Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám

Bevonzás társra


Értékelés:
(1 szavazat)

A kis varázsló mindenkiben benne van! Annyian szeretnétek egy normális párkapcsolatot magatoknak, ahol szeretve és megbecsülve vagytok!

Akkor, nosza rajta, és csináljatok egy sima egyszerű bevonzást párkapcsolatra.

A lényeg, hogy higgyél abban, amit csinálsz, higgyél magadban, és utána légy nyitott, és befogadó!

A bevonzásnak az a lényege, hogy nincs meghatározott személy, vagy is, előtte jól gondold át, milyen társat szeretnél magadnak, kívül, belül. Időt ne adj meg az Univerzumban nem létezik, jön, mivel megteremted! A másik lényeg, hogy belül érezned kell, mit szeretnél, mit szeretnél attól a kapcsolattól, érzések, érzetek.

Képzeld el magadnak a társat, magas, vékony, fekete, sportos, stb. utána jöhet, hogy felruházod tulajdonságokkal, becsületes, megértő, tud szeretni, őszinte, jó lelkű, kitartó, erős egyéniség stb. ezek után jöhetnek, hogy mit is szeretnél, ha veled van már, sok nevetést, beszélgetést, vidámságot, kirándulást, együttlétet, bújást, ölelést, csókot, szeretetet stb.  Ezeket írd le egy fehér papírra, de közben érezz és virtuálisan is képzeld el! Ha, megvagy, köszönd meg és írd alá, majd hord magadnál és sokat gondolj arra, amit leírtál, és szeretnél. Itt most nem írtam, hogy használj gyertyát, meg füstölőt! Teremtsünk a gondolat és írás erejével. A legerősebb mágia a saját mágiánk, mivel saját erőnket, és energiánkat használjuk!

Legyél nyitott, ne akard görcsösen, és higgyél magadban, és a szerelemben! Sok sikert mindenkinek! Ja, a lényeg: előtte mindenképpen tegyétek le a rossz kapcsolatotokat, legyetek pár hétig tiszták, hogy emelkedhessen a rezgésszintetek!  (ancsajosno)

 

Te egy csodálatos ember vagy, lelkedben ott a szeretet, békesség, vidámság, öröm! Mutasd meg másoknak is, mert ők is csodálatosak! (ancsajosno)

Acsa Jósnő

Blogjaim által szeretnék átadni számotokra olyan tapasztalásokat, melyek a valós világban történnek meg! Nem rólam szólnak, hanem, amit veletek élek meg, nevek nélkül, csak érzésekkel, eseményekkel!
Az életről és rólatok szólnak, nektek!