a fejében, mely csak arra vár, hogy alkalmazza és kialakítsa saját maga spirituális személyiségét!
Johanna Jósnő Vártam rá, mert amikor először találkoztunk már tudtam, hogy egyszer majd tanítani fogom! Ez be is következett akkor amikor megfogalmazódott benne, hogy többet akar tudni erről a világról és saját magáról is!
Irén Irént a fentiek irányítják mind a tudásban, mind a megérzéseivel kapcsolatban. Olyan lélek lakozik, benne melyet finom léleknek lehet jellemezni! Cigánykártyát tanultunk, de ami nála még érdekesség volt, hogy olyan kártyája volt, amit saját magának kellett kiszíneznie!
Claire Jósnő Finom, érzékenység, melegség és gyengédség árad a személyiségéből az emberek felé! A segítőkészsége és nagyfokú tudása képessé teszi majd, hogy Ő tanítással is foglalkozzon! 
Judy Jósnő Nagyon érzékeny és nagy befogadó képességgel rendelkezik! Cigánykártya jóslást tanult mely benne volt mélyen a lelkében az érzékenysége miatt!
Mercedes jósnő Tisztelem, becsülöm, amin végigment már élete során! A sors nem kímélte és így talál rá az ezotériára, amely sok mindenen átsegítette! Csodálom erejét, kitartását és ember szeretetét! A jóslás
Mária jósnő Mária az első online tanítványom! Külföldön él és ott dolgozik, mint jósnő és ezoterikus tanácsadó. Főleg a családjának szeretne ezzel a képességgel segíteni a távolból!
Ferenc jós Ferenc tanítványom nagyon messziről járt el hozzám Nyíregyházáról! Ő hobbi szinten a számmisztikával foglalkozott egy ideje, mikor felkeresett. Mint mindig elmondom, hogy
Éria jósnő Éria jósnő nagyon régóta foglalkozik és él az ezotéria tanításai szerint, és ennek a tudásnak a birtokában próbál meg segíteni másokon!
Nagyon nagy tudás van a birtokában,
Itt vagy:Főoldal>Bettyna jósnő>Bettyna jósnő

Tanítványaim

TTanulni annyi, mint fejlődni! Egész életünk a tanulásról szól és egyre népszerűbb az ezoterikus tanulás!
Tanítani annyi, mint önmagukból adni a világnak! A tudás hatalom és fegyver is egyben! De nincs csodálatosabb, mint a bennünk lévő tudást megosztani másokkal, minden feltétel nélkül!
Annak idején én is kerestem egy tanítót, hogy megértsem mit miért tudok, és van-e jogom beleavatkozni mások életébe! Sajnos én akkor nem kaptam meg a kérdésekre a válaszokat! Akkor fogadtam meg, ha egyszer majd tanítok, akkor én minden tudásomat átadom a tanítványoknak!
Szeretek tanítani, mert nem csak tanítok, hanem folyamatosan én is tanulok a tanítványoktól! Az évek alatt sok tanítvány került ki a kezem közül. Ma már nem csak a jóslást tanítom, hanem önismeretet, személyiséget. Az ezoterikus tananyag segítségével saját magukkal és életükkel is tisztába kerülnek a tanítványaim!
Én az alap vagyok, ők már egy magasabb szint rajtam keresztül, és ezért csodálatos dolog megélni a fejlődésüket!
A tanfolyamok végén sem engedem el a kezüket, ha szükségük van rám, én mindig ott leszek számukra!

Ágota Jósnő

Ágota jósnőNála az embereken való segítségnyújtáshoz nem a kártya a meghatározó! Tanultunk cigány kártyavetést, de ő inkább az ösztöneire és a megérzéseire hagyatkozik! Rengeteg dolgot meglát vizuálisan és megérez képekben!

Bővebben: Ágota Jósnő

Kata ezoterikus szakértő

Kata ezoterikus szakértőKis emberke nagy szívvel és még nagyobb tudással, intelligenciával az ezotéria világában! Alázatos és céltudatos! Kártyával kezdtünk, majd a gyógyászat felé mentünk el, melyben kiteljesedhetett!

