Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám
Acsa Jósnő

Acsa Jósnő

Blogjaim által szeretnék átadni számotokra olyan tapasztalásokat, melyek a valós világban történnek meg! Nem rólam szólnak, hanem, amit veletek élek meg, nevek nélkül, csak érzésekkel, eseményekkel!
Az életről és rólatok szólnak, nektek!

csütörtök, 20 február 2020 09:02

Nárcisz

Annyi, de annyi bántalmazó kapcsolat van a világon, melyben bent ragadnak az emberek, lehet ez alkohol, drog, függőség, de manapság a narcisztikus kapcsolatok visznek mindent. Nem is sejtik az emberek, hogy mit, miért élnek meg, hogy nem velük van baj, hanem ők csak áldozatok, mert szeretni tudnak, és empaták.

Csak használják őket, hogy erőt, és energiával tápláljanak olyan embert, aki képtelen érzelmekre, még, ha az elején ezt el is hiteteti áldozatával, hogy szeret, rajong, akar, tesz. Nem! Üresek, fakók, gyengék, teli rettegéssel, félelemmel, és bűntudattal magukkal szemben, épp ezért bántják azokat, kik szeretettel fordulnak feléjük és hisznek nekik. Az elején ragyogsz egy nárcisz mellett, majd egyre jobban elfáradsz, ragyogásod szenvedéssé megy át, lelked romokban, önbecsülésed nulla, és még sem tudsz megszabadulni tőle. Kirúgod, visszamászik, kirúg, visszamászik, sosem fog elengedni, mert kell neki az erőd, egzisztenciád, pénzed, vagy éppen bármi, ami neki sosem lesz meg. Csak futó kapcsolatok, bebolondított szex ismeretségek, folyamatos gondok, bajok az életével. És, te még ennek ellenére is akarod, észre sem vetted és te is függő lettél, kapcsolat, és emberfüggő, míg a másik oldalon szembetalálkozol az alkohollal, droggal, szex függőséggel, hazugságok sorozatával. És, te csak boldog akarsz lenni, ezért adsz, és adsz egy fekete lyukba, mely mindent elnyel, és, ha üres lettél más energiákat keres magának, de ennek ellenére sem enged el.

Először az érzelmeid gyilkolja, majd a lelkedet, az egzisztenciádat, a testedet, vagy is mindent, ami vagy! És mindig te leszel a hibás! És még sem tudsz kiszállni, megszállottan bocsájtasz meg neki, megszállottan akarod őt, pedig mocskosnak érzed magad már, betegnek, testileg, lelkileg. Áldozat vagy, és fel sem ismered, fakó, szürke, kedvtelen, szenvedő, összeesett, lefogyott, beteg, szorongó, lelkileg kifacsart, összetört, gyötrődő, nyomozó, bizonytalan, idegileg kimerült, árnyéka régi önmagadnak, roncs ember! (ancsajosno)

hétfő, 03 február 2020 14:25

Van olyan, mi után könnyebb

Nem minden szakítás fájdalmas, és önsanyargató. Amikor a lélek eljut odáig, hogy elég volt, nem akarok többet szenvedni, több vagyok, jobbat érdemlek, és nem akarok mást csak boldognak lenni akkor benned már rég vége az érzelmi köteléknek. De, még is benne tudsz maradni, mert hiányt éreznél, a megszokott dolgok miatt. A legnehezebb kimondani szemtől szembe, hogy már nem akarlak, nem érzek semmit,, sajnos ma már az emberek gyávák, hogy ezt felvállalják!

De, ha vége megkönnyebbülhetsz, leteheted a terhedet, amiben már nem érezted jól magad, mert csaltak, hazudtak, aláztak, kihasználtak! Hihetetlen, hogy mennyire meg tud könnyebbülni a lélek, mennyivel felszabadultabb lehetsz, vidámabb, szerethetőbb. Új célok, új érzelmek és tettek jöhetnek. Az élet szebb oldala!

szombat, 01 február 2020 08:14

Fájdalom, szenvedés, de miért?

