Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám
Ancsa jósnő blog
EGY JÓSNŐ BLOGJA

ANCSA JÓSNŐ

Blogjaim által szeretnék átadni számotokra olyan tapasztalásokat, melyek a valós világban történnek meg! Nem rólam szólnak, hanem, amit veletek élek meg, nevek nélkül, csak érzésekkel, eseményekkel!
Az életről és rólatok szólnak, nektek!

Ezotéria jelentése, titkos tudás, belső kör.

Ezt nehéz felfogni, mert a mai világban inkább azokat a dolgokat tudjuk elhinni, amik kézzel foghatók, mert a gondolkodást, az ész, az értelem határozza meg. Az ezotéria, pedig épp a mai világszemlélettel szemben áll, mert olyan tudást foglal magában, ami felülmúlja az ember képzelőerejét. De maga az ezotéria egy gyűjtőfogalom, ami minden olyan tevékenységet magába foglal, ami utat nyit a szellemvilág megismeréséhez. Ilyen tevékenységek a jóslás, számmisztika, feng shui, mágia és sok minden még. És szerintem nem csak ezek a dolgok tartóznak az ezotériához, hanem a filozofikus részei is. Az ezotéria lényege: a rítusok, és meg nem tanított rítusok összegzése.

Az Én számomra az ezotéria az önmegvalósítás és önmegismerés eszköze. Ha ez megtörtént és tisztába lesz az ember magával, onnantól már nem az Én számít, és nem is a világé, hanem az ember megismerése a lényeg. Mindenki, aki elindul egy belső úton, és próbálja megfejteni magát és másokat, az ezoterikus tevékenységet folytat.

Az ezotéria kimondja, hogy az ember autonóm, önálló, ha megismeri önmagát, azt csak saját képessége alapján tudja véghez vinni. Az ezotériát adottságok nélkül nem lehet tanítani, mert ha csak tanulni szeretnénk, úgyhogy nincs rá képességünk az nem fog összejönni.

Az ezotéria a hittel kapcsolatban áll, szoros kapcsolatban, mert csak akkor tudjuk fel fogni és ezt a tevékenységet végezni, ha hitünk van. Az ezotériához vezető út a szeretet, ha szereted magad és jóban vagy magaddal, tudod csak a másik embert is elfogadni olyannak amilyen. Vagyis a szeretet a kulcs a hithez.

Mint minden itt a Földön rezgésekből áll, és ha valaki fogékony ezekre a rezgésekre, és megtudja nyitni önmagát, akkor az ezotéria valamely területén tud tevékenykedni, mert ezek szükségesek hozzá.

A láthatatlan irányítja a láthatót!
Szolgáltatásaim

Jóslás- kártyavetés

A kártya a hozzám fordulóknak biztonságot ad, lehet tőle kérdezni, sohasem hazudik! Tarot kártya, Cigánykártya, Jóslás, és Kártyavetés. A Tarot az ügyfeleimnek nagyfokú önismeretet ad, szembesíti őket..

Online jóslás

Az ügyfeleim közül sokan vannak, akik nagyon messze laknak tőlem, vagy hosszabb ideig tartózkodnak külföldön, velük legtöbbször Messengeren tartom a kapcsolatot. Eddig ez leginkább a tanítványaimra..

Szerelmi kötés

Minden belőlünk indul ki és érkezik vissza! A hit nagy erőt tud adni bármihez, akár, hogy életben maradjunk, akkor egy szerelmi kötésben való hit? Neki sikerült, mert akart és hitt és reménykedett..

Átok, rontás levétel

A kimondott szó hatalmában - hozzon jót vagy rosszat - ősidők óta hisznek az emberek szerte a világon. Átoknak számít minden ki nem mondott és kimondott rossz gondolat, amit a másik ember felé sugárzunk..

Jós tanfolyam, Ezoterikus tanfolyam

A tudás bennünk van csak a felszínre kell hozni, de előtte rombolni kell, hogy új alapokra építkezhessünk! Szabad-e sémák és tabuk által tanulni és tanítani ezt a hivatást? Meglehet-e tanulni könyvből azt a tudást..

Dúla - Szülés körüli támogatás / segítés

A dúla nem hoz az anya helyett döntéseket, de segít a döntéshez szükséges információk megszerzésében és a szülés előzetes tervezésében. Az anya megbeszélheti vele örömeit, aggodalmait..

Ház - Lakás - Üzlet tisztítása

Sokszor nem érezzük jól magunkat egy lakásban, irodában és nem is tudjuk, hogy miért! Létezik az a világ a szellemi síkon, amit nem látni, de érezni. Ha nem úgy megy egy bolt, nem tudunk aludni, rosszul érezzük..

Jóslás más városokban

Ezoterikus műsorok szolgáltatásához, összejövetelekhez szervezett egyéni jósláshoz hosszú évek óta hívnak. Több szervező is, akik a meghívottak részére az egész napos, vagy egész estés elfoglaltsághoz előadókat..