Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám
Ancsa jósnő blog
EGY JÓSNŐ BLOGJA

ANCSA JÓSNŐ

Blogjaim által szeretnék átadni számotokra olyan tapasztalásokat, melyek a valós világban történnek meg! Nem rólam szólnak, hanem, amit veletek élek meg, nevek nélkül, csak érzésekkel, eseményekkel!
Az életről és rólatok szólnak, nektek!

fogva a fény diadalának ünnepe, amely a pogány ember hiedelmei szerint a világosság és a sötétség állandó harcán alapult.

A Nap, amely a téli napfordulótól kezdve fokozatosan egyre magasabbra hágott az égen, ezen a napon éri el pályájának csúcsát. Ez a nap a Nap életének felezőpontja, amit majd a hanyatlás féléves periódusa követ. Ezen az éjszakán a legerősebb energiával rendelkezik, és minden rontó ártó szándékot legyőz a fény erejével.

Szerelmi praktikák és jóslások is fűződnek e naphoz, rengeteg hagyományra épülve. De a legfontosabb, hogy az emberek energiái egyesülnek, megsokszorozódnak. Ez által olyan energiához jutunk a máglya körül, aminek segítségével kérések teljesülhetnek.

Mi ezen az éjszakán szeretnénk megmutatni a jósok a boszorkányok és minden ezotériával foglalkozó ember felfogását egy olyan világban, amiben a hit a legfontosabb. Kinyitni és megismertetni a világot a fény erejével. A bennünk lévő energiákat kéréseket kívánságokat felé irányítani, legyen az szerelem, betegség, munka, vagy család.

Hogy vannak-e csodák?

Akik voltak már az elmúlt években velünk Szent Iván Éjjelén ők tudják, akik ma lesznek először velünk, ők megtudhatják! Mi szeretnénk megismertetni mindenkivel ezen a napon a boszorkányok hitét, nézetét, már ha vannak egyáltalán, és, hogyan kellene használni a körülöttünk lévő energiákat, azt a világot amiben élünk!

Ma, este 19-kor Nomádiában ( Baumidex kalandparkban) a máglya fénye újra fellobban, hogy bebizonyítsa, csodák még is csak vannak!

View the embedded image gallery online at:
http://www.ancsajosno.hu/48#sigProId30edd17bd1

További képek megtekintése

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned.

Szolgáltatásaim

Jóslás- kártyavetés

A kártya a hozzám fordulóknak biztonságot ad, lehet tőle kérdezni, sohasem hazudik! Tarot kártya, Cigánykártya, Jóslás, és Kártyavetés. A Tarot az ügyfeleimnek nagyfokú önismeretet ad, szembesíti őket..

Online jóslás

Az ügyfeleim közül sokan vannak, akik nagyon messze laknak tőlem, vagy hosszabb ideig tartózkodnak külföldön, velük legtöbbször Messengeren tartom a kapcsolatot. Eddig ez leginkább a tanítványaimra..

Szerelmi kötés

Minden belőlünk indul ki és érkezik vissza! A hit nagy erőt tud adni bármihez, akár, hogy életben maradjunk, akkor egy szerelmi kötésben való hit? Neki sikerült, mert akart és hitt és reménykedett..

Átok, rontás levétel

A kimondott szó hatalmában - hozzon jót vagy rosszat - ősidők óta hisznek az emberek szerte a világon. Átoknak számít minden ki nem mondott és kimondott rossz gondolat, amit a másik ember felé sugárzunk..

Jós tanfolyam, Ezoterikus tanfolyam

A tudás bennünk van csak a felszínre kell hozni, de előtte rombolni kell, hogy új alapokra építkezhessünk! Szabad-e sémák és tabuk által tanulni és tanítani ezt a hivatást? Meglehet-e tanulni könyvből azt a tudást..

Dúla - Szülés körüli támogatás / segítés

A dúla nem hoz az anya helyett döntéseket, de segít a döntéshez szükséges információk megszerzésében és a szülés előzetes tervezésében. Az anya megbeszélheti vele örömeit, aggodalmait..

Ház - Lakás - Üzlet tisztítása

Sokszor nem érezzük jól magunkat egy lakásban, irodában és nem is tudjuk, hogy miért! Létezik az a világ a szellemi síkon, amit nem látni, de érezni. Ha nem úgy megy egy bolt, nem tudunk aludni, rosszul érezzük..

Jóslás más városokban

Ezoterikus műsorok szolgáltatásához, összejövetelekhez szervezett egyéni jósláshoz hosszú évek óta hívnak. Több szervező is, akik a meghívottak részére az egész napos, vagy egész estés elfoglaltsághoz előadókat..