Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám

Bemocskolodik mnden..


Értékelés:
(0 szavazat)

Ebben a világban tudunk-e tiszták maradni?

Tisztán érezni, szeretni és élni! Minden bemocskolódik, semminek nem marad érték, olyan világ felé haladunk, ahol már nincs erkölcs, nincsenek valós érzések, és olybá tűnik, lelketlenek lesznek az emberek. Lélek nélkül nincs érzés, üresek lesznek az emberek, nincsenek céljaik, és mint a robotok élnek. Nem hajtja más őket, mint a szex, és pénz. Családok hullnak széjjel, de csak a pénz és a kölcsönök, amik egybetartják a másik felét. Nincs tisztelet, értékrend, becsület, de van drog, alkohol, szex függőség, internet, virtuális világ. Már maguk az emberek sem tudják kicsodák, mit akarnak, hová tartanak, és mi lenne a feladatuk a Földön. A gyerekeknek nincs példa, vagy is van példa, hogy hogyan kellene élni, mi az a tisztesség, udvariasság, szeretet, kitartás, munka, tanulás. Merre tart a világ?

Sokan kérdezik tőlem, hogy mikor találják meg a nagy Őt? A szerelmet? A boldogságot? A jólétet?

Lehet-e sok jót jósolni a mai világban?

Sokan, sok helyen kiabálják, próbálják felrázni az embereket, hogy héééé, álljatok meg, és gondolkodjatok!!!! Nem szerelem, ami most zajlik a világban, csak illúzió, kihasználtság, függőség. Nem valóság, ami a virtuális világban zajlik! Nem így kellene élni a családoknak, sem anyagilag, sem érzelemileg!

Még is, mint jós azt mondom, hogy vannak még boldog emberek, lehet hittel és célokkal élni, és azokat megvalósítani! Van olyan kincs, amire érdemes vigyázni, mint a szerelem, szeretet, család, gyermekek. Soha ne add fel magad hazug érzelmek végett, csak, hogy legyen valakid.

Acsa Jósnő

Blogjaim által szeretnék átadni számotokra olyan tapasztalásokat, melyek a valós világban történnek meg! Nem rólam szólnak, hanem, amit veletek élek meg, nevek nélkül, csak érzésekkel, eseményekkel!
Az életről és rólatok szólnak, nektek!