Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám
Ancsa jósnő blog
EGY JÓSNŐ BLOGJA

ANCSA JÓSNŐ

Blogjaim által szeretnék átadni számotokra olyan tapasztalásokat, melyek a valós világban történnek meg! Nem rólam szólnak, hanem, amit veletek élek meg, nevek nélkül, csak érzésekkel, eseményekkel!
Az életről és rólatok szólnak, nektek!

Spirituális utam, maga az élet utam! Az út melyen járok, tanulok, tapasztalok és dolgozom.

Gyermekkorom óta érzem az emberek kisugárzást, tudatokat, gondolataikat, érzéseiket, melyeket vizuális síkon képpé tudok alakítani. A gondolat teremt, vallom, és hiszem, a jós ebbe avatkozik bele, befolyással, olyan mélyetekig ahol sokszor maga az ember sem járt.

 

1966.03.01-én születtem elég érdekes körülmények között, tűz ló vagyok és természetesen halak. Furcsa és nehéz gyerekkorom volt, és mint felnőtt sem lett könnyebb az életem, de vallom, hogy ez segített odáig eljutnom ahol most tartok. Provokatív, kihívó, személyiségnek tartanak még azok is, akik azt vallják, hogy ismernek. Őszinteségem és nyitottságom sok embert meglep még az ügyfeleimnél is. Az ezoterikus hivatásnál soha nem lehet azt mondani, hogy kész vagyok! Az ember születésétől fogva haláláig tanul! Én is tanulok, annak ellenére, hogy ma már tanítok!

Elmondhatom magamról, hogy megtaláltam életemben azt a hivatást, ami teljes egészében kitölti időmet és tudásvágyamat, annak ellenére, hogy már háromszor akartam feladni! A hitem erős az emberekben, hiszem, hogy nincs csak jó és rossz, hanem csak egységes energia létezik, amiben benne van a negatív és pozitív pólus is! Hiszem az emberi szeretet, amivel olyan energiákat lehet felszabadítani, hogy a fizikai síkon lévő rezgésszámot növelni lehet!

Cigány és tarot kártyával jósolok, milyen jól hangzik! De, ma már tudom az igazságot, hogy maga az emberből jósolunk, bennük van minden és a kártya csak segédeszköz kell, hogy legyen számunkra! Mágia számomra ma már természetes életem része, ha kell segítségre, ha kell pozitív gondolkodás tanítására! A mágia nem más, mint a bennünk lévő gondolatok gondolati síkjába való beleavatkozás, amihez sok embernek még szüksége van a fizikai síkra, hogy hite erősebb legyen!

Spirituális tanácsadó, személyiségfejlesztővé alakította az életem a hivatásomat, melyben erőm és tudásom másokat is arra ösztönöz, hogy tanuljanak és fejlődjenek, és ez által változtathassanak életükön!

 

Vallom, hogy az emberi akarat befolyásol mindent a világban, így az én képességeim is ezekre irányul, mikor valaki felkeres és beenged a tudatában akkor áll össze számomra az egyén személyisége és élete, amiben benne van a múltja, jelene és már a jövője! Annak ellenére, hogy sorsunk nincs előre megírva és csak lehetőségeket, utakat kínálok számukra még is meg lehet jósolni egy lehetséges jövőt az emberből. Csak a döntés joga marad mindig az emberre akkor ott, amikor épp kell és szükséges, hogy merre menjen, és hogyan alakítsa úgy az életét, hogy az számára pozitív legyen és ki tudjon védeni negatív dolgokat.

Tudom, most rólam kellene írnom itt és az életemről, de nem tehetem meg ezt, hisz ez a hivatás nem rólam szól, hanem azokról az emberekről, akik felkeresnek és segítséget, vagy csak jóslást kérnek tőlem.

Nem lehet úgy élni, hogy ne szeress, és ne higgy magadban!

Ancsa jósnő
Szolgáltatásaim

Jóslás- kártyavetés

A kártya a hozzám fordulóknak biztonságot ad, lehet tőle kérdezni, sohasem hazudik! Tarot kártya, Cigánykártya, Jóslás, és Kártyavetés. A Tarot az ügyfeleimnek nagyfokú önismeretet ad, szembesíti őket..

Online jóslás

Az ügyfeleim közül sokan vannak, akik nagyon messze laknak tőlem, vagy hosszabb ideig tartózkodnak külföldön, velük legtöbbször Messengeren tartom a kapcsolatot. Eddig ez leginkább a tanítványaimra..

Szerelmi kötés

Minden belőlünk indul ki és érkezik vissza! A hit nagy erőt tud adni bármihez, akár, hogy életben maradjunk, akkor egy szerelmi kötésben való hit? Neki sikerült, mert akart és hitt és reménykedett..

Átok, rontás levétel

A kimondott szó hatalmában - hozzon jót vagy rosszat - ősidők óta hisznek az emberek szerte a világon. Átoknak számít minden ki nem mondott és kimondott rossz gondolat, amit a másik ember felé sugárzunk..

Jós tanfolyam, Ezoterikus tanfolyam

A tudás bennünk van csak a felszínre kell hozni, de előtte rombolni kell, hogy új alapokra építkezhessünk! Szabad-e sémák és tabuk által tanulni és tanítani ezt a hivatást? Meglehet-e tanulni könyvből azt a tudást..

Dúla - Szülés körüli támogatás / segítés

A dúla nem hoz az anya helyett döntéseket, de segít a döntéshez szükséges információk megszerzésében és a szülés előzetes tervezésében. Az anya megbeszélheti vele örömeit, aggodalmait..

Ház - Lakás - Üzlet tisztítása

Sokszor nem érezzük jól magunkat egy lakásban, irodában és nem is tudjuk, hogy miért! Létezik az a világ a szellemi síkon, amit nem látni, de érezni. Ha nem úgy megy egy bolt, nem tudunk aludni, rosszul érezzük..

Jóslás más városokban

Ezoterikus műsorok szolgáltatásához, összejövetelekhez szervezett egyéni jósláshoz hosszú évek óta hívnak. Több szervező is, akik a meghívottak részére az egész napos, vagy egész estés elfoglaltsághoz előadókat..
Mamadas Putas