Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám

Álmaink


Értékelés:
(0 szavazat)

Mindenkinek vannak álmai, kinek nagyok, kinek kicsik! A fizikai síkon ezeket nevezzük terveknek, céloknak. Más tudatszinten pedig ténylegesen az álomvilágról beszélhetünk.

Álmodni jó, álom nélkül nincs értelme az életnek. Lehet olyat álmodni mi soha nem teljesül be, de még is viszi előre az embert, és, lehet, olyat mely nagynak tűnik még is sikerül megvalósítani.

Mindig azt mondjuk, hogy merjetek nagyot álmodni, merj élni erőddel, és energiáddal, és főleg használd jóra! Hogyan kell álmodni, és vele teremteni?

Először hiszel magadban, másodszor kellenek a célok, harmadszor mersz változtatni. Sose azon agyalj, hogy hogyan valósítod meg, hanem a végcél a fontos. Képzeld el, rajzold le, írd le, és sokat gondolj rá! Be fogod vonzani! Itt is, mint a mágiánál nem lehet időt meghatározni, tudom számotokra az a fontos, és nem lehet azt tenni, hogy ma ezt akarom, holnap már mást! Ha, így cselekszel olyan, mintha nem is tennél semmit. És azt sem lehet, hogy úgy gondolod már nem sikerült, akkor azzal vége! Nem így műkődnek az energiák, és maga a teremtés.  Ha egyszer elindítasz valamit, és azt tudatosan nem szűnteted meg, az attól még működik, csak idő kérdése, idő mely valójában nem is létezik! (ancsajosno)

Acsa Jósnő

Blogjaim által szeretnék átadni számotokra olyan tapasztalásokat, melyek a valós világban történnek meg! Nem rólam szólnak, hanem, amit veletek élek meg, nevek nélkül, csak érzésekkel, eseményekkel!
Az életről és rólatok szólnak, nektek!