Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám
Acsa Jósnő

Acsa Jósnő

Blogjaim által szeretnék átadni számotokra olyan tapasztalásokat, melyek a valós világban történnek meg! Nem rólam szólnak, hanem, amit veletek élek meg, nevek nélkül, csak érzésekkel, eseményekkel!
Az életről és rólatok szólnak, nektek!

csütörtök, 04 július 2019 14:17

Álmaink

Mindenkinek vannak álmai, kinek nagyok, kinek kicsik! A fizikai síkon ezeket nevezzük terveknek, céloknak. Más tudatszinten pedig ténylegesen az álomvilágról beszélhetünk.

Álmodni jó, álom nélkül nincs értelme az életnek. Lehet olyat álmodni mi soha nem teljesül be, de még is viszi előre az embert, és, lehet, olyat mely nagynak tűnik még is sikerül megvalósítani.

Mindig azt mondjuk, hogy merjetek nagyot álmodni, merj élni erőddel, és energiáddal, és főleg használd jóra! Hogyan kell álmodni, és vele teremteni?

Először hiszel magadban, másodszor kellenek a célok, harmadszor mersz változtatni. Sose azon agyalj, hogy hogyan valósítod meg, hanem a végcél a fontos. Képzeld el, rajzold le, írd le, és sokat gondolj rá! Be fogod vonzani! Itt is, mint a mágiánál nem lehet időt meghatározni, tudom számotokra az a fontos, és nem lehet azt tenni, hogy ma ezt akarom, holnap már mást! Ha, így cselekszel olyan, mintha nem is tennél semmit. És azt sem lehet, hogy úgy gondolod már nem sikerült, akkor azzal vége! Nem így műkődnek az energiák, és maga a teremtés.  Ha egyszer elindítasz valamit, és azt tudatosan nem szűnteted meg, az attól még működik, csak idő kérdése, idő mely valójában nem is létezik! (ancsajosno)

kedd, 06 november 2018 19:56

Bevonzás társra

A kis varázsló mindenkiben benne van! Annyian szeretnétek egy normális párkapcsolatot magatoknak, ahol szeretve és megbecsülve vagytok!

Akkor, nosza rajta, és csináljatok egy sima egyszerű bevonzást párkapcsolatra.

A lényeg, hogy higgyél abban, amit csinálsz, higgyél magadban, és utána légy nyitott, és befogadó!

A bevonzásnak az a lényege, hogy nincs meghatározott személy, vagy is, előtte jól gondold át, milyen társat szeretnél magadnak, kívül, belül. Időt ne adj meg az Univerzumban nem létezik, jön, mivel megteremted! A másik lényeg, hogy belül érezned kell, mit szeretnél, mit szeretnél attól a kapcsolattól, érzések, érzetek.

Képzeld el magadnak a társat, magas, vékony, fekete, sportos, stb. utána jöhet, hogy felruházod tulajdonságokkal, becsületes, megértő, tud szeretni, őszinte, jó lelkű, kitartó, erős egyéniség stb. ezek után jöhetnek, hogy mit is szeretnél, ha veled van már, sok nevetést, beszélgetést, vidámságot, kirándulást, együttlétet, bújást, ölelést, csókot, szeretetet stb.  Ezeket írd le egy fehér papírra, de közben érezz és virtuálisan is képzeld el! Ha, megvagy, köszönd meg és írd alá, majd hord magadnál és sokat gondolj arra, amit leírtál, és szeretnél. Itt most nem írtam, hogy használj gyertyát, meg füstölőt! Teremtsünk a gondolat és írás erejével. A legerősebb mágia a saját mágiánk, mivel saját erőnket, és energiánkat használjuk!

Legyél nyitott, ne akard görcsösen, és higgyél magadban, és a szerelemben! Sok sikert mindenkinek! Ja, a lényeg: előtte mindenképpen tegyétek le a rossz kapcsolatotokat, legyetek pár hétig tiszták, hogy emelkedhessen a rezgésszintetek!  (ancsajosno)

 

Te egy csodálatos ember vagy, lelkedben ott a szeretet, békesség, vidámság, öröm! Mutasd meg másoknak is, mert ők is csodálatosak! (ancsajosno)

kedd, 06 november 2018 19:54

Találkozások

Találkozások, véletlenek, séták, és utak emberekkel. Hihetetlen, ha leteszed a telefont észreveszed, hogy van élet, és az emberek többsége már nyitott a személyes találkozásokra, beszélgetésekre.

