Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám

Boldog szerelem...


Értékelés:
(1 szavazat)

Szeretem mikor az emberek boldogok! Boldogok, mert szerelmesek és megélhetik azokat az érzéseket melyre olyan régen vágytak már. Nekem megadatott, hogy a napokban több olyan emberrel is beszélhettem, akivel eljutottunk oda, hogy a sok szenvedés után újra rájuk talált a szerelem.
Csodálatos érezni bennük a pozitív változást, érezni az érzéseket melyek most bennük vannak. Mindenki megérdemli a boldogságot! Ők tettek magukért, megéltek olyan lelki poklot, mit más embernek soha nem kívánnának és fel tudtak emelkedni. Nyitni, tiszta maradni, érezni még akkor is, ha akkor fájdalmasabb volt élni a napokat és senki nem gondolta volna róluk. Ők maguk sem hitték volna még hónapokkal előtte, hogy létezik a jobb, hogy nem kell szenvedni, hogy igen is van, aki többet tud adni egy nap alatt érzelmekben, mint évek alatt az ex. Hogy jó emberek és nem velük van a baj, hogy nem hibásak és különlegesebbek, mint gondolnák. És mivel hittek, hittek magukban, emelkedtek és ez által nyitottak, vonzottak, dolgoztak magukon.  És talán a legfontosabb, hogy mertek változtatni addigi életükön és magukon. És sosem másokat hibáztattak az életükért.
Szerelem mindenhol ott van a szeretettel együtt, de alacsony rezgésszinten ezt az ember nem veszi észre. (ancsajosno)

Acsa Jósnő

Blogjaim által szeretnék átadni számotokra olyan tapasztalásokat, melyek a valós világban történnek meg! Nem rólam szólnak, hanem, amit veletek élek meg, nevek nélkül, csak érzésekkel, eseményekkel!
Az életről és rólatok szólnak, nektek!

Legfrissebbek a szerzőtől: Acsa Jósnő

Kapcsolódó elemek