Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám
Acsa Jósnő

Acsa Jósnő

Blogjaim által szeretnék átadni számotokra olyan tapasztalásokat, melyek a valós világban történnek meg! Nem rólam szólnak, hanem, amit veletek élek meg, nevek nélkül, csak érzésekkel, eseményekkel!
Az életről és rólatok szólnak, nektek!

vasárnap, 04 április 2021 08:04

Lelkek beszélgétese a sikerről.

Lelkek beszélgetése a sikerről! ? ? ?
Nem veszek részt a játékban, nem én hajtom le fejemet, és nem nekem van szükségem arra, hogy embereken gázolva át sikeresnek mutassam magam! Siker? Pillanatnyi állapot, jön, megy, egyes embereknek csak helyezkedni kell, de valós tudás nincs mögötte!
Emlékszem első találkozásra, mikor olyan embert húztál le, akire büszke voltam, és a valós tudására felnéztem! Sose dicsértél, sosem ösztönöztél, csak kritizáltál! Ott voltam és csendben hallgattam, hogyan teszed viccesé azt az embert, akit tiszteltem, és gúnyolod ki, és tehenezed le, aki a siker kulcsának lehetőségét a kezedbe tette, és hogyan jelented ki, hogy azt fogja csinálni, amit mondasz neki. És itt, mint ember megbuktál, de hallgattam, és hallgatni is fogok!
Aztán láttam, hogyan aláztak meg tudásod hiányában, hogyan tanítottak mások, és csak sajnáltalak, amint megalázkodva, csendben, de belül dühöngve fogadtad el, és hallgattál. Én még is elfogadtalak! ? Tanulunk! Láttam benned a napi küzdelmeket, a megfelelni akarást, és a világ gyűlöletét, még is azt gondolom jó ember vagy!
A siker titka az alázat, kitartás, segíteni tudás!
Én is tanítok, de mindig emelve, építve, és senkitől nem sajnálva a tudás megszerzését! Soha nem alázom meg, soha nem mutatom, hogy több és másabb lennék bárkinél, hiszen nem is vagyok az! Ha valaki megbántott, tegye azt akarata ellenére, akkor is szeretettel fordulok felé, és segítem, nem én vagyok a fontos!
Tettél kijelentéseket, melyeket meg is valósítottál. Na, most jobban érzed magad?
Van egy baj: én megértem mit miért tettél, megértem és elfogadom, elfogadom és ezzel így nincs több dolgom! Hálás vagyok, mert nekem minden ilyen eset egy útmutatás, megerősítés arra, hogy igen menjek tovább az utamon. Nem engem minősítettél le, hanem magad, hiszen azóta se mersz a szemembe nézni, se te, se mások! Én itt vagyok, és mosollyal, és szeretettel fogok mindig rád nézni! De, ne várd el tőlem, hogy beálljak, egy hazug, érdek, képmutató sorba, ahová nem tartozom, és amivel nem akarok azonosulni!
Aztán évek jönnek, mennek, emberek jönnek, mennek, siker jön, megy, és rájössz, hogy szart se ért az életed! (ancsajosno)
szombat, 23 január 2021 05:57

Mágia, jóslás, tanulás

Tegnap arról beszélgettünk egyik tanítványommal, hogy ma már teljesen másként írnám meg a tananyag segédanyagát. Elmúlt jó pár év mióta ebben élek, és tanítok, dolgozok, sokat kaptam, tanultam, és egy olyan világ mélységeit ismerhettem meg, amiben sokan még nem hisznek. Hiszem, hogy nem is kell mindenkinek, ez így van jól!

Visszatérve, ma már nem a felszínt tanítom, hanem az alapoktól, nagyon is az alapoktól, hiszen úgy nem lehet mágiázni, hogy nem tudod mi az a rezgés, energia, gondolati energia. Főleg, hogy nem tudod, hogyan működik.

Ha csak azt tanulod meg, hogy van mágia, van kártya és azoknak jelentéseit, sosem fogod tudni használni, kell hozzá a lelki folyamat, melyen mindenki átmegy mikor neki áll ezzel dolgozni, kell hozzá hit, hogy igen, tudom ezt végezni, és tudni kell azt is, hogy sose használj olyan dolgokat, gondolatokat melyek feketének, rossznak számítanak. Igaz, hogy akkor tudnod kell, hogy mi számít feketének! És talán a legfontosabb ismerned kell magát az emberi működését, és az univerzum törvényeit. Bonyolultabb, mint azt az emberek gondolják, és gondolod te, aki a tanítványom leszel.

