Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám

Megosztani.


Értékelés:
(0 szavazat)

Szössszenet…

 

Minden reggel kérdezd meg szeretetteidet, hogy vannak! Hogy aludtak, és hogyan érzik magukat?

Fontos, hogy mások is érezzék, hogy fontosak számodra, hogy érdekel, hogy mit gondolnak, mit élnek meg. kommunikáció, ami hiányzik az emberi kapcsolatokból. Olyan természetes, hogy ott vannak, élnek, dolgoznak, és még sem tudják az emberek kimutatni, elmondani érzéseiket.

Megosztani valakivel a gondolatokat, érzéseket félelem nélkül egy kapcsolat alapja. Nem csak az örömöt, félelmeket, hanem gondolatokat, hibáztatás nélkül. Beszélgetni és nem beszélni! Nem csak hallgatni és egyre csendesebbnek lenni, mintha ott sem lennél, hogy nem érdekli a másikat a te dolgaid, érzéseid, gondolataid, pedig nem vagy hülye, mindenről lehetne véleményed, veled is történnek események.

Érdeklődni, kíváncsinak lenni a másikra, ébredéskor megkérdezni: hogy aludtál? Este pedig milyen napod volt? Nem természetes ma már ezek a kérdések. Egy kapcsolatban ne csak hallgass, hanem kommunikálj, beszéljetek, nevessetek, érezzetek! (ancsajosno)

Acsa Jósnő

Blogjaim által szeretnék átadni számotokra olyan tapasztalásokat, melyek a valós világban történnek meg! Nem rólam szólnak, hanem, amit veletek élek meg, nevek nélkül, csak érzésekkel, eseményekkel!
Az életről és rólatok szólnak, nektek!