Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám

Vége


Értékelés:
(0 szavazat)

Szösszenet…

Valami elmúlt, de nem érted önmagadat. Hibáztál? Hibás vagy?
Minden átalakulhat az emberben, de ha nem kap figyelmet, szeretetet hosszú ideig akarata ellenére is megváltozhatnak az érzelmek. Szerelemnél fontos a testi együttlét, a meghittség, és főleg az érzelmek.
A lélek egy idő után feladja, nem harcol, nem követel, elcsendesedik és megváltozik minden. Kilépsz a lelki nyomorból mely a hiányból eredt, kilépsz a félelemből, hogy nem kellesz, és egy üresség tölti be teljesen a szívedet. Mindegy legyen ahogyan lennie kell! Szerelmeseknél minden pillanatba ő jár az agyadban minden percérő tudni szeretnél minden gondolata, lelke, érzelme csak tied szeretnéd, hogy legyen. Ölelni, fogni, tartani, érezni. Érezni, hogy kellesz, hogy kívánnak! Szerelem!
Ha ezek nincsenek meg, akkor gondolkodj el, érdemes-e ott maradni, kifogásokat sírásokat, hiányt megélni, mellyel saját magadat alázod érzelmekért.
Szerelem két emberről szól, két olya emberről kik ugyanazt élik és érzik! (ancsajosno)

Acsa Jósnő

Blogjaim által szeretnék átadni számotokra olyan tapasztalásokat, melyek a valós világban történnek meg! Nem rólam szólnak, hanem, amit veletek élek meg, nevek nélkül, csak érzésekkel, eseményekkel!
Az életről és rólatok szólnak, nektek!