Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám
Ancsa jósnő blog
EGY JÓSNŐ BLOGJA

ANCSA JÓSNŐ

Blogjaim által szeretnék átadni számotokra olyan tapasztalásokat, melyek a valós világban történnek meg! Nem rólam szólnak, hanem, amit veletek élek meg, nevek nélkül, csak érzésekkel, eseményekkel!
Az életről és rólatok szólnak, nektek!

A kártya a hozzám fordulóknak biztonságot ad, lehet tőle kérdezni, sohasem hazudik!

Tarot kártya, Cigánykártya, Jóslás, és Kártyavetés.

A Tarot az ügyfeleimnek nagyfokú önismeretet ad, szembesíti őket saját magukkal és problémáikkal, gondjaikkal, múltjukkal, jelenükkel és jövőjükkel.

Ma már tarot és cigánykártyát vegyesen használom a jóslásnál. Egy általános jóslás, amiben minden benne van (anyagiak, párkapcsolat, egészség, munka stb..) az egy órát szokott igénybe venni.

 

Személyes találkozáskor a múlttal kezdünk a jelennel folytatjuk a jövő kép a végén kerül csak előtérbe. A múlt felderítése nagyon fontos momentuma a jóslásnak és tavaly augusztus óta már nem használok kártyát hozzá minden esetben. Mindig adok lehetőséget az ügyfeleimnek, hogy bárhol bármikor kérdezzenek, legyen szó a kirakásról, jóslásról vagy az életükről.

Hagyok időt, hogy akik felkeresnek a jóslás végén, mindig feltehessék a felmerülő kérdéseiket, épp azért jönnek hozzám, hogy ezeket megtudják. És, ha addig a kártya nem hozta ki vagy nem olyan mélységig, akkor még van lehetőség, hogy ezt is megnézzük.

Én nem mondhatom meg, hogy mit tegyetek, és merre menjetek az utatokon csak lehetőségeket tudok mutatni számotokra! A döntés a tiétek, hogy merre és hogyan tovább!

Ajkán élek és itt van a jósdám is, de eljárok Budapestre, Kecskemétre, Pécsre! Ha megszervezik akkor más városokba is elmegyek csak ott minimum 5 ember szükséges!

Ajkán élek és itt van a jósdám is. Rendszeresen járok más városokba is, itt csak az a kérésem, hogy 5 rokont, családot, barátot, vagy ismerőst szervezz be magad mellé!

Szolgáltatásaim

Jóslás- kártyavetés

A kártya a hozzám fordulóknak biztonságot ad, lehet tőle kérdezni, sohasem hazudik! Tarot kártya, Cigánykártya, Jóslás, és Kártyavetés. A Tarot az ügyfeleimnek nagyfokú önismeretet ad, szembesíti őket..

Online jóslás

Az ügyfeleim közül sokan vannak, akik nagyon messze laknak tőlem, vagy hosszabb ideig tartózkodnak külföldön, velük legtöbbször Messengeren tartom a kapcsolatot. Eddig ez leginkább a tanítványaimra..

Szerelmi kötés

Minden belőlünk indul ki és érkezik vissza! A hit nagy erőt tud adni bármihez, akár, hogy életben maradjunk, akkor egy szerelmi kötésben való hit? Neki sikerült, mert akart és hitt és reménykedett..

Átok, rontás levétel

A kimondott szó hatalmában - hozzon jót vagy rosszat - ősidők óta hisznek az emberek szerte a világon. Átoknak számít minden ki nem mondott és kimondott rossz gondolat, amit a másik ember felé sugárzunk..

Jós tanfolyam, Ezoterikus tanfolyam

A tudás bennünk van csak a felszínre kell hozni, de előtte rombolni kell, hogy új alapokra építkezhessünk! Szabad-e sémák és tabuk által tanulni és tanítani ezt a hivatást? Meglehet-e tanulni könyvből azt a tudást..

Dúla - Szülés körüli támogatás / segítés

A dúla nem hoz az anya helyett döntéseket, de segít a döntéshez szükséges információk megszerzésében és a szülés előzetes tervezésében. Az anya megbeszélheti vele örömeit, aggodalmait..

Ház - Lakás - Üzlet tisztítása

Sokszor nem érezzük jól magunkat egy lakásban, irodában és nem is tudjuk, hogy miért! Létezik az a világ a szellemi síkon, amit nem látni, de érezni. Ha nem úgy megy egy bolt, nem tudunk aludni, rosszul érezzük..

Jóslás más városokban

Ezoterikus műsorok szolgáltatásához, összejövetelekhez szervezett egyéni jósláshoz hosszú évek óta hívnak. Több szervező is, akik a meghívottak részére az egész napos, vagy egész estés elfoglaltsághoz előadókat..