Sok fejlett tudattal találkozom az elmúlt időszakban. Örülök, persze ők nem annyira. Amikor valaki lelkileg szenved, vagy áldozat szerepben él a szellemi síkon egyre magasabbra juthat. A sok kérdés, a félelem, az önkép hibás felülírása, a bizonytalanság, a lélek haldoklása vezethet idáig, hogy az ezotériához fordulnak. Keresik a kérdéseikre a választ, pedig az bennük van. Keresik önmagukat, amit elvesztettek, elvettek, és egy nem normális képet alkotnak magukról és a világról.

Ezen a ponton már a tudat tudja, hogy mit kellene tenni, de a szív még nem. Elindul egy keresési folyamat, mely a tanulással, önmaguk tanulásával próbálja meg helyre hozni a dolgokat. Tudjuk, hogy csak azt tudjuk elfogadni, amit megértünk, a megértés után jöhet a feldolgozás, majd utána elfogadás, és megbocsájtás saját maguknak. Nem velük van a baj, hiszen azért is próbálják megérteni, hogy mi zajlik körülöttük, próbálnak változtatni, mert a lélek ebben az állapotban már üres a sok fájdalomtól, csalódottságtól.

És az ember képes tanulni, képes fejlődni, és képes változtatni, még, ha akkor úgy érzi, hogy belehal, pedig erről szó sincs, csak lezárulhatnak fejezetek melyekben a lélek szenvedet. Már másra vágyik, boldogságra, szeretetre, akár magányra egy darabig! Ez a letisztulás, mely után jöhet az új élmények, érzések , emberek által a feltöltődés, a múlt felülírása!

péntek, 31 január 2020 09:41

Beteg a világ párkapcsolatban is

Semmi sem olyan fontos, mint önmagad! Benne lenni egy olyan kapcsolatlanban melyben szenvedsz, de még szeretsz, lelked csonkítása!

Meddig képes a szív újra és újra megbocsájtani, meddig képes szenvedni? Sokáig, ha a másik fél nem enged el. Újra visszaránt, mikor már úgy érzed, hogy vége! És te hagyod, mert szükséged van rá, rosszul hangzik, de neked van szükséged erre! A mai világ arra nevel, hogy eltűrd, hogy nem csak te vagy, hogy nem csak veled van. Ha meg éppenséggel kiderül, kirúgod, majd alig várod már, hogy visszaengedhesd. És nem érted magad! Megcsalnak, kihasználnak, aláznak és te tűrőd. És még ilyenkor te érzed magad rosszul, úgy gondolod veled van baj, te nem csinálsz jót, vagy te nem vagy elég. Képes vagy fogyni, persze mert idegileg kikészülsz, képes vagy hagyni, hogy a szereteteddel visszaéljenek. Tönkremész lelkileg, anyagilag, erkölcsileg, mert ugye kihat az élet minden területére nálad. És elhiszed, hogy te nem vagy jó, pedig csak egyre betegebb világban élünk, ahol már nem számít a lélek, szív, család, szeretet, szerelem. Kihal a bizalom, önbecsülés, és marad a félelem és a virtuális világ, mert abban bárki bármit megtehet.

kedd, 28 január 2020 15:08

Nem szeretem

Ma halottam egy jót ! J Eldöntöttem, hogy nem fogom szeretni és kész, így le tudom zárni! Ja, csak így menne, mennyivel könnyebb lenne minden! Ez az az állapot mikor a tudat már tudja mit kell tenni, de a szív még nem! Nincs olyan, hogy ma eldöntöm, hogy nem szeretem tovább, nem ettől nem fog fájni. Az emberben lévő szeretet írja majd át, és az emlékek, a múlt! Szeretni jó, még, ha néha fáj is! (ancsajosno)

kedd, 28 január 2020 14:26

Jóslást tanulni

Visszanézve a tanítványaimat nagyon büszke vagyok rájuk! Hálával és köszönettel tartozom, hogy én lehettem a tanáruk!

Minap beszélgettünk az egyik tanítványommal, aki egy éve jár hozzám lassan a jóslást tanulni. Beismerte, hogy anno úgy indult ennek az egésznek, hogy megtanulja a kártyajelentéseket aztán, hopsz már jósol is! Hát, azóta is tanulunk, tanulunk, tanulunk, és ő szépen fejlődik! Megértette, hogy maga a jóslás nem a kártya. Ennél sok több, és sokkal összetettebb, bonyolult rendszer, amiben nincs rendszer.

