Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám

2020 01 10 Telihold


Értékelés:
(0 szavazat)

2020. január 10. 20 óra 22 perc, Rák Telihold lesz!

Ennek a teliholdnak nagy jelentősége lehet sok ember életében, ha tudatosan odafigyel!

Mikor Telihold van sokkal erősebbek az energiák körülöttünk. Ennek a fontossága most kb. olyan négy hónapra határozza meg az emberek életét. Nagyon érzékenyek, ingatagok, érzelmesek lehetnek a mindennapok. Sokakban megfogalmazhatodik, hogy régi barátságokat, ismeretségeket, régi szerelmeket keressenek fel a következő időben. Fontosságot kaphat a család, rokonság szerepe is.

Érzelmi hullámok, melyek olyan kapcsolatokat fenyegethet, melyben az érzelmek épp negatív ponton vannak. De, a másik oldalról felerősödhetnek a szeretet s szerelem utáni vágy. Várhat, hogy olyan kapcsolatokban ahol bajok és gondok vannak, ennek az időszak végre szakítás lehet a vége.

Érdemes még 10-én egy elengedés szeánszot végeznie annak, akik megszeretnének szabadulni a félelmeiktől, terheiktől, párkapcsolatotoktól. A Telihold hatással van az életünkre, és érdemes figyelmi, és használni tudatosan az energiákat. Sokaknak a felemelkedés időszaka jöhet el!

Acsa Jósnő

Blogjaim által szeretnék átadni számotokra olyan tapasztalásokat, melyek a valós világban történnek meg! Nem rólam szólnak, hanem, amit veletek élek meg, nevek nélkül, csak érzésekkel, eseményekkel!
Az életről és rólatok szólnak, nektek!