Számomra a legfontosabb, hogy saját magad ismerd meg, ahhoz, hogy ebben a világban működni tudj, és működtetni tudj majd energiákat, mágiát, kártyát. Itt minden mindennel összefüggésben van, és, ha tudod, hogy mi hogyan képes működni, akkor képes vagy működtetni, és teremteni áltani. Változni és változtatni, ha te változol, változik a világ is körülötted! (ancsajosno)

szombat, 23 január 2021 05:38

Beteg vagy....

És már megint te vagy a hülye! Neked kellene orvoshoz menni, mert beteg vagy és képzelődsz!
Hazug emberek, hazug mondásai, mikor elkövetnek ellened valamit, amire rájössz és szembesíted vele. El fog lökni egy darabig és azt várja, hogy megnyugodj!
Nyugodj meg! És nyugodj meg, mert nincs értelme a hisztidnek, a kitöréseidnek, a szembesítésnek. Úgy is te leszel a hibás, és neki marad a bosszú, bántalmazások, rágalmazások.
És te hinni akarsz, és hinni is fogsz ezerszer, és tényleg te vagy a hülye! (ancsajono)
szombat, 23 január 2021 05:35

Többen egy kapcsolatban

Egy ember, több játékos, vagy is nem játékos, hanem ennek az embernek a játékszerei. Most ezt a kort éljük. Vannak olyan életszakaszok, melyben a véletlen, élethelyzet, és hasonlóság összehozhat embereket, kik gyűlölték egymást. Aztán egy szép napon ez megváltozott, és egy cél érdekében összefogtak. Ez a cél egy ember, akit szerettek, szeretnek.

Úgy gondolták, ha összefognak, meg tudják fogni, talán felelőségre tudják vonni, vagy, hogy bosszút állnak rajta, mivel becsapta, kihasználta őket. Tévedés! Még így is képes manipulálni, bántani, és ne hidd, hogy ez a szövetség barátság! Csak egy védelem számodra, hogy vele nem ver át többet, de hogy nem, egy szerelmes embert, mint te magad is, képes vagy ezt a szövetséget becsapni. Közben, míg ti szenvedtek, és bosszút forraltok, őneki már van más játéka, és nem is egy rajtatok kívül. Ugyanazt teszi, ugyan úgy udvarol, és ugyanazokat a módszereket használja, mint veletek. Ja, hogy nem érdekel már? J Akkor ne nyomozzatok utána, ne kutakodj az exeknél vagy az új áldozatoknál. Tegnap te voltál mellette, ma ő van, holnap már az újabb, attól függ, ki mit tud adni, és érdeke hogy kívánja. Közben ti szenvedtek, ő meg játssza tovább a játékait, és mindenkinek hazudik. Ő nem hibás, zaklatják, szerelmesek bele, ő nem tehet semmiről, mondja ő. És a szövetségetek egy pillanat alatt porrá hullik, ha ő elkezd visszahúzni, nem számít barátság, cél, dobsz mindent csak, hogy vele lehess! Sok idő kell, hogy tisztán lással, hogy helyére tud tenni hazugságait, és felismerd, hogy itt mindenki áldozat, és mindenki jó ember, csak rossz embernek a játékszerei, áldozatai. (ancsajosno)

szombat, 02 január 2021 09:27

Boldog Új Évet...

Boldog újévet kívánok mindenkinek!

Köszönöm az elmúlt évet, hálás vagyok, hogy megértem és veletek lehettem. Köszönöm a bizalmat, szeretetet-mit kaptam tőletek.

Kérem az Égieket, hogy 2021 jobban teljen, és több sikert, egészséget, szeretetet, boldogságot, biztonságot hozzon mindenkinek!

Nézzünk, egy olyan év elé melyben meglátjuk a lehetőségeket, mely gyógyulást hoz a Földre, és annak lakosaira, hogy legyőzzük a mostani helyzetet. Tanuljunk tovább, melyben ott van az emberi szeretet, tisztelet, hála, alázat. Tanulni és fejlődni sosem késő, hiszen erre tanít a mostani helyzet. Legyen, olyan év melyben mindenki felismeri képességeit, tudását és annak megfelelően segít pozitív energiákkal megemelni a rezgésszámot, mely legyőzheti az emberekben a félelmet.

