2018, január 24, szerda
image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image
Pál Évekig dolgoztunk személyiségén és az életén! Nagyon tetszett a gondolkodása és, hogy gyorsan tanult, csak pörgött az agya! A hite és akarása segített abban, hogy eljusson oda ahová szeretett volna!
Tamás Egy felkérés alapján kezdtünk el tanul, hogy életét rendbe tudja rakni, majd pedig segíteni tudjon másokon! Spirituális személyiség, képességei nagyon magas szellemi szintre voltak képesek emelni őt!
Ferenc Már évek óta tanulunk! Ezotériát és az életet! Nincs kimondott cél, csak, hogy megismerje önmagát és azokat a dolgokat mely a világot és az Univerzumot mozgatják!
Limia Jósnő Ő már készen volt mint jósnő amikor hozzám került, csak a lapokat nem értette, hogy miért úgy műkődnek, ahogyan! Nagyon finom, érzékeny lélek mely készen van arra, hogy tudásával másokon segítsen!
Dia Jósnő Egy igazi mágus! Erős személyiséggel, erős temperamentummal, kitartással és rengeteg tapasztalással! Évekig járt jósokhoz, látókhoz, mire eljutott hozzám, hogy tanítsam, mivel tisztán szeretne látni ebben a világban!
Vivien Jósnő Cigánykártya tanfolyamra jelentkezett saját maga életének a rendbehozatala érdekében! Ma már jó úton van! Fogékonysága, megérzései nyitottá tették! Hamar tanult és nagyon élvezte!
Sylke Jósnő Szeretem a személyiségét, tudását, emberismeretét! Nem félős, meri használni a tudást aminek birtokában van, és mer tanítani is! Érzékeny, kemény lélek, mely fel van készülve, hogy dolgozzon ezen a területen!
Rita Ritára a kis aranyos jelzőt használnám. Amilyen picike olyan erővel és akarattal rendelkezik! Cigány kártyát tanultunk az életének ebben a bizonyos szakaszában, melynek segítségével érte el a célját!
Matild Jósnő Saját maga miatt kezdett el tanulni a kártya területén! Vannak olyan tanítványaim, és voltak is, akik nem akarnak jósként dolgozni egyelőre, de életükhöz szükséges az ezoterikus segítség és tanulmány!
Kata ezoterikus szakértő Kis emberke nagy szívvel és még nagyobb tudással, intelligenciával az ezotéria világában! Alázatos és céltudatos! Kártyával kezdtünk, majd a gyógyászat felé mentünk el, melyben kiteljesedhetett!
Óbató Jós Évekkel ezelőtt kezdtünk el tanulni! Tanulni az életet és az ezoterikus munkásságot! Talán ő volt az első, aki úgy értette meg a lapok jelentését, hogy egyedileg tudta alkalmazni!
Gréti energiagyógyász Találkozásunk pillanatában tudtam, hogy nagyon sok tudás van a fejében, mely csak arra vár, hogy alkalmazza és kialakítsa saját maga spirituális személyiségét!
Johanna Jósnő Vártam rá, mert amikor először találkoztunk már tudtam, hogy egyszer majd tanítani fogom! Ez be is következett akkor amikor megfogalmazódott benne, hogy többet akar tudni erről a világról és saját magáról is!
Irén Irént a fentiek irányítják mind a tudásban, mind a megérzéseivel kapcsolatban. Olyan lélek lakozik, benne melyet finom léleknek lehet jellemezni! Cigánykártyát tanultunk, de ami nála még érdekesség volt, hogy olyan kártyája volt, amit saját magának kellett kiszíneznie!
Claire Jósnő Finom, érzékenység, melegség és gyengédség árad a személyiségéből az emberek felé! A segítőkészsége és nagyfokú tudása képessé teszi majd, hogy Ő tanítással is foglalkozzon! 
Judy Jósnő Nagyon érzékeny és nagy befogadó képességgel rendelkezik! Cigánykártya jóslást tanult mely benne volt mélyen a lelkében az érzékenysége miatt!
Mercedes jósnő Tisztelem, becsülöm, amin végigment már élete során! A sors nem kímélte és így talál rá az ezotériára, amely sok mindenen átsegítette! Csodálom erejét, kitartását és ember szeretetét! A jóslás
Mária jósnő Mária az első online tanítványom! Külföldön él és ott dolgozik, mint jósnő és ezoterikus tanácsadó. Főleg a családjának szeretne ezzel a képességgel segíteni a távolból!
Ferenc jós Ferenc tanítványom nagyon messziről járt el hozzám Nyíregyházáról! Ő hobbi szinten a számmisztikával foglalkozott egy ideje, mikor felkeresett. Mint mindig elmondom, hogy
Éria jósnő Éria jósnő nagyon régóta foglalkozik és él az ezotéria tanításai szerint, és ennek a tudásnak a birtokában próbál meg segíteni másokon!
Nagyon nagy tudás van a birtokában,
Itt vagy:Főoldal>Ferenc jós>Ferenc jós

