Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám
Ancsa jósnő blog
EGY JÓSNŐ BLOGJA

ANCSA JÓSNŐ

Blogjaim által szeretnék átadni számotokra olyan tapasztalásokat, melyek a valós világban történnek meg! Nem rólam szólnak, hanem, amit veletek élek meg, nevek nélkül, csak érzésekkel, eseményekkel!
Az életről és rólatok szólnak, nektek!

Először azt szeretném megosztani veletek, hogy én mit éreztem kint Szőcön. Nem csak én éreztem így, mert sok visszajelzést kaptam erről.

Sok negatív energia volt kint, ez abból eredt, hogy nagyon sok olyan ember jött ki akinek sok fájdalom, vagy fel nem dolgozott esemény volt akkor jelen az életében.

Mi ezen az estén adni szerettünk volna nektek, adni azt a tudást, amit mi már használunk, megmutatni azt a világot, amiben élünk, és ahogyan. Nem vagyok boszorkány, de a mágia egyes részeit alkalmazom, mint a magam részére, (és itt inkább a gondolati síkra kell gondolni) mint az ügyfeleimnél, a segítség részeként.

A szőci völgynek van egy egyedi hangulata. Sokan tartottak attól, hogy elmarad a rendezvény, mivel kezdés előtt egy negyed órája még szakadt az eső. Mikor kezdtünk már sütött a nap! Nincs ezen min csodálkozni, hisz ez a csodák éjjele.

A szerelem a csodák és kérések éjszakája. A máglya csodás volt már este, és a körtánc is amit együtt táncoltunk el és eresztettük el szabadítottuk fel energiánkat.

Szeretet, hit, nyugalom! Szerelem, alkotás, teremtés!

Ezeket csak mi tudjuk bevonzani a pozitív gondolkodással.

Csalódás, bánat fájdalom! Ezeket is csak mi tudjuk feldolgozni! Ezért jöttetek ki, hogy valamerre elinduljatok.

Köszönöm a sok kezdő boszinak, akik vállalták a beavatást, hogy részt vettek a szertartáson és remélem, hogy tanulmányaikban el is indulnak ezen az úton. Az ember magának tartozik felelősséggel, ha vállal valamit.

Volt faültetést, mégpedig tölgyet az igazság és bölcsesség fáját ültettük el. Ezzel hagyományt szerettünk volna teremteni! Seprűugrás a párkapcsolatért, alma sütés az egészségért, tűz gyújtás tánccal a tűzugráshoz szükséges máglyánál. Vízszórás a rossz energiák ellen, és jókívánságok a bosziktól a következő évre. Megszabadultatok azoktól a tulajdonságoktól, amiket felírtatok a papírra és tűzbe dobtátok, de közben egy másik papírra fel lehetett írni a jókívánságokat is, amit egy dobozzal együtt a végén elástunk (ez volt a döglött macska).

Volt jóslás már este a tűznél, ahol a jósok egy egy kérdésre válaszoltak míg én energiával és beavatással töltöttem fel azoknak az embereknek a talizmánjait, akik erre megkértek.

A jósoknak szeretném itt megköszönni, hogy szívvel lélekkel jöttek és adták magukat minden ellenszolgáltatás nélkül! Hozzáteszem ezt a rendezvényt mindig ingyen vállalom el! Ez az este nem a pénzről és az anyagi világról szól, hanem a segítségről, feloldozásról és főleg a szeretetről. És a mostani, hogy hogyan tudjuk megváltoztatni az életünket úgy, hogy gondolati síkon teremtjük meg azt amit szeretnénk elérni. Ez varázslás vagy csak csoda, ami bennetek is megvan.

Én nagyon sokat kaptam, ha csak azt nézem, hogy sok olyan ember volt ott, akik szívemnek kedvesek, de ritkán láthatom őket. Köszönöm, hogy eljöttetek! Sajnálom, hogy személyesen nem tudtam több időt fordítani egyes emberekre, akiknek szükségük lett volna rá, de sajnos nem tudtam senkivel külön foglalkozni!

Én ezen az estén csak nektek kértem! Kívánom, hogy teljesüljenek a kívánságok! Nem vittem semmit magamból csak az erőmet és tudásomat! Nem ugrottam tűzet, nem szabadultam meg a gondjaimtól, nem sütöttem almát! Hisz nekem nem is kellett, mert ti megtettétek helyettem is! De táncoltam és éreztem, és ennél csodálatosabb dolog nincs számomra mint adni!

View the embedded image gallery online at:
http://www.ancsajosno.hu/52#sigProId98a05cea47

További képek megtekintése

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned.

Szolgáltatásaim

Jóslás- kártyavetés

A kártya a hozzám fordulóknak biztonságot ad, lehet tőle kérdezni, sohasem hazudik! Tarot kártya, Cigánykártya, Jóslás, és Kártyavetés. A Tarot az ügyfeleimnek nagyfokú önismeretet ad, szembesíti őket..

Online jóslás

Az ügyfeleim közül sokan vannak, akik nagyon messze laknak tőlem, vagy hosszabb ideig tartózkodnak külföldön, velük legtöbbször Messengeren tartom a kapcsolatot. Eddig ez leginkább a tanítványaimra..

Szerelmi kötés

Minden belőlünk indul ki és érkezik vissza! A hit nagy erőt tud adni bármihez, akár, hogy életben maradjunk, akkor egy szerelmi kötésben való hit? Neki sikerült, mert akart és hitt és reménykedett..

Átok, rontás levétel

A kimondott szó hatalmában - hozzon jót vagy rosszat - ősidők óta hisznek az emberek szerte a világon. Átoknak számít minden ki nem mondott és kimondott rossz gondolat, amit a másik ember felé sugárzunk..

Jós tanfolyam, Ezoterikus tanfolyam

A tudás bennünk van csak a felszínre kell hozni, de előtte rombolni kell, hogy új alapokra építkezhessünk! Szabad-e sémák és tabuk által tanulni és tanítani ezt a hivatást? Meglehet-e tanulni könyvből azt a tudást..

Dúla - Szülés körüli támogatás / segítés

A dúla nem hoz az anya helyett döntéseket, de segít a döntéshez szükséges információk megszerzésében és a szülés előzetes tervezésében. Az anya megbeszélheti vele örömeit, aggodalmait..

Ház - Lakás - Üzlet tisztítása

Sokszor nem érezzük jól magunkat egy lakásban, irodában és nem is tudjuk, hogy miért! Létezik az a világ a szellemi síkon, amit nem látni, de érezni. Ha nem úgy megy egy bolt, nem tudunk aludni, rosszul érezzük..

Jóslás más városokban

Ezoterikus műsorok szolgáltatásához, összejövetelekhez szervezett egyéni jósláshoz hosszú évek óta hívnak. Több szervező is, akik a meghívottak részére az egész napos, vagy egész estés elfoglaltsághoz előadókat..