Sétálsz és bevonzod a beszélgető társaidat, ha érzik rajtad, hogy nyitott vagy, megköszönik a mosolyodat és azt a pár percet, míg beszélgettetek.

Ezt te sugárzod magadból. Látod a természetet, az embereket, az érzéseket, a mosolyt a szemükben, és az arcukon. Nem felszínes beszélgetések, kíváncsiság van a másik ember felé, és vannak szívük az embereknek.

Két ismeretlen ül egymás mellett, idegen helyen, egymás felé fordulva, mosolyogva beszélgetnek. És a legcsodálatosabb, hogy a végén, felállva elhangzik:

Köszönöm a mosolyod, és mosolyogj sokat még! (ancsajosno)

kedd, 06 november 2018 19:51

Megosztani.

Szössszenet…

 

Minden reggel kérdezd meg szeretetteidet, hogy vannak! Hogy aludtak, és hogyan érzik magukat?

Fontos, hogy mások is érezzék, hogy fontosak számodra, hogy érdekel, hogy mit gondolnak, mit élnek meg. kommunikáció, ami hiányzik az emberi kapcsolatokból. Olyan természetes, hogy ott vannak, élnek, dolgoznak, és még sem tudják az emberek kimutatni, elmondani érzéseiket.

Megosztani valakivel a gondolatokat, érzéseket félelem nélkül egy kapcsolat alapja. Nem csak az örömöt, félelmeket, hanem gondolatokat, hibáztatás nélkül. Beszélgetni és nem beszélni! Nem csak hallgatni és egyre csendesebbnek lenni, mintha ott sem lennél, hogy nem érdekli a másikat a te dolgaid, érzéseid, gondolataid, pedig nem vagy hülye, mindenről lehetne véleményed, veled is történnek események.

Érdeklődni, kíváncsinak lenni a másikra, ébredéskor megkérdezni: hogy aludtál? Este pedig milyen napod volt? Nem természetes ma már ezek a kérdések. Egy kapcsolatban ne csak hallgass, hanem kommunikálj, beszéljetek, nevessetek, érezzetek! (ancsajosno)

kedd, 06 november 2018 19:30

Virtuális tanfolyamok.

Virtuális tanfolyam…

A mai világban az internetnek van előnye, mint hátránya is. Előny, hogy már olyan helyeken is lehet tanulni otthonról, ahová én nem jutnék el a távolság végett.

Ezek a tanfolyamok is olyanok, mint a valós világban. Jós tanfolyam, mágia. A mágia nehezebben volt kivitelezhető, de működő képes is.

Fele-fele arányban vannak már a virtuális tanítványaim is. Igaz én ég mindig jobban szeretem a személyes konzultációkat, de így egyre több emberhez képes eljutni az ezotéria.

Vannak vicces részei is, amikor valami félremegy, de ez élőben is megtörténhet.

Vannak kik azt vallják, hogy virtuálisan, gondolati síkon nem működik. Bizony itt lehet igazán kipróbálni nekem mint tanítónak, és a tanítványoknak is, hogy az energia, hogyan képes alkotni.  (ancsajosno)

hétfő, 18 június 2018 12:35

Vége

Szösszenet…

Valami elmúlt, de nem érted önmagadat. Hibáztál? Hibás vagy?
Minden átalakulhat az emberben, de ha nem kap figyelmet, szeretetet hosszú ideig akarata ellenére is megváltozhatnak az érzelmek. Szerelemnél fontos a testi együttlét, a meghittség, és főleg az érzelmek.
A lélek egy idő után feladja, nem harcol, nem követel, elcsendesedik és megváltozik minden. Kilépsz a lelki nyomorból mely a hiányból eredt, kilépsz a félelemből, hogy nem kellesz, és egy üresség tölti be teljesen a szívedet. Mindegy legyen ahogyan lennie kell! Szerelmeseknél minden pillanatba ő jár az agyadban minden percérő tudni szeretnél minden gondolata, lelke, érzelme csak tied szeretnéd, hogy legyen. Ölelni, fogni, tartani, érezni. Érezni, hogy kellesz, hogy kívánnak! Szerelem!
Ha ezek nincsenek meg, akkor gondolkodj el, érdemes-e ott maradni, kifogásokat sírásokat, hiányt megélni, mellyel saját magadat alázod érzelmekért.
Szerelem két emberről szól, két olya emberről kik ugyanazt élik és érzik! (ancsajosno)

hétfő, 18 június 2018 12:21

Unuverzum

Szösszenet…

 

Szíved halkabb, lelked üres, agyad nem dolgozik! Nyugalom van!

Tudod, mit kellene tenned, de még nem teszed meg! Miért? Teszed fel magadnak a kérdést.

Vannak dolgok, érzések melyeket az ember egy idő után elenged, hadd menjen, történjen, aminek történnie kell! Az Univerzum úgy is tudja, hogy mit kell tennie, és főleg mikor! Begörcsöltél, akartad, harcoltál, rámentél és az eredmény? Egy helyben topogás! Mikor elengedsz egy érzést, történjen, aminek történnie kell, és ezt elfogadod, egy felismerésben van részed. Vannak dolgok amiket nem neked kell megoldanod, hagynod kell az eseményeket, érzéseket, lelkeket dolgozni. Veszteni valód ezekben az esetekben nincs, hiszen eddig attól féltél talán, hogy veszteség ér!

Ott fent tudják hogyan alakítsák, hogyan mutassanak jeleket, utakat számodra, akár eseménnyel, akár emberekkel, vagy csak simán jelekkel! Olyan még nem volt, hogy nem oldódik meg valami, ami az egész életedre hatással lehet majd. (ancsajosno)

hétfő, 07 május 2018 19:22

Változás (videó blog)

Jó reggelt! Ha változtatni akarsz magadnak kell megkeresni a módot, embereket akik degitenek ebben! Állandóság, változás, az egész életünk állandó változás, ha akarjuk és teszünk érte! Merj változtatni, merj megújulni, hogy jól érezd magad a bőrödbe és a lelked is sugározhasson!

hétfő, 07 május 2018 18:50

Szerelmi plusz

Szösszenet..

Valami hiányzik! Mindenki azt a pluszt keresi kapcsolataiban. Milyen lehangoló azokat a szavakat hallani, hogy szeretlek, de mint embert, vagy, hogy szeretlek, de hiányzik az a plusz.

Mi az a plusz?

Talán csak egy ok arra, hogy az embernek ne keljen beismernie, hogy, ne haragudj, de nem vagyok szerelmes!

De, mi van akkor, ha tényleg nem jön az egyik embernek az az érzés amit szeretne?  Elindulnak egy úton, és bumm arcon csapás, amikor az egyik már tejesen szerelmes. Hallja, érti, de nem tudja felfogni és főleg elfogadni, épp ezért nem is tudja elengedni azt az embert. Benne kialakult a szerelem, a másikban nem.  Idegesíti a jelenléte, mozdulata egy idő után, a hangja, az illata, minden! Borzasztó nehéz ezzel szembesíteni a másikat, főleg, ha még valamelyikben a múlt nincs lezárva. Őt keresi mindenkiben, azokra az érzésekre vágyik, érintésekre, vagy is rá! Na ez lehet az a plusz, amit az új nem fog tudni soha megadni és talán nem is kell!

Két szerelmes ember nem hasonlítgatja a másikat máshoz, olyanok mintha mindig ismerték volna egymást, vágynak egymásra és olyannak fogadják el egymást amilyenek. Ott minden perc, idő arról a pluszról szól! (ancsajosno)

A lélek betegíti meg a testet. A szív és érrendszeri állapot javítása öngyógyító vizuális utazással.