Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám

Jóslás


Értékelés:
(0 szavazat)

Ma már másként látom a lapokat. Évek alatt teljesen más jelentést kaptak, mint anno mikor kezdtem. Sokan úgy gondolják elég megtanulni a lapok jelentését és mehet is a jóslás.

A napokban megint átértelmeztem a kártyát, és azoknak jelentését. És miért tettem?

Mindig jelennek meg új dolgok, új helyzetek, ami ma már a XXI-dik században teljesen más, mint anno mikor tervezték a jóskártyákat.

Hetek óta megint nem tudok jót jósolni, és ilyenkor rosszul érzem magam. Ott ül velem szemben egy szerelmes lélek, és nekem azt kell mondanom, hogy menekülj mielőtt nem késő. Vagy, ennek a kapcsolatnak hamar vége lehet. Vagy, baj van az ember jellemével, alkoholista, drogos, függő emberrel állsz szemben. Vagy, nem te vagy az egyedüli játékos a pályán. És még sorolhatnám. Érzem a csalódást, érzem, hogy nem ezt szeretné hallani. Akkor most mi legyen? Hazudjak, csak, hogy boldogan menjen el, de akkor becsapom.

Én nem fogok hazudni, amit látok, érzek, és a lapok mutatnak, azt fogom mondani, de, mindig elmondom, hogy ennek nem kell így lennie. De, még is érzem, hogy nem a megoldást keresi a tudat, hanem, hogy szomorú lesz.

Akarunk-e tisztán látni a lehetőségek között, vagy inkább hazudunk önmagunknak röpke időre?

Ezért kezdtem azzal az elején, hogy a napokban megint sok lap új jelentést kapott számomra. Én nem bántani akarok egy boldog lelket, hanem felemelni, és, ha kell figyelmeztetni, ha, kell boldoggá tenni, de mindig csak lehetőségekben lehet gondolkodni. Ha ezt teszem ez várható, ha azt, akkor az. (ancsajosno)

Acsa Jósnő

Blogjaim által szeretnék átadni számotokra olyan tapasztalásokat, melyek a valós világban történnek meg! Nem rólam szólnak, hanem, amit veletek élek meg, nevek nélkül, csak érzésekkel, eseményekkel!
Az életről és rólatok szólnak, nektek!