Tanuljunk meg újra figyelni egymásra, tisztelni, és segíteni a másikat. Az Univerzum csak olyan feladatok ad melyeket a mai tudásunkkal képesek vagyunk megoldani, még akkor is, ha ahhoz tanulni, és fejlődnie kell az emberi léleknek.

Azok az emberek, akik már magasabb szellemi síkkal rendelkeznek segítség az embereket abban, hogy megtalálják önmagukat, és az általuk kitűzött célokat.

Legyen kevesebb szenvedő, éhező, bizonytalan, beteg ember.

Vigyázzunk egymásra, és szeressük egymást! (ancsajosno)

szombat, 02 január 2021 09:11

Tisztítás, elengedés

Jó reggelt ? Akkor kezdjük: fehér papír, feher gyertya, tol, füstölő, ha van, és kell egy tányér, tálca, amin égetünk.
A gyertyát tisztítsátok meg ( lehet olaj, baba étolaj, három ujjat kicsit beolajozni és kifelé húzni az ujjatokkal háromszor. ) Füstölő meggyújtása, gyertya meggyújtása majd a fehér papirt háromszor a láng fellett áthúzva megtisztítjuk, és a tollat is.
Utána kezdjétek összeírni, hogy milyen negatív dologtól szeretnétek megszabadulni, pl, félelem, bizonytalanság, munkanélküliség, párkapcsolat.......! A végen, írd alá és köszönd meg. Ha készen vagytok akkor a lánggal gyújtsátok meg a papírt ,és amíg ég gondoljatok arra, hogy távozik az a sok negatív energia.
A hamut a wc-be húzzatok le, a gyertya leéghet, ha nem, akkor 24 órán belül még kell szabadulni tőle, elásni, vagy vízbe dobni.
Tudjátok amilyen érzelemmel léptek át az új évbe, az fogja meghatározni általánosan a következő évedet. Ne aggódjatok, hogy valamit nem csináltok jól, olyan nincs, ha hiszitek amit csináltok, akkor működik. Meg tudjátok csinálni, meg tudjuk csinálni!
Menjen aminek mennie kell! ?? Köszönöm ??
hétfő, 14 december 2020 11:01

Lélek dönt

A lélek sokszor döntésképtelen!

Mi nem segíthetünk, hogy egy lélek maradjon vagy menjen, csak abban, hogy energetikailag segítünk, és kérjük az Univerzum erőit, hogy döntsenek belátásuk szerint, hogy marad-e a földi létben vagy átkel a köztes dimenzióba!

Nehéz megérteni, hogy sok szenvedés után még mindig mi tartja a lelket itt, és nagyon fájdalmas is a szeretteiknek. Látni a szenvedés, és végigkísérni egy olyan lelki fájdalom, amit csak az érthet, meg aki ezen az úton végigment már.

Mi tartja itt a lelket? Sok esetben vár valakit, akivel még utoljára találkozni akar, vannak, olyan esetek mikor csak elköszönni szeretne valakitől, de van olyan is, amikor még nem döntött, hogy megy vagy marad. Ezekben az időkben már a segítők már mellettük vannak, segítenek megtisztulni, és megtisztulva lépni át. Egyes nézetek szerint valaki minél hosszabb ideig beteg, vagy szenved, annál több ideje van erre.

Hiába látszik az, hogy gyenge a fizikai test, a lélek nagyon erős, és addig, míg dolga van, itt marad. Még akkor is, ha úgy látszik, hogy már feladta! A lélek élni akarása borzasztóan erős, erősebb bárminél, és, ha ezt az akarást tudjuk erősíteni, bármi megtörténhet.

És beszélni kell azon lelkekről is, akik köztes állapotban vannak! Itt a földi létben, de már odaát is! Náluk tapasztalható, hogy hol jobban vannak, hol rosszabbul. Ők már találkozhatnak az ott lévő szeretteikkel is, de még itt is van kapcsolatuk az itt lévőkkel. És amikor a lélek dönt, akkor megy, közben a fizikai teste egyre gyengébb, és érthetetlenebb, hogy mit miért tesz.

