Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám
Ancsa jósnő blog
EGY JÓSNŐ BLOGJA

ANCSA JÓSNŐ

Blogjaim által szeretnék átadni számotokra olyan tapasztalásokat, melyek a valós világban történnek meg! Nem rólam szólnak, hanem, amit veletek élek meg, nevek nélkül, csak érzésekkel, eseményekkel!
Az életről és rólatok szólnak, nektek!

egy masszőr, amikor dolgozik egy emberi testen mit érez a másikból, és természetesen mit gondol. Mint minden olyan foglalkozás ahol emberekkel dolgoznak itt is kitűnt, hogy nem csak az emberi testet próbálja rendbe hozni, hanem a lelket is. Meghallgatja az emberek problémáját és közben keményen dolgozik azon, hogy minden testrészét azt illetőnek átmasszírozza.

 

View the embedded image gallery online at:
http://www.ancsajosno.hu/44#sigProId066ece5a3f

A masszázs jelentősége

A testi-lelki közérzet érintés segítségével történő javítása a legrégibb, természetes gyógymódok közé tartozik. Az érintés életszükségletünk, azt jelenti, hogy kapcsolatban állunk a külvilággal. Meleget, biztonságot, ellazulást, megerősítést, önbizalmat, vitalitást ad.

A masszázs emellett az egyik legegyszerűbb és legtermészetesebb módszer, amellyel betegségeket előzhetünk meg, megőrizhetjük egészségünket, teljesítőképességünket, szépségünket. Egész szervezetünk működését befolyásolja. Feszessé teszi, vagy ellazítja az izmokat, javítja a vérkeringést, enyhíti számos megbetegedés tüneteit, panaszait. Hatással van belső szerveinkre, bizonyos hormonjaink termelődésére, emésztőrendszerünk működésére, anyagcserénkre, elősegíti szervezetünk méregtelenítését. Aromaterápiával együtt alkalmazva jótékony hatása tovább fokozható. A mai rohanó, stresszel telített hétköznapokban mindenkinek szüksége van a masszázs áldásos hatására.

Sokféle masszázs létezik, de minden masszázs célja a szervezet testi- és lelki regenerációjának támogatása, és öngyógyító erőinek fokozása.

Forrás: http://www.hotelclaudius.hu

Nekünk is elmagyarázta Helga, hogy mit miért tesz és mi mire jó, hogy hogyan szabadítja fel az emberi energiákat. Nekünk külön jó volt, hogy a páciens is elmondhatta, hogy mit érez és mennyire jó neki ez a masszás. És még kaptunk egy kis különlegességet köpülést, remélem, hogy jól írom. Ez egy kicsit látványilag visszatartó hatású volt.

Közben megvolt a vacsora is megint, kezdem azt hinni, hogy tényleg kell egy fogyókúrás klub is majd, ha így folytatjuk péntekekként. Köszönjük a vacsorát!

 

Sokan kérdezték, hogyan lehet energiát visszatartani, hogy mások ne szívják le az ember energiáját. Sok módszert ismerek rá, de egyet mutattam be az mégpedig az emberi test lezárása úgy, hogy a lábak keresztbe vannak a bokánál a kéz ujjak pedig összeérintem, mint mikor meditál az ember. Ezzel a testtartással hozzuk létre, hogy környezetünk nem tudja eldönteni, hogy bájosan csevegünk tovább, de még is valami baj lehet csak nem értik, hogy mi! Hát semmi más, mint a testünket bezártuk a vámpírok elől! Sok módszer van még, amit majd folyamatosan ismerünk meg!

 

Kérés

Volt még egy nagyon aranyos bemutató, amit Zita tartott nekünk! Megmutatta, hogy Ő személy szerint hogyan szokott kérni és bevonzani dolgokat. Most a kérést mutatta be, hogy amikor valakinek segíteni szeretne, mert beteg vagy olyan dolgok van az életében hogyan tud segíteni neki gondolati úton. Köszönjük Zita!

 

 

És most jön az a rész ami már nevet is kapott, a kínpad

Aki ismeri ezt az eljárást vagy is a pszichodrámai jelenetek jelentőségét az tudja, hogy ennek a játéknak sose az a lényege, hogy másokat megalázzunk vagy lejárassunk, sőt épp nem ez a lényege. Nálunk már neve is van, amit a csoporttagok adtak neki: kínpad!

Igen, annak, aki nem ismeri a csoportot ez nagyon erős volt, mint Helgának is! De azért járunk ide, hogy sok kérdésre az életünkbe valahol választ találjunk, közösségbe legyünk olyan emberek között, akiknek számítok és fontos vagyok és ők is számomra, és természetesen, hogy jól érezzem magam. És közben tudásunkat, ismereteinket bővítsük, ami segít sok mindenben az életünk területein, ha odafigyelünk!

Gonzo köszönjük a képeket!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned.

Szolgáltatásaim

Jóslás- kártyavetés

A kártya a hozzám fordulóknak biztonságot ad, lehet tőle kérdezni, sohasem hazudik! Tarot kártya, Cigánykártya, Jóslás, és Kártyavetés. A Tarot az ügyfeleimnek nagyfokú önismeretet ad, szembesíti őket..

Online jóslás

Az ügyfeleim közül sokan vannak, akik nagyon messze laknak tőlem, vagy hosszabb ideig tartózkodnak külföldön, velük legtöbbször Messengeren tartom a kapcsolatot. Eddig ez leginkább a tanítványaimra..

Szerelmi kötés

Minden belőlünk indul ki és érkezik vissza! A hit nagy erőt tud adni bármihez, akár, hogy életben maradjunk, akkor egy szerelmi kötésben való hit? Neki sikerült, mert akart és hitt és reménykedett..

Átok, rontás levétel

A kimondott szó hatalmában - hozzon jót vagy rosszat - ősidők óta hisznek az emberek szerte a világon. Átoknak számít minden ki nem mondott és kimondott rossz gondolat, amit a másik ember felé sugárzunk..

Jós tanfolyam, Ezoterikus tanfolyam

A tudás bennünk van csak a felszínre kell hozni, de előtte rombolni kell, hogy új alapokra építkezhessünk! Szabad-e sémák és tabuk által tanulni és tanítani ezt a hivatást? Meglehet-e tanulni könyvből azt a tudást..

Dúla - Szülés körüli támogatás / segítés

A dúla nem hoz az anya helyett döntéseket, de segít a döntéshez szükséges információk megszerzésében és a szülés előzetes tervezésében. Az anya megbeszélheti vele örömeit, aggodalmait..

Ház - Lakás - Üzlet tisztítása

Sokszor nem érezzük jól magunkat egy lakásban, irodában és nem is tudjuk, hogy miért! Létezik az a világ a szellemi síkon, amit nem látni, de érezni. Ha nem úgy megy egy bolt, nem tudunk aludni, rosszul érezzük..

Jóslás más városokban

Ezoterikus műsorok szolgáltatásához, összejövetelekhez szervezett egyéni jósláshoz hosszú évek óta hívnak. Több szervező is, akik a meghívottak részére az egész napos, vagy egész estés elfoglaltsághoz előadókat..