Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám

Eljön az este..


Értékelés:
(6 szavazat)

Eljön az este, eljön az éj, érzed fáradt a tested, de a lelked, és agyad olyan, mint a lámpás! Felgyúlnak benne a fények, gondolatok, hogyan tovább? És aludnál, de nem tudsz, csak forgolódsz álmatlanul. Felkelsz, iszol, csendben vagy, mert a többiek alszanak. Nem érted magad, nem érted a világot, és halom kérdés kavarog a fejedben.
Visszafekszel, nem találod a helyed. Olyan jó lenne, ha most valaki megértene, vagy, ha csak saját magad értenéd! Álom Manó elkerül, pedig fájnak a szemeid, ásítasz, és még sem megy! Nem tudod az agyad leállítani, pedig álmodhatnál szépeket, szerelemről, családról, nyaralásról, bármiről, de nem megy! Már mindent megpróbáltál, de őrlődsz, vergődsz, osztasz, szorzol, és még sem jutsz semmire!
Megint felkelsz, próbálsz valami fontosat tenni, hogy eltereld a figyelmedet az agyadról, de az istenért nem megy! Lefekszel, hallgatod, hogyan szuszognak szeretteid, megnyugszol, már túlfáradt vagy agyalni is, és elnyom az álom!
Álmodban megint minden jó és szép, nincsenek gondok, bajok. Repülsz és minden megoldódik magától, fény látsz, mely megnyugtat, hogy minden rendben lesz, és van.
Megsimogat egy angyal és az suttogja: ne félj mi veled vagyunk! (ancsajosno)

Acsa Jósnő

Blogjaim által szeretnék átadni számotokra olyan tapasztalásokat, melyek a valós világban történnek meg! Nem rólam szólnak, hanem, amit veletek élek meg, nevek nélkül, csak érzésekkel, eseményekkel!
Az életről és rólatok szólnak, nektek!