Rendben megtanulod a kártyákat, de ettől még nem érted meg, miért azt, és úgy értelmezzük. Aztán jöhet az energia, a törvények, testbeszéd, szimbólumok, színek, emberismeret, önmagad megismerése, megérzések, vizuális képesség, beszédkészség, huuuu és még nem is tudom mi. És, ami a legfontosabb maga az ember lelke, gondolkodása.

Sosem leszünk készen, mint, ahogyan én sem, de, ha valaki nekiáll ennek tanulni, akkor tessék mihamarabb gyakorolni élőben, hogy tapasztalatok is segítség a tanulást. Ne, arra várj, hogy mindent tudj! Közlöm ilyen nincs, hogy minden! Merj nekiállni, és a saját tapasztalataidat beépíteni a tanulási folyamatban. Az az egy dolog, amit én nem adhatok át!

kedd, 07 január 2020 21:55

Lélekkel élni

A mai világban bele sem gondolnak az emberek, hogy mennyire szép, és értékes az emberi lélek. Menyire sérülékeny már gyermekkorban, és menny lenyomatot őriz. Olyan természetes, hogy élünk, hogy van lelkünk, energiánk. Lassan semmi értéke, pedig ez életet, visz előrébb, fejlődik, tanul, néha szenved, néha boldog, de ez így van jól. Olyan szép és jó dolgokat élünk meg vele, hogy ez már természetes, és csak azt vesszük észre, ha úgy érezzük, hogy szenved. Szenved, de miért is? Talán mert nem értékeljük és védjük az egész lényünk lényegét! Talán olyankor lázad, jeleket ad, hogy van, létezik, és mást szeretne. Mást, hogy figyelj oda rá, becsüld, óvd, vigyázz rá, és folyamatosan tanítsd. Tanítsd a szépre, az értékekre, emberségre, szeretetre. Bennünk van, mienk és egyedi, és még sem becsülik. Lélekkel élni, annyi, mint merni érezni, tapasztalni, és figyelni saját magunkra. Maholnap lelketlenek, üresek lehetünk, ha így elhanyagoljuk, és bántjuk saját lelkünket! Benne minden érzés ott van, érezheted, ha mered, ha akarod, és nem bántod, hiszen nem más bántja, hanem saját magad. A lelked mindig megsúgja mi a jó és, mi nem még sem hallgatunk rá! Én úgy képzelem el, mint egy ragyogó fehéren ezüst, ködszerű, örvénylő energia, teli érzelmekkel, tudással, szeretettel, vagy is magammal! (ancsajosno)

kedd, 07 január 2020 20:50

2020 01 10 Telihold

2020. január 10. 20 óra 22 perc, Rák Telihold lesz!

Ennek a teliholdnak nagy jelentősége lehet sok ember életében, ha tudatosan odafigyel!

Mikor Telihold van sokkal erősebbek az energiák körülöttünk. Ennek a fontossága most kb. olyan négy hónapra határozza meg az emberek életét. Nagyon érzékenyek, ingatagok, érzelmesek lehetnek a mindennapok. Sokakban megfogalmazhatodik, hogy régi barátságokat, ismeretségeket, régi szerelmeket keressenek fel a következő időben. Fontosságot kaphat a család, rokonság szerepe is.

Érzelmi hullámok, melyek olyan kapcsolatokat fenyegethet, melyben az érzelmek épp negatív ponton vannak. De, a másik oldalról felerősödhetnek a szeretet s szerelem utáni vágy. Várhat, hogy olyan kapcsolatokban ahol bajok és gondok vannak, ennek az időszak végre szakítás lehet a vége.

Érdemes még 10-én egy elengedés szeánszot végeznie annak, akik megszeretnének szabadulni a félelmeiktől, terheiktől, párkapcsolatotoktól. A Telihold hatással van az életünkre, és érdemes figyelmi, és használni tudatosan az energiákat. Sokaknak a felemelkedés időszaka jöhet el!

hétfő, 06 január 2020 20:52

Bemocskolodik mnden..

Ebben a világban tudunk-e tiszták maradni?