Bővebben: Kata ezoterikus szakértő

Anita jósnő

Anita jósnőAnita messziről járt le hozzám! Imádtam a csajt, jellemét, szellemét és főleg fiatalságát!
Amikor elkezdtünk tanulni nála semmi alapképzettség nem volt csak érezte, hogy

Bővebben: Anita jósnő

Laube jósnő

Laube jósnőSok embert ismertem meg életemben, és sok embernek az életében láttam már bele, de Laubénál mikor hozzám került olyan sorssal találkoztam, ami még engem is ledöbbentett. Keménysége, akarása, makacssága és

Bővebben: Laube jósnő

Anna jósnő

Anna jósnőAnnát a netten keresztül ismertem meg és kezdtünk el tanulni. Az ország másik végében él és dolgozik. Nehezebb megoldást választotta, hogy online tanítványom lesz! Minden elismerésem a

Bővebben: Anna jósnő

Limia Jósnő

Limia JósnőŐ már készen volt mint jósnő amikor hozzám került, csak a lapokat nem értette, hogy miért úgy műkődnek, ahogyan! Nagyon finom, érzékeny lélek mely készen van arra, hogy tudásával másokon segítsen!

Bővebben: Limia Jósnő

Atullé jós

Attulé jósVannak olyan tanítványaim is akik régebben jósoltak és ma már nem gyakorolják ezt a hívatást! De a tudásuk megvan és szerettek volna mit kezdeni vele újra. Így került hozzám Atuélla jós!

Bővebben: Atullé jós

Mária jósnő

Mária jósnőMária az első online tanítványom! Külföldön él és ott dolgozik, mint jósnő és ezoterikus tanácsadó. Főleg a családjának szeretne ezzel a képességgel segíteni a távolból!

Bővebben: Mária jósnő

Bettyna jósnő

Bettyna jósnő

Bettyna hasonló jellemekkel bír, mint én, ha szabad két embert összehasonlítani!
Lenyűgöző temperamentuma, határozottsága és a jókedve mindenkit magával ragad! Épp ezek és a

Bővebben: Bettyna jósnő

Matild Jósnő

Matild JósnőSaját maga miatt kezdett el tanulni a kártya területén! Vannak olyan tanítványaim, és voltak is, akik nem akarnak jósként dolgozni egyelőre, de életükhöz szükséges az ezoterikus segítség és tanulmány!

Bővebben: Matild Jósnő

Claire Jósnő

Claire JósnőFinom, érzékenység, melegség és gyengédség árad a személyiségéből az emberek felé! A segítőkészsége és nagyfokú tudása képessé teszi majd, hogy Ő tanítással is foglalkozzon! 

Bővebben: Claire Jósnő

Mercedes jósnő

Mercedes jósnőTisztelem, becsülöm, amin végigment már élete során! A sors nem kímélte és így talál rá az ezotériára, amely sok mindenen átsegítette! Csodálom erejét, kitartását és ember szeretetét! A jóslás

Bővebben: Mercedes jósnő

Csaba Látó - Halló

Csaba Látó - HallóCsaba számomra a legérdekesebb tanítványnak számított! Ő hangokat new australian online casino hallott és kommunikáltak vele fentről! Számára a kártya és önmaga ismerete csak elősegítette azt a feladatott, amit ő itt a Földön végez!

Bővebben: Csaba Látó - Halló

Mira jósnő

Mira jósnőMira bájossága lenyűgözött amikor találkoztunk. Tiszta jelleme és nagy szeretete az emberek felé segítette őt, Nagyon gyorsan haladtunk a tananyaggal, nagyon jó megérzései vannak, csak sok esetben a

Bővebben: Mira jósnő

Dia Jósnő

Dia JósnőEgy igazi mágus! Erős személyiséggel, erős temperamentummal, kitartással és rengeteg tapasztalással! Évekig járt jósokhoz, látókhoz, mire eljutott hozzám, hogy tanítsam, mivel tisztán szeretne látni ebben a világban!

Bővebben: Dia Jósnő

Óbató Jós

Óbató JósÉvekkel ezelőtt kezdtünk el tanulni! Tanulni az életet és az ezoterikus munkásságot! Talán ő volt az első, aki úgy értette meg a lapok jelentését, hogy egyedileg tudta alkalmazni!

