Viaszöntés (gyertyaöntés)-

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Viaszöntés (gyertyaöntés)Ez is a jóslásnak egy fajtája!

Vegyél egy tálat, engedj bele vizet, közben egy lábosban olvassz fel viaszt (lehet ez gyertya is, teljesen mindegy milyen színű, ha nincs konkrét kérdésed)! Ha, konkrét kérdésed van valamivel kapcsolatban, akkor el kell döntened, hogy milyen irányú és milyen színű gyertyát használj hozzá! Minden színhez tartozik fogalom és jelentés, mint például a piros a szerelem színe!

Amikor megvan a megolvadt viasz, akkor nyugodt körülmények között (gyertya, füstölő, csend, hogy koncentrálni tudj, vagy halk meditációs zene) ülj le a tálkával szemben és borítsd meg a lábost, hogy a vízbe csurogjon a viasz! A mennyiség tőled függ! Várd, meg míg a víz kihűti a viaszt és akkor tedd egy tiszta papírra és kezdj el koncentrálni, mit látsz! Vagy meg is foghatod és felemelheted! A lényege, hogy az első benyomás a döntő, majd később, ahogyan vizsgálod fog kitükröződni valamilyen alakzat!
Lehet konkrét kérdésed is, de csak úgy önthetsz is magadnak! A viaszt én oda szoktam adni az ügyfeleimnek, főleg ha pozitív. Ha negatív dolgot szimbolizál, attól meg kell szabadulunk 24 órán belül! Kétszer sose használom fel a viaszt, amit már kiöntöttem!

Viaszöntés alakzatok:


A további tartalom megtekintéséhez be kell jelentkezned!