Egyes kutatások szerint vannak jelei az átkelés előtt olyan három nappal:

„ A verbális ingerekre adott csökkent reakció

A vizuális ingerekre adott csökkent reakció

A nevetőráncok elhalványulása Hörgés

A nyak hiperextenziója

A szemhéjak nem csukódnak

A pupillák nem reagálnak

Vérzés az emésztőrendszer felső szakaszában (a gyomorban)” Forrás: internet

Hogy a lélek mikor kel át, azt saját maga dönti el! Vannak marasztaló tényezők is, mint amikor nem engedik el a hozzátartozók, vagy még valamit el kell mondani valakinek, vagy csak nem döntötte el, hogy meg vagy marad! A lélek átkelte után, még negyvennyolc órát a test közelében tartózkodik, és lát, hall mindent, majd utána tér a köztes dimenzióba. Ezért szoktam javasolni, a régi hagyomány is ezt tanácsolja, hogy ebben az időben a tükröket érdemes letakarni, mert egy átkelő, hogy a lélek nyugalomra találjon ott ahová tart! (ancsajosno)

hétfő, 14 december 2020 10:07

Nárcizmus és a kártya

Manapság már népbetegség lett a narcisztikus kapcsolat.

Ezek a bántalmazó kapcsolatok az áldozatok részére maga a pokol egy idő után, még sem tudnak kilépni belőle, csak nagy sokára, és sok szenvedés árán. Mint a videóiban is elmondtam, hogy amiket megosztok veletek azok megtörtént események vannak mögöttük, de még sem orvosként, pszichológusként, vagy rábeszélésként osztom meg, hanem segíteni szeretnék azoknak, akik ilyen kapcsolatokban vannak, és nem tudják, hogyan tovább.

Amikor érzékelem, hogy valaki ilyen kapcsolatban van, azonnal a lapok más értelmet kapnak számomra. Az elmúlt idő alatt a kártya megmutatta számomra, hogy ilyen elemzéskor ez teljesen más nyelvet is lehet értelmezni. Végig tudja mutatni a szakaszokat egy bántalmazó kapcsolatban, és annak érzelmi síkjait, mind a bántalmazó oldaláról, mind az áldozat szemszögéből. A 22-két lap a nagy Arkanumból szépen elmeséli, hogy éppen holt tartanak. Nemsokára elkészítem a videó anyagot ebből a látásmódból, mind a két oldalt megvizsgálva! (ancsajosno)

hétfő, 14 december 2020 09:31

Advent

Jó reggelt ❤ Meggyújtottuk a harmadik gyertyát is Advent alkalmából! ❤ Érzitek, hogy mostanában nagyon erős energiák vannak körülöttünk, sok furcsa dologgal! Év vége felé mindig nyílnak meg olyan energia kapuk melyek változást, új dolgokat, tisztulást hozhatnak az emberek életébe! Néha félelmetes jeleket kapunk csak, hogy ideje változtatni, és egy korszakot lezárni! Ebben az időben az idén ezt még erősebben lehet érezni a félelem miatt! Egyre nagyobb energia lesz a félelemből, mert jelen helyzetben nincs meg a biztonságérzés, és még az ünnepi szeretetérzést is képes háttérbe szorítani, sajnos!
Remélem tanulunk most, és az ünnepek tényleg a szeretetről, családról, barátokról, és a hozzájuk fűződő érzésekről szólnak majd, csak kicsit másként! MI eldöntöttük, hogy nem találkozunk a szüleinkkel, gyerekünkkel. Mi szeretnénk velünk még jövőre is ünnepelni, és akkor már úgy, hogy ölelhetjük őket! ❤
Vigyázzunk egymásra! ❤ (ancsajosno)
csütörtök, 10 december 2020 10:56

Jól érzed magad!

Jól érzed magad!

Minden mi most van az életedben az elmúlt idő eseményeinek a következménye!

Megélted, megszenvedted, felismerted, majd túlléptél rajta. Nem volt könnyű, és nem volt kis idő, míg idáig eljutottál!

De, ki tudod mondani, hogy jól érzed magad, meggyógyítottad a lelked, és más lettél!

És, hogy mit értesz ezen? Semmi mást, hogy van újra értelme az életednek, amit csinálsz örömmel teszed, vannak terveid, nincs aki lehúzzon, gátoljon, kihasználjon! Magyarul olyan életet élsz, amibe nem kell agyalnod, keresni, bizonytalanságban élned, és mások hazugságait magadnak megmagyarázni. Jól vagy, és ennyi! Lelked nyugodt, tudsz örülni, szeretni, és élvezni a mindennapi életet. Nem más miatt vagy boldog vagy boldogtalan, nem akarsz megfelelni, és, ha magadba nézel, akkor ott legbelül nyugalmat, egyensúlyt, és sok szeretetet érzel! (ancsajosno)