Tisztán érezni, szeretni és élni! Minden bemocskolódik, semminek nem marad érték, olyan világ felé haladunk, ahol már nincs erkölcs, nincsenek valós érzések, és olybá tűnik, lelketlenek lesznek az emberek. Lélek nélkül nincs érzés, üresek lesznek az emberek, nincsenek céljaik, és mint a robotok élnek. Nem hajtja más őket, mint a szex, és pénz. Családok hullnak széjjel, de csak a pénz és a kölcsönök, amik egybetartják a másik felét. Nincs tisztelet, értékrend, becsület, de van drog, alkohol, szex függőség, internet, virtuális világ. Már maguk az emberek sem tudják kicsodák, mit akarnak, hová tartanak, és mi lenne a feladatuk a Földön. A gyerekeknek nincs példa, vagy is van példa, hogy hogyan kellene élni, mi az a tisztesség, udvariasság, szeretet, kitartás, munka, tanulás. Merre tart a világ?

Sokan kérdezik tőlem, hogy mikor találják meg a nagy Őt? A szerelmet? A boldogságot? A jólétet?

Lehet-e sok jót jósolni a mai világban?

Sokan, sok helyen kiabálják, próbálják felrázni az embereket, hogy héééé, álljatok meg, és gondolkodjatok!!!! Nem szerelem, ami most zajlik a világban, csak illúzió, kihasználtság, függőség. Nem valóság, ami a virtuális világban zajlik! Nem így kellene élni a családoknak, sem anyagilag, sem érzelemileg!

Még is, mint jós azt mondom, hogy vannak még boldog emberek, lehet hittel és célokkal élni, és azokat megvalósítani! Van olyan kincs, amire érdemes vigyázni, mint a szerelem, szeretet, család, gyermekek. Soha ne add fel magad hazug érzelmek végett, csak, hogy legyen valakid.

hétfő, 18 november 2019 17:27

Fájdalom múlása

 

Ezt a blogot egy olyan embernek szánom, aki közel áll hozzám! De, gondolom sokan majd magatokra ismertek!

 

Ne hidd, hogy a fájdalmadat nem érzem át, ne hidd, hogy untatsz vele, vagy, hogy amin most keresztülmész, nem érdekelne! Nehéz időszakod van már egy ideje nehéz megélned ezt, és még nehezebb megértened saját magadat! Egyszer mindennek vége, de ne hagyd, hogy az agyad játszón és felülírja a múltat, a múltban azokat a szép emlékeket melyeket megéltél! Igen, talán szeretet, igen talán nem, hiszen ők nem úgy szeretnek, úgy éreznek, mint egy normális ember! Hogy vége? Szeretném hinni, hogy vége, még sem szeretném, hogy vége legyen számodra! A fájdalom, kín, és fizikai erőtlenséged a lelked, tested minden zugában ott van, és ezt még sokáig hordozod, éled! Lelki dolgokat nem lehet rövidíteni még, ha erősnek érzed magad, teszem hozzá, néha igen, néha nem! Természetes folyamat!

Miért fáj a lélek, miért akar a tudat? A hiány! Még ha sokszor maga volt a pokol a kapcsolat, akkor is volt valaki, akit szerethettél, akihez tartoztál! Tudod a személyes emberi önzőség! Adni, és adni csak, hogy érzelmeket kapj, csak, hogy szeressenek, és észre sem veszi az ember, hogy a másik részéről ez már csak használat!

Ha fáj, hát fájjon, éld meg, ha sírnod kell, sírj, csak ne reménykedj, ne várd, hogy jelentkezzen, semmi sem lenne másként, csak visszarántana. Nehéz új utakat, új célt, terveket keresni és elindulni, hosszú hosszú idő mire megint élvezni tudod az életet, ha nem ragadsz bele ebbe a nyomorba! Emeled magad fel, tartsd magad valakinek, büszkének, embernek, akit lehet szeretni magáért, aki valójában vagy, és nem azért aki mellette lettél!

Adj időt, éld meg, merj tervezni, változtatni, és főleg élni. Mindig lesznek olyan emberek melletted, akik szeretnek, és ne félj a magánytól, attól még nő vagy! A nagy betűs NŐ, még, ha most nem is ezt érzed!