Ancsajósnő Hírolvasó oldala

  • Lépj bal oldalt arra a menüre, illetve témára ami téged érdekel!
  • A bal oldali oszlopban allul a „Ancsajósnő RSS hírolvasó” linkre kattintva a hírolvasó felületre jutsz, ahol napi híreket is kaphatsz az adott téma frissülő tartalmából!

(Blog Rss-t a blog oldalon keresd!)

Mi az az RSS?

Jóslás-kártyavetés-

Jóslás-kártyavetés

A kártya a hozzám fordulóknak biztonságot ad, lehet tőle kérdezni, sohasem hazudik!

A Tarot az ügyfeleimnek nagyfokú önismeretet ad, szembesíti őket saját magukkal és problémáikkal, gondjaikkal, múltjukkal, jelenükkel és jövőjükkel.

Ma már tarot és cigánykártyát vegyesen használom a jóslásnál. Egy általános jóslás, amiben minden benne van ( anyagiak, párkapcsolat, egészség, munka stb..) az egy órát szokott igénybe...

Ezotéria

Ezotéria

Ezotéria jelentése, titkos tudás, belső kör.

Ezt nehéz felfogni, mert a mai világban inkább azokat a dolgokat tudjuk elhinni, amik kézzel foghatók, mert a gondolkodást, az ész, az értelem határozza meg. Az ezotéria, pedig épp a mai világszemlélettel szemben áll, mert olyan tudást foglal magában, ami felülmúlja az ember képzelőerejét. De maga az ezotéria egy gyűjtőfogalom, ami minden olyan tevékenységet magába foglal, ami utat nyit a szellemvilág megismeréséhez. Ilyen tevékenységek a...

Ancsajósnő

Ancsajósnő

Spirituális utam, maga az élet utam! Az út melyen járok, tanulok, tapasztalok és dolgozom.

Gyermekkorom óta érzem az emberek kisugárzást, tudatokat, gondolataikat, érzéseiket, melyeket vizuális síkon képpé tudok alakítani. A gondolat teremt, vallom, és hiszem, a jós ebbe avatkozik bele, befolyással, olyan mélyetekig ahol sokszor maga az ember sem járt.

 

1966.03.01-én születtem elég érdekes körülmények között, tűz ló vagyok és természetesen halak. Furcsa és...