Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám

Kút...


Értékelés:
(0 szavazat)

Van egy kutam! Még nem tudom, mit szeretne mondani, de sejtem! Sokat relaxálok mostanában és ez a kút mindig akkor jelenik meg. jó érzéssel tölt el mikor meglátom vizuálisan és képes minden egyes alkalommal más és más arcát mutatni, de maga az érzés kellemes. Fentről látom a pereméről, hol szép kövekkel van kirakva, hol színes és áramlik. Csodálatos!
Megnéztem és megértettem mit szeretne nekem mondani!
Ez a forrás valami nagydolgot jelképez, valami kimeríthetetlent, ami az embereket ősidők óta életben tartotta. A kút, amely egy alapvető igényt elégít ki, minden ember számára nélkülözhetetlen. A túlélés forrása, sőt átvitt értelemben a megértés forrása is. Az orákulum szerint lelked legmélyén egy forrás buzog, és különleges képességeket hoz felszínre. Olyan képességeket, amelyek egyetemes, ennél fogva pedig egészen hétköznapi jelentőségűek. Táplálékot hoz, lelki táplálékot, és ajándékot a számodra. Miféle ajándékot? Bensőd igazát!
És milyen igaz, megértés, mert nagyon sok dolgot értettem meg mostanában és a túlélés mely változtatott rajtam. Már csak le kell mennem majd a forráshoz, hogy megkaphassam újra ezeket a képességeket. (ancsajosno)

Acsa Jósnő

Blogjaim által szeretnék átadni számotokra olyan tapasztalásokat, melyek a valós világban történnek meg! Nem rólam szólnak, hanem, amit veletek élek meg, nevek nélkül, csak érzésekkel, eseményekkel!
Az életről és rólatok szólnak, nektek!