Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám
Ancsa jósnő blog
EGY JÓSNŐ BLOGJA

ANCSA JÓSNŐ

Blogjaim által szeretnék átadni számotokra olyan tapasztalásokat, melyek a valós világban történnek meg! Nem rólam szólnak, hanem, amit veletek élek meg, nevek nélkül, csak érzésekkel, eseményekkel!
Az életről és rólatok szólnak, nektek!

Olyan képességű gyerekeket, felnőtteket várok tanulni ismerkedni az ezotériával, akiknek vannak képességeik, de nem tudják kezelni, használni és értelmezni azt!
Sok esetben keresnek meg szülők és felnőttek, hogy nem értik mi történik gyerekükkel és olyanok is, akik saját magukat és dolgaikat nem értik.
Amikor az ember az ezotériával kezd foglalkozni, megtapasztalja saját magát és azokat az erőket és lehetőségeket, ami az önismereten és ezotérián keresztül egy olyan fejlődéshez vezet, ami a mindennapokban segít megoldani a problémákat, feloldja a gátlkásokat, és önmagát adva sikeressé válhat akár a párkapcsolatban, vagy a munka terén .
Boszorkány tanodában olyan foglalkozások vannak, mint elméleti és gyakorlati téren, ami segít feldolgozni és megismertetni dolgokat.

Boszorkány tanodában lehetőség van:

  • boszorkány ismeretekre,
  • önismeretre,
  • ezotériára,
  • mágiára,
  • jóslásra,
  • energia szintekre,
  • szeánszokra,
  • alap számmisztikára és még sok érdekességre!


Tapasztalatból tudom, hogy például azok a gyerekek, akik látnak és észlelnek lényeket, nagyon nehezen értik meg magukat és dolgaikat és nagyon sok esetben félnek. A környezet nem tudja kezelni ezeket a dolgokat és nem is tudnak segíteni, hogy a félelmek elmúljanak! Pedig semmi másra nincs szükségük, mint egy olyan környezetre, ahol mások is ilyenek, itt beszélgessenek, tanuljanak, ismerkedjenek. A felnőtteknél is hasonló helyzet áll fent!
Ha csak érdekel a boszorkányság vagy az ezotéria bármelyik ága, akkor a tanoda erre is lehetőséget biztosít számodra!

Másnak lenni nem bűn, csak nehéz megérteni és elfogadni!

Szolgáltatásaim

Jóslás- kártyavetés

A kártya a hozzám fordulóknak biztonságot ad, lehet tőle kérdezni, sohasem hazudik! Tarot kártya, Cigánykártya, Jóslás, és Kártyavetés. A Tarot az ügyfeleimnek nagyfokú önismeretet ad, szembesíti őket..

Online jóslás

Az ügyfeleim közül sokