Ezoterikus Csapatépítő Tréning-

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Csapatépítő tréningCsapatépítő tréningjeim célja:

A csapatépítő tréningeket évtizedek óta alkalmazzák a cégek sikerrel és nagy hatékonysággal. Ez a képzési forma az egyén és a csapat együttes fejlesztésére koncentrál, amely során játékosan, újszerű gyakorlatokkal érem el a résztvevők közti együttműködés és kommunikáció minőségi javulását, a munkatársak jól működő csapattá válását. Manapság már nem elég, hogy csak azt értsék meg az emberek, hogy mi az, hogy egy munkahelyen csapatban dolgozni és a vállalat érdekeit szem előtt tartani hanem, hogy személyiségük olyan irányba alakuljon, hogy önmaguk és a vállalat céljait tudják kezelni, értékelni és eredményesen dolgozni.
Egyre több cég, vállalat szembesül azzal, hogy dolgozói ösztöntézésben és személyiségük fejlesztésében az ezotéria nagy szerepet játszik. Kiválóan alkalmazható munkatársak kiválasztásában, kollégák csapattá kovácsolásában.

A vállalat érdeke az én érdekem is!

A megbízó dönti el, hogy hány órás vagy napos tréninget állítsak össze dolgozói részére. Előtte a vezetővel mindenképpen személyesen konzultálok, hogy mi is az elvárása a csapatépítéssel szemben. Mit lehet elvárni a feladatoktól, és mire használhatóak fel!
Mivel én jósnő vagyok így sok éves tapasztalat áll mögöttem emberismeretből, személyiségfejlesztésből, és az élet különböző helyzeteiről. A másik végzettségem marketing és reklám menedzser. A kettőnek ötvözete teszi számomra lehetővé, hogy hatékonyan tudjak dolgozni nem csak egy ember személyiségével, hanem akár csoportéval is.

Érdekes keverék az ezoterikus csapatépítés: ezotéria akár jóslás, személyiségfejlesztés, és csoportos gyakorlatok, játékok.

 

Bejelentkezés: Ancsa Jósnőhöz - a lap alján látható telefonszámon!