Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám

Milyen jövő vár ránk?


Értékelés:
(0 szavazat)

Az elmúlt években hál istennek egyre több ember lett ezoterikus beállítottságú.

Ez köszönhető annak a tapasztalataim áltál, hogy nagyon sokan szenvednek meg párkapcsolati élethelyzeteket, melyben mélységes fájdalmat és keserűséget élnek meg a csalódások végett. És tudjuk, hogy valaki minél jobban szenved, lelkileg egyre magasabbra jut általa szellemi szinten. Természetesen, ha nem ragadnak benne ebbe az állapotban, és nem lesznek hosszútávon depressziósak. És minél jobban szenved a lélek a tudat fejlődni akar, meg akarja tudni a szenvedéseinek az okát. Ez pedig csak úgy lehetséges, ha az emberi lélek neki áll tanulni, és megismerni önmagát. Nehéz út szembenézni önmagukkal, de ez lehetőséget ad arra, hogy a lélek felül tudjon emelkedni önmagán. Ha pedig az ember megismeri saját magát általa már más embereket is képes lehet majd.

A tudás, tanulást igényel, a tanulás, tapasztalásokat, a tapasztalások megéléséket.

Önmagunk csak akkor tudunk lenni, ha tisztában vagyunk, azon képességeinkkel mely mindenkiben ott csak nem használják. A mai korban nem használjuk, a megérzéseinket pedig milyen jól jönne, hogy ezeket a szenvedéseinket ne kelljen megélni. Ha, néha hallgatnák belső intuícióinkra mennyivel könnyebben tudnánk helyzeteket, embereket kezelni.

Azért mondjuk, hogy az ember csoda, mert képes saját magát gyógyítani a lelkén keresztül. De a lelkek torzulnak, betegesek lesznek, hiányozik belőlük a szeretet képesség, ami pedig nagyon fontos az emberiség számára. Lehet ezt másként gondolni, de, ha kihal a szeretet a világban, akkor milyen élet vár a jövőben az emberekre. Már most kapjuk a figyelmeztetéseket, egyre több narcisztikus személyiségzavarral küzdő ember lett. Nem jó irányba haladunk, annak ellenére, hogy sok tudat fejlődik, emelkedik, tanul. (ancsajosno)

Acsa Jósnő

Blogjaim által szeretnék átadni számotokra olyan tapasztalásokat, melyek a valós világban történnek meg! Nem rólam szólnak, hanem, amit veletek élek meg, nevek nélkül, csak érzésekkel, eseményekkel!
Az életről és rólatok szólnak, nektek!