Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám

Fájdalom múlása


Értékelés:
(0 szavazat)

 

Ezt a blogot egy olyan embernek szánom, aki közel áll hozzám! De, gondolom sokan majd magatokra ismertek!

 

Ne hidd, hogy a fájdalmadat nem érzem át, ne hidd, hogy untatsz vele, vagy, hogy amin most keresztülmész, nem érdekelne! Nehéz időszakod van már egy ideje nehéz megélned ezt, és még nehezebb megértened saját magadat! Egyszer mindennek vége, de ne hagyd, hogy az agyad játszón és felülírja a múltat, a múltban azokat a szép emlékeket melyeket megéltél! Igen, talán szeretet, igen talán nem, hiszen ők nem úgy szeretnek, úgy éreznek, mint egy normális ember! Hogy vége? Szeretném hinni, hogy vége, még sem szeretném, hogy vége legyen számodra! A fájdalom, kín, és fizikai erőtlenséged a lelked, tested minden zugában ott van, és ezt még sokáig hordozod, éled! Lelki dolgokat nem lehet rövidíteni még, ha erősnek érzed magad, teszem hozzá, néha igen, néha nem! Természetes folyamat!

Miért fáj a lélek, miért akar a tudat? A hiány! Még ha sokszor maga volt a pokol a kapcsolat, akkor is volt valaki, akit szerethettél, akihez tartoztál! Tudod a személyes emberi önzőség! Adni, és adni csak, hogy érzelmeket kapj, csak, hogy szeressenek, és észre sem veszi az ember, hogy a másik részéről ez már csak használat!

Ha fáj, hát fájjon, éld meg, ha sírnod kell, sírj, csak ne reménykedj, ne várd, hogy jelentkezzen, semmi sem lenne másként, csak visszarántana. Nehéz új utakat, új célt, terveket keresni és elindulni, hosszú hosszú idő mire megint élvezni tudod az életet, ha nem ragadsz bele ebbe a nyomorba! Emeled magad fel, tartsd magad valakinek, büszkének, embernek, akit lehet szeretni magáért, aki valójában vagy, és nem azért aki mellette lettél!

Adj időt, éld meg, merj tervezni, változtatni, és főleg élni. Mindig lesznek olyan emberek melletted, akik szeretnek, és ne félj a magánytól, attól még nő vagy! A nagy betűs NŐ, még, ha most nem is ezt érzed!

Acsa Jósnő

Blogjaim által szeretnék átadni számotokra olyan tapasztalásokat, melyek a valós világban történnek meg! Nem rólam szólnak, hanem, amit veletek élek meg, nevek nélkül, csak érzésekkel, eseményekkel!
Az életről és rólatok szólnak, nektek!