Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám
Ancsa jósnő blog
EGY JÓSNŐ BLOGJA

ANCSA JÓSNŐ

Blogjaim által szeretnék átadni számotokra olyan tapasztalásokat, melyek a valós világban történnek meg! Nem rólam szólnak, hanem, amit veletek élek meg, nevek nélkül, csak érzésekkel, eseményekkel!
Az életről és rólatok szólnak, nektek!

napokban nem lehetne.

 

Szőcön számunkra is lehetőség nyílt egy ilyen csodálatos, varázslatos éjszakát megteremtenünk a polgármester, a hivatal és a lakosság segítségével. Köszönettel tartozunk a szervezőknek, rendezőknek és az ott lévő embereknek, hogy ez létrejöhetett és megoszthattunk egy olyan világot a közönséggel, ami egy kicsit zártabb, másabb, és nem kézzel fogható.

Amikor ezt a felkérést elfogadtam tudtam, hogy olyan dolgot kell nyújtanom a tanítványaimmal, na itt helyesbítek: jós kollégákkal ami nem lesz könnyű feladat. Az emberek nagy része nem hisz olyan dolgokban, amit nem látnak, nem tapasztalnak, és nem érinthetnek, mint az ezotériát sem. Ez az éjszaka pedig erről szólt, a tűzről mint erő és melegség, szeretet, szerelem, vízről mint a lélek és tudat tisztítója, almáról ami a gyógyulást segíti elő, a seprű ugrás ami a párok összetartozását erősíti és nem utolsó sorban a tűzugrás és máglya gyújtás a szerelemért, szerelmünkért. Ezek mind élnek még a boszorkányság leple alatt, hisz ők voltak akik ezt a hagyományt ápolták és fenntartották.

Szőcön is megtörtént a csoda mivel az emberek velünk együtt élhették át az erők és energiák működését. A csoda az emberekben van, amikor láttam, hogy hitük milyen erős kezdett lenni a programok alatt, hogyan élték magukat bele egyre jobban abba a hangulatban, amit ez az este nyújtott számukra. Mertek kérni, gondolni, akarni és érezni, hogy mekkora erő van jelen rajtuk keresztül. Repült az idő és gyorsan besötétedett . Innentől volt csak igazán ereje a tűznek, innen volt érezhető, hogy a jelenlévők milyen belső változáson mentek keresztül pár óra leforgása alatt, még azok is akik csak nézelődni jöttek ki. Egy tömeg, egy lélek, egy energia mező volt jelen!

Volt még egy fontos része ennek az estének az pedig két tanítványom beavatása! Ők levizsgáztak már és pont alkalmas idő és hely volt arra, hogy beavatáson részt vegyenek, mert testileg, lelkileg felkészültek erre a hivatásra, ami az emberek irányába történő segítségnyújtásában nyilvánul meg. Készen állnak arra, hogy tudásukat használják!

Nem volt könnyű bemutatni, beengedni embereket ebbe a zárt világban, mint a beavatás úgy, hogy a nézőknek is érthető, elfogadható legyen! Remélem át tudtunk adni valamit ebből számukra, és kicsit abban is reménykedem, hogy megérintette őket ez a világ.

A nap végén odatelepedtünk a tűz köré és jósoltunk mindenkinek akinek igénye volt rá egy vagy két kérdés erejéig.

Azon az estén együtt voltunk, jól éreztük magunkat és használtuk azokat az erőket, ami mindenkiben benne van. Lehet , hogy csak mélyen, legbelül eldugva a lélekben, és ez a szeretet és szerelem ereje volt azon az estén!

Köszönjük a lehetőséget, és az embereknek, hogy velünk voltak, velünk éreztek, és főleg engedték, hogy érezzük egymás erejét, lelkét, örömét, szomorúságát, fájdalmát! Remélem, hogy az a csoda, amit ott átéltünk nem csak egy évig tart, hanem jövőre ugyanott lehetőségünk lesz újra közösen csodát tenni Szent Iván Éjjelén!

View the embedded image gallery online at:
http://www.ancsajosno.hu/50#sigProIdbece5e31aa

További képek megtekintése

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned.

Szolgáltatásaim

Jóslás- kártyavetés

A kártya a hozzám fordulóknak biztonságot ad, lehet tőle kérdezni, sohasem hazudik! Tarot kártya, Cigánykártya, Jóslás, és Kártyavetés. A Tarot az ügyfeleimnek nagyfokú önismeretet ad, szembesíti őket..

Online jóslás

Az ügyfeleim közül sokan vannak, akik nagyon messze laknak tőlem, vagy hosszabb ideig tartózkodnak külföldön, velük legtöbbször Messengeren tartom a kapcsolatot. Eddig ez leginkább a tanítványaimra..

Szerelmi kötés

Minden belőlünk indul ki és érkezik vissza! A hit nagy erőt tud adni bármihez, akár, hogy életben maradjunk, akkor egy szerelmi kötésben való hit? Neki sikerült, mert akart és hitt és reménykedett..

Átok, rontás levétel

A kimondott szó hatalmában - hozzon jót vagy rosszat - ősidők óta hisznek az emberek szerte a világon. Átoknak számít minden ki nem mondott és kimondott rossz gondolat, amit a másik ember felé sugárzunk..

Jós tanfolyam, Ezoterikus tanfolyam

A tudás bennünk van csak a felszínre kell hozni, de előtte rombolni kell, hogy új alapokra építkezhessünk! Szabad-e sémák és tabuk által tanulni és tanítani ezt a hivatást? Meglehet-e tanulni könyvből azt a tudást..

Dúla - Szülés körüli támogatás / segítés

A dúla nem hoz az anya helyett döntéseket, de segít a döntéshez szükséges információk megszerzésében és a szülés előzetes tervezésében. Az anya megbeszélheti vele örömeit, aggodalmait..

Ház - Lakás - Üzlet tisztítása

Sokszor nem érezzük jól magunkat egy lakásban, irodában és nem is tudjuk, hogy miért! Létezik az a világ a szellemi síkon, amit nem látni, de érezni. Ha nem úgy megy egy bolt, nem tudunk aludni, rosszul érezzük..

Jóslás más városokban

Ezoterikus műsorok szolgáltatásához, összejövetelekhez szervezett egyéni jósláshoz hosszú évek óta hívnak. Több szervező is, akik a meghívottak részére az egész napos, vagy egész estés elfoglaltsághoz előadókat..