Jóstanfolyam - Előszó

Ancsajósnő Tanfolyam

1990 óta élek és dolgozom az ezotéria területein és 2006 óta tanítom! Nem sémák és könyv alapján tanítok, hanem emberre szabva egyénileg. Az ezotéria területein nem lehetnek tabuk és sémák, mert különben nem lesz érthető, hogyan működik az energia és általa a kártya, mágia! Én kreatív feladatnak élem meg a hivatásom és úgy is tanítom, hogy mindenki csak azt tegye magáéval, amivel azonosulni tud és el tudja fogadni azt!

Minden tudásom és tapasztalásomat irigység és önzőség nélkül a tanítványaim rendelkezésére bocsátom és vizsga után sem engedem el a kezüket, ha szükségük van rám akkor én segítek!

Számomra ez nem munka, hanem hivatás, amit szívvel, lélekkel végzek, hogy más embereknek az életük olyan útra tudjon terelődni, hogy ők maguk képesek legyenek megoldani azt!

Én tisztában vagyok önmagammal, tudom mit akarok, ki vagyok és mi az életfeladatom!

Jóslás

A Jóslás Működése

Ha reálisan próbáljuk megérteni, hogyan működik a jóslás, és az, aki ezt a szakmát űzi is, sokszor még Ő saját maga sem érti, hogy a dolgok miért és hogyan lehetséges, hogy működnek. Ez is, mint minden az életben több tényezőből tevődik össze egyszer, aki jósoltat és, másodszor akihez fordulnak, maga a jós.

 

Én nagyon nem szeretem ezt a szót, hogy jós, inkább mindig azt mondom az ügyfeleimnek, hogy üzenetet közvetítek.

Vagyok Én, mint üzenet közvetítő: aki érzi az embereket, vannak megérzéseim, intuícióm, és tudom a kártyák jelentését.

Bővebben: Jóslás Működése-

Mágia

A Mágia Működése

Valójában mi is a mágia? Miért működhetnek a szeánszok és mágikus cselekedetek?

 

Évek óta alkalmazom azt a tudást, amit a mágiáról szereztem meg, mint tanulással, mint tapasztalással. A mágia a gondolati síkba való beleavatkozás az érzelmi sík befolyásolásával és a fizikai síknak a megjelenítő erejével.

Saját gondolataink uralása alapvető lenne mindenki számára, de a mágiánál már elengedhetetlen tényező. Ezen keresztül tudunk hatni másokra és az ő éltűkre. De, mivel emberek nagy százaléka csak a fizikai létben él és hisz így egy szeánsznál, amikor egy másik emberrel dolgozunk, már szükségeltetik a fizikai sík is.

Bővebben: Mágia-

HA TÉGED ÉRDEKEL AZ EZOTÉRIA, AKKOR NEM ÁLL TÁVOL TŐLED A JÓSLÁS, ÉS MÁGIA ISMERETE.
MÉG TÖBB ISMERETRE VÁGYSZ?

TANULNI ANNYI, MINT FEJLŐDNI! EGÉSZ ÉLETÜNK A TANULÁSRÓL SZÓL ÉS EGYRE NÉPSZERŰBB AZ EZOTERIKUS TANULÁS!