Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám
Ancsa jósnő blog
EGY JÓSNŐ BLOGJA

ANCSA JÓSNŐ

Blogjaim által szeretnék átadni számotokra olyan tapasztalásokat, melyek a valós világban történnek meg! Nem rólam szólnak, hanem, amit veletek élek meg, nevek nélkül, csak érzésekkel, eseményekkel!
Az életről és rólatok szólnak, nektek!

Sokan teszik fel nekem azt a kérdést, hogy a mágia, mint például egy szerelemi kötés, vagy védelem hogyan működik valójában?

Nagyon nehéz ezt relatívan lehozni a misztikumból és elmagyarázni, hogy mi miért történhet meg!

Mindenképpen kettévenném a lelket és a testet, mivel a léleknél beszélhetünk a tudatról és azokról a dolgokról, ami a szellemiségünket jellemzik a test, pedig csak egy fizikai állapot! És nem hiába emeltem ki magát a tudatot a lelkiséget, mivel ha belegondolunk ez nincs beszabályozva szabadon szárnyalhat akár úgy is, hogy a testet elhagyja(természetesen, ha hiszünk benne). Szellemiségnek nevezném a gondolkodást a tudatot és még sok minden beleférne ide, amivel elvileg tervezünk, cselekszünk, álmodunk, gondolkodunk vagy is létrehozunk valamit, de az a valami már fizikai térben nyilvánul meg és így lehet belőle fizikai valóság.

Ugye sokan nem hisznek benne, hogy a gondolattal teremteni lehet, de ha amit az előbb kifejtettem, hogy a tudatunk a gondolkodásunk teremti meg a fizikai valóságot akkor még is csak hinni kell benne! De itt jön a de! Ha saját magunkhoz sem vagyunk őszinték, és nem ismerjük magunkat akkor tudatosan csapjuk be magunkat és másokat is ez miatt!

Na akkor térjünk a szeánszokra, hogy mit is kap az ember, és hogyan is hatnak!

Az aki az ezotéria bármely részével foglalkozik annak tudatosnak és főleg felelősnek és őszintének kell lennie magához és az emberekhez. Ha én mint jós ismerem magam akkor tisztában vagyok azzal is hogy a másik ember tudatára tudok hatni (ezért van szükség a meditációs utaztatásra szeánszoknál), és ha hatottam akkor az ő tudata fog alkotni olyan valós történéséket amit épp elszeretne érni. És ez mellett még nem beszéltünk a tudatallatiról sem, hisz épp olyan fontos és fele annyit sem tudunk róla mint a tudatról. De az bebizonyított tény, hogy befolyásolható! Amikor valaki jóshoz fordul akkor az tudatalattiját próbáljuk meg a felszínre hozni és szembesíteni azzal. Hát ez nem mindenkinek tetszik azt már tapasztaltam az évek során! És csak a jóslás után jöhet a személyes szeánsz legyen az bármiféle is amikor a tudatos gondolkodást és érzelmeket használva lép előrébb az ember a hit felé és ahhoz, hogy majd a tudatos cselekedetei a fizikai valóságban a másik személyre hassanak!

Én mindig elmondom még a szeánszok előtt, hogy ha valaki a szeánszok után bezárja magát a négy fal közé és várja a sült galambot, akkor ne csodálkozzon, hogy semmi nem fog történni! Miért is? Hisz azt írtam, hogy a tudat képes teremteni és főleg gondolati síkon, akkor miért ne lehetne bezárkózni? Azért, mert kell a fizikai lét és környezet is ahhoz, hogy az események bekövetkezzenek körülöttünk, míg ez nincs meg addig csak szellemi síkról beszélhetünk.

Érdekes de a szellemi és fizikai sík szorosan kapcsolódik egymáshoz annak ellenére, hogy a szellemi sokkal nyitottabb, szabadabb és nem zárható be!

Vagy is a gondolat és érzelem hatalom és meg kell tanulni használni és kezelni magunknak és minden ember számára!

Szolgáltatásaim

Jóslás- kártyavetés

A kártya a hozzám fordulóknak biztonságot ad, lehet tőle kérdezni, sohasem hazudik! Tarot kártya, Cigánykártya, Jóslás, és Kártyavetés. A Tarot az ügyfeleimnek nagyfokú önismeretet ad, szembesíti őket..

Online jóslás

Az ügyfeleim közül sokan vannak, akik nagyon messze laknak tőlem, vagy hosszabb ideig tartózkodnak külföldön, velük legtöbbször Messengeren tartom a kapcsolatot. Eddig ez leginkább a tanítványaimra..

Szerelmi kötés

Minden belőlünk indul ki és érkezik vissza! A hit nagy erőt tud adni bármihez, akár, hogy életben maradjunk, akkor egy szerelmi kötésben való hit? Neki sikerült, mert akart és hitt és reménykedett..

Átok, rontás levétel

A kimondott szó hatalmában - hozzon jót vagy rosszat - ősidők óta hisznek az emberek szerte a világon. Átoknak számít minden ki nem mondott és kimondott rossz gondolat, amit a másik ember felé sugárzunk..

Jós tanfolyam, Ezoterikus tanfolyam

A tudás bennünk van csak a felszínre kell hozni, de előtte rombolni kell, hogy új alapokra építkezhessünk! Szabad-e sémák és tabuk által tanulni és tanítani ezt a hivatást? Meglehet-e tanulni könyvből azt a tudást..

Dúla - Szülés körüli támogatás / segítés

A dúla nem hoz az anya helyett döntéseket, de segít a döntéshez szükséges információk megszerzésében és a szülés előzetes tervezésében. Az anya megbeszélheti vele örömeit, aggodalmait..

Ház - Lakás - Üzlet tisztítása

Sokszor nem érezzük jól magunkat egy lakásban, irodában és nem is tudjuk, hogy miért! Létezik az a világ a szellemi síkon, amit nem látni, de érezni. Ha nem úgy megy egy bolt, nem tudunk aludni, rosszul érezzük..

Jóslás más városokban

Ezoterikus műsorok szolgáltatásához, összejövetelekhez szervezett egyéni jósláshoz hosszú évek óta hívnak. Több szervező is, akik a meghívottak részére az egész napos, vagy egész estés elfoglaltsághoz előadókat..