Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám
Ancsa jósnő blog
EGY JÓSNŐ BLOGJA

ANCSA JÓSNŐ

Blogjaim által szeretnék átadni számotokra olyan tapasztalásokat, melyek a valós világban történnek meg! Nem rólam szólnak, hanem, amit veletek élek meg, nevek nélkül, csak érzésekkel, eseményekkel!
Az életről és rólatok szólnak, nektek!

Mindennapjainkban ugyanolyan szükségünk van a kérésekre, mint a jóslásra! Csak egy valamiben különbözik:

Kérni egyedül is kérhetünk.

Hogy ki, mihez fordul kérésével azt már neki, kell eldöntenie, Én személy szerint a gyertya lángjához, erejéhez, szelleméhez szoktam fordulni kérésemmel. Tisztelem és nagyra tartom a gyertya lángját és erejét, mert amilyen kicsi olyan nagy dolgokra képes, ha csak azt nézzük, hogy mekkora tűzet, tud kelteni, ha úgy gondolja!

Számomra a gyertya a tisztaság, erő, energiát jelenti, és minden szertartásnál és jóslásnál alkalmazom és kérem a segítségét!

Valahol, már ezt a fajta kérést mágiának tartják, de Én úgy vélem, ha csak jót és pozitív kérést kérünk, akkor jóra tudjuk használni, és ami nagyon fontos, hogy hitet ad számunkra!

Megosztom veletek, ahogyan Én szoktam kérni, igaz írhatnám ezt is valahol bevonzásnak, kinek mit jelent!

Kell hozzá egy gyertya, ami az első kérésnél új kell, hogy legyen, és ami nagyon fontos, hogy meg kell tisztítani mindenféle más energiáktól. Ehhez a lépeshez olajat használunk (mindig, mindent gyertyát olajjal tisztítok meg), mégpedig a Föld felé húzva ki az energiákat belőle, és utána füstölővel hétszer körözve fejezem be a gyertya tisztítását.

Amikor ezzel megvagyok, vagy nevet, vagy a kérésnek megfelelően jeleket vések a gyertyában, amelyek segítik erősíteni azt a kérést, amit szeretnék mély alázattal kérni!

Minden kérésnek megvan a gyertyája, hogy milyen színűnek kell, hogy legyen, és melyiket érdemes alkalmazni erre a célra. Én kétféleképpen szoktam javasolni a gyertyát. Ha nincs konkrét kérés, csak szeretné jobbá és szebbé tenni az életét az illető, akkor azt javasolom, hogy horoszkópja alapján válasszon magának gyertyát:

 

KOS : fehér
BIKA : piros
IKREK : piros
RÁK : zöld 
OROSZLÁN: piros
SZŰZ : arany
 MÉRLEG : fekete
SKORPIÓ : barna
NYILAS : arany
BAK : piros
VÍZÖNTŐ : kék
HALAK : fehér

 

FEHÉR – tisztaság, igazság, őszinteség

PIROS – erő, egészség, életkedv, testi szerelem

VILÁGOSKÉK – higgadtság, megértés, türelem, egészség

SÖTÉTKÉK – indulatosság, depresszió, változékonyság

ZÖLD – pénzügyek, termékenység, szerencse

ARANY és SÁRGA – vonzerő, csábítás, báj, önbizalom

RÓZSASZÍN – becsület, szerelem, erkölcs

FEKETE – gonoszság, veszteség, viszály, fejetlenség

BÍBOR – feszültség, becsvágy, üzleti előmenetel, erő

EZÜST és SZÜRKE – felbontás, semlegesség, holtpont

NARANCS – bátorítás, alkalmazkodás, ösztönzés, vonzás

ZÖLDESSÁRGA – betegség, gyávaság, harag, féltékenység

 

Ezek alapján ki lehet választani magunkra, hogy valójában mire is van szükségünk, és milyen természetű kérést szeretnénk végrehajtani!
Ha meg van a megfelelő gyertya és meg van tisztítva, jöhet a gyertyagyújtás, mikor is a gyertya szelleméhez fordulunk, hogy segítsen minket az erejével és tisztaságával!

SZELLEM! ARRA KÉREM A MINDENSÉGET,
KÜLDJE EL NEKEM A TISZTA ERŐKET,
AMELYEK SEGÍTSÉGÉVEL HASZNÁLOM A POZITÍV ENERGIÁKAT!

Általában azt tanácsolom az ügyfeleimnek, hogy 7 percig égessék a gyertyát, és ez idő alatt pozitív hozzáállással, pozitívan gondolkodva és jól megfogalmazott, nem nagy és eltúlzott kéréseket kérjenek!

Szolgáltatásaim

Jóslás- kártyavetés

A kártya a hozzám fordulóknak biztonságot ad, lehet tőle kérdezni, sohasem hazudik! Tarot kártya, Cigánykártya, Jóslás, és Kártyavetés. A Tarot az ügyfeleimnek nagyfokú önismeretet ad, szembesíti őket..

Online jóslás

Az ügyfeleim közül sokan vannak, akik nagyon messze laknak tőlem, vagy hosszabb ideig tartózkodnak külföldön, velük legtöbbször Messengeren tartom a kapcsolatot. Eddig ez leginkább a tanítványaimra..

Szerelmi kötés

Minden belőlünk indul ki és érkezik vissza! A hit nagy erőt tud adni bármihez, akár, hogy életben maradjunk, akkor egy szerelmi kötésben való hit? Neki sikerült, mert akart és hitt és reménykedett..

Átok, rontás levétel

A kimondott szó hatalmában - hozzon jót vagy rosszat - ősidők óta hisznek az emberek szerte a világon. Átoknak számít minden ki nem mondott és kimondott rossz gondolat, amit a másik ember felé sugárzunk..

Jós tanfolyam, Ezoterikus tanfolyam

A tudás bennünk van csak a felszínre kell hozni, de előtte rombolni kell, hogy új alapokra építkezhessünk! Szabad-e sémák és tabuk által tanulni és tanítani ezt a hivatást? Meglehet-e tanulni könyvből azt a tudást..

Dúla - Szülés körüli támogatás / segítés

A dúla nem hoz az anya helyett döntéseket, de segít a döntéshez szükséges információk megszerzésében és a szülés előzetes tervezésében. Az anya megbeszélheti vele örömeit, aggodalmait..

Ház - Lakás - Üzlet tisztítása

Sokszor nem érezzük jól magunkat egy lakásban, irodában és nem is tudjuk, hogy miért! Létezik az a világ a szellemi síkon, amit nem látni, de érezni. Ha nem úgy megy egy bolt, nem tudunk aludni, rosszul érezzük..

Jóslás más városokban

Ezoterikus műsorok szolgáltatásához, összejövetelekhez szervezett egyéni jósláshoz hosszú évek óta hívnak. Több szervező is, akik a meghívottak részére az egész napos, vagy egész estés elfoglaltsághoz előadókat..