Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám

Szakítás, de hogyan?


Értékelés:
(0 szavazat)

Narcisztikus kapcsolat, amikor még nem vagy tisztában vele, hogy abban vagy! Nehéz felismerni, mert általában valamilyen függőség még társulhat ehhez (alkohol, drog, szexfüggőség , stb)! DE, ez egy komplex együttes hatása náluk! 1f641 Lentebb kérdezték, hogy lehet ebből kiszállni, melyikre hallgasson, az agyra vagy a szívre?
A válaszom:

Sajnos ilyenkor még a szív diktál, és nagyon hosszú, csalódásokkal teli időnek kell eltelnie, mire az agy felül tudja írni a szívet! Addig újra és újra csalás, hazugság, szakítások, de mindig visszaengedik, alig várják egy egy szakítás után, hogy pitizzen, jelentkezzen, akarjon, és mintha mi sem történt volna jelentkezik, és kezdődik minden előröl! Nincs kiszállás, csak akkor majd, ha ő már talált valaki mást, akinél úgy gondolja, hogy mindent megint el tud venni, főleg kihasználni anyagilag, erkölcsileg! Nincsenek neki érzelmei, amit nehéz elhinni, mert csak az érdek vezéreli! Ilyenkor már sok pénzzel tartozik, vagy más egyébbel. Csak a no kontakkal lehet kiszállni, de mindenképpen ki kell provokálni tőle is egy végét, amit ők nem szoktak megadni, hogy legyen lehetőségük még visszatérni, ha nem jött be a másik nő! Azt is jó tudni, hogy szakítások alkalmából ők vannak megsértve, és ilyenkor a bosszú, és sértettség dolgozik bennük, hogy mertél szakítani, és a guruló krumplit is megdugja. Aztán visszasírja magát, mert az érdek köti, a biztonság nálad, és, ha kérdőre vonod, hogy voltak más nők, azt kapod, hogy nem voltatok együtt, vagy is nem csalt meg! 1f642 Mindenben te leszel a hibás, menj orvoshoz, beteg vagy, képzelődsz! De, sajnos nem! És, te még mindenek ellenére akarod őt! Közben ő játssza a kis játékait az interneten, élőben. Kifoszt lelkileg, testileg, anyagilag, erkölcsileg, mert minden egyes alkalommal úgy érzed, hogy mocskos lettél!!!!DE, a többi sem számít neki, azok is csak játékszerek, áldozatok, akikkel ugyanazt teszi mint veled! Közben azt mondja a nők zaklatják, szállnak rájuk, és ez nem igaz, ők írnak, keresik őket és náluk is kezdődik minden előröl, Ők sem tudják ekkor már elengedni! Féltékennyé tesz direkt, mindig felhoz egy másik nőt a múltból, hogy ő ilyen és ilyen volt, direkt lebukik, hogy kirúgd, d tudja, hogy visszaengeded bármit tesz! És te már nem tudod eldönteni mi igaz, és mi nem, agyalsz, keresel, nyomozol, kutatsz, de ezt ő alakítja így, erre neki van szüksége a sok veszekedés mellett! Ez élteti őket, sajnos! Ördögi körjáték! (ancsajosno)

Acsa Jósnő

Blogjaim által szeretnék átadni számotokra olyan tapasztalásokat, melyek a valós világban történnek meg! Nem rólam szólnak, hanem, amit veletek élek meg, nevek nélkül, csak érzésekkel, eseményekkel!
Az életről és rólatok szólnak, nektek!