Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám
Ancsa jósnő blog
EGY JÓSNŐ BLOGJA

ANCSA JÓSNŐ

Blogjaim által szeretnék átadni számotokra olyan tapasztalásokat, melyek a valós világban történnek meg! Nem rólam szólnak, hanem, amit veletek élek meg, nevek nélkül, csak érzésekkel, eseményekkel!
Az életről és rólatok szólnak, nektek!

Sokan és sokféleképpen határozták már meg a meditáció jelentését!
Mi a meditáció lényege?

Megváltozott tudatállapotban történő utazás benső világunkba.

És valahol a meditálás tényleg a belső világunkban lévő utazást segíti elő, és ezáltal tárulnak fel belsőnkben azok az érzések, gondolatok, amik sokszor még számunkra is rejtve vannak!
Én mindig azt mondtam, hogy teljes meditációt nem tudok végrehajtani, mivel mindig azt olvastam, hogy nem szabad semmire gondolni, teljes kikapcsolás szükséges ehhez. De az évek folyamán rájöttem magamtól egy technikára, amit én meditációs utazásnak nevezek és alkalmazok az ügyfeleimnél. Talán itt most nekik kellene véleményt mondaniuk, hogy hogyan élik meg ezt velem, mert ennél a technikánál egy másik ember belsőjében való utazást én irányítok az ő érzelmeivel és gondolataival, és ami számomra csodálatos, hogy ezt együtt éljük meg! Igen, lehet, hogy nagyon furcsán hangzik főleg azoknak akik meditáltak már és ezt egyedül tették, de vannak olyan alkalmak amikor szükségesnek tartom, hogy az ügyfelemet egy ilyen útra elvigyem és ő általa érezhessek, láthassak meg dolgokat, de mindenképpen vele együtt! És miért olyan érdekes ez az utazás, mert a meditáció arról, hogy mi saját magunk világában utazzunk és nem pluszba egy másik személybe!
És mire jó ez?
Nem csak valami pluszt kap az ügyfelem, nem csak egy új élménnyel lesz gazdagabb, hanem ő maga élheti át azokat az érzéseket, gondolatokat, ami a tisztánlátáshoz szükséges a másikkal szemben. Sokan ledöbbennek utána, de volt olyan, hogy végigsírtuk a szeánszot az ügyfelemmel és sok embert meg is ráz ez az utazás, de sose tapasztaltam, hogy nem értették volna a lényegét annak amit ott átéltek, éltünk!
Én minden szerelmi kötésnél és átok vagy egyéb tisztításnál alkalmazom, mert az ügyfelem részére fontos, hogy tisztán lásson a másik fél érzéseiben, gondolataiban és ilyenkor annak a személynek a tudatába viszem be őket, akire épp kérik a kötést vagy tisztítást!
De volt már több olyan esetem is, amikor ezt a technikát alkalmaztam találkozásra egy elhunyt személlyel, fogalmazhatunk úgy, hogy a szellemvilágban velünk lévő szellemmel.
Én csak köszönettel tartozom ezeknek, az embereknek, hogy beengedtek a világukba, és velük együtt élhettem meg mindazt, amit ők is.
Nem szeretnék egy esetet sem kiemelni, mert mind más és más volt számomra, pedig voltak érdekesek, de remélem, hogy a meditációs utazásuk során sok mindent megértettek és, hogy a javukat szolgálta!
Szolgáltatásaim

Jóslás- kártyavetés

A kártya a hozzám fordulóknak biztonságot ad, lehet tőle kérdezni, sohasem hazudik! Tarot kártya, Cigánykártya, Jóslás, és Kártyavetés. A Tarot az ügyfeleimnek nagyfokú önismeretet ad, szembesíti őket..

Online jóslás

Az ügyfeleim közül sokan vannak, akik nagyon messze laknak tőlem, vagy hosszabb ideig tartózkodnak külföldön, velük legtöbbször Messengeren tartom a kapcsolatot. Eddig ez leginkább a tanítványaimra..

Szerelmi kötés

Minden belőlünk indul ki és érkezik vissza! A hit nagy erőt tud adni bármihez, akár, hogy életben maradjunk, akkor egy szerelmi kötésben való hit? Neki sikerült, mert akart és hitt és reménykedett..

Átok, rontás levétel

A kimondott szó hatalmában - hozzon jót vagy rosszat - ősidők óta hisznek az emberek szerte a világon. Átoknak számít minden ki nem mondott és kimondott rossz gondolat, amit a másik ember felé sugárzunk..

Jós tanfolyam, Ezoterikus tanfolyam

A tudás bennünk van csak a felszínre kell hozni, de előtte rombolni kell, hogy új alapokra építkezhessünk! Szabad-e sémák és tabuk által tanulni és tanítani ezt a hivatást? Meglehet-e tanulni könyvből azt a tudást..

Dúla - Szülés körüli támogatás / segítés

A dúla nem hoz az anya helyett döntéseket, de segít a döntéshez szükséges információk megszerzésében és a szülés előzetes tervezésében. Az anya megbeszélheti vele örömeit, aggodalmait..

Ház - Lakás - Üzlet tisztítása

Sokszor nem érezzük jól magunkat egy lakásban, irodában és nem is tudjuk, hogy miért! Létezik az a világ a szellemi síkon, amit nem látni, de érezni. Ha nem úgy megy egy bolt, nem tudunk aludni, rosszul érezzük..

Jóslás más városokban

Ezoterikus műsorok szolgáltatásához, összejövetelekhez szervezett egyéni jósláshoz hosszú évek óta hívnak. Több szervező is, akik a meghívottak részére az egész napos, vagy egész estés elfoglaltsághoz előadókat..
Mamadas Putas