Bővebben: Óbató Jós

Éria jósnő

Éria jósnőÉria jósnő nagyon régóta foglalkozik és él az ezotéria tanításai szerint, és ennek a tudásnak a birtokában próbál meg segíteni másokon!
Nagyon nagy tudás van a birtokában,

Bővebben: Éria jósnő

Pál

PálÉvekig dolgoztunk személyiségén és az életén! Nagyon tetszett a gondolkodása és, hogy gyorsan tanult, csak pörgött az agya! A hite és akarása segített abban, hogy eljusson oda ahová szeretett volna!

Bővebben: Pál

Ferenc

FerencMár évek óta tanulunk! Ezotériát és az életet! Nincs kimondott cél, csak, hogy megismerje önmagát és azokat a dolgokat mely a világot és az Univerzumot mozgatják!

Bővebben: Ferenc

Rita

RitaRitára a kis aranyos jelzőt használnám. Amilyen picike olyan erővel és akarattal rendelkezik! Cigány kártyát tanultunk az életének ebben a bizonyos szakaszában, melynek segítségével érte el a célját!

Bővebben: Rita

Ferenc jós

Ferenc jósFerenc tanítványom nagyon messziről járt el hozzám Nyíregyházáról! Ő hobbi szinten a számmisztikával foglalkozott egy ideje, mikor felkeresett. Mint mindig elmondom, hogy

Bővebben: Ferenc jós

Sylke Jósnő

Sylke JósnőSzeretem a személyiségét, tudását, emberismeretét! Nem félős, meri használni a tudást aminek birtokában van, és mer tanítani is! Érzékeny, kemény lélek, mely fel van készülve, hogy dolgozzon ezen a területen!

Bővebben: Sylke Jósnő

Gréti energiagyógyász

Gréti energiagyógyászTalálkozásunk pillanatában tudtam, hogy nagyon sok tudás van a fejében, mely csak arra vár, hogy alkalmazza és kialakítsa saját maga spirituális személyiségét!

Bővebben: Gréti energiagyógyász

Tamás

TamásEgy felkérés alapján kezdtünk el tanul, hogy életét rendbe tudja rakni, majd pedig segíteni tudjon másokon! Spirituális személyiség, képességei nagyon magas szellemi szintre voltak képesek emelni őt!

Bővebben: Tamás

Irén

Irén JósnőIrént a fentiek irányítják mind a tudásban, mind a megérzéseivel kapcsolatban. Olyan lélek lakozik, benne melyet finom léleknek lehet jellemezni! Cigánykártyát tanultunk, de ami nála még érdekesség volt, hogy olyan kártyája volt, amit saját magának kellett kiszíneznie!

Bővebben: Irén

Tamás jós

Tamás jósTamás tenyérjósként került hozzám! Már nagyon régóta benne volt az ezotériában és azt alkalmazta is az ügyfeleire! Még is úgy érezte, hogy maga a tenyérjóslással nem tud annyit nyújtani, mint szeretne és ekkor

Bővebben: Tamás jós

Johanna Jósnő

Johanna JósnőVártam rá, mert amikor először találkoztunk már tudtam, hogy egyszer majd tanítani fogom! Ez be is következett akkor amikor megfogalmazódott benne, hogy többet akar tudni erről a világról és saját magáról is!

Bővebben: Johanna Jósnő

Tira jósnő

Tira jósnőTira valahol a szívem csücske lett a tanfolyam alatt, ugyanúgy mind a többiek! Kételyekkel, kérdésekkel jelent meg nálam, ami a végére szépen letisztult annak ellenére, hogy még mindig szüksége van néha

Bővebben: Tira jósnő

Judy Jósnő

Judy JósnőNagyon érzékeny és nagy befogadó képességgel rendelkezik! Cigánykártya jóslást tanult mely benne volt mélyen a lelkében az érzékenysége miatt!

Bővebben: Judy Jósnő

Vivien Jósnő

Vivien JósnőCigánykártya tanfolyamra jelentkezett saját maga életének a rendbehozatala érdekében! Ma már jó úton van! Fogékonysága, megérzései nyitottá tették! Hamar tanult és nagyon élvezte!

Bővebben: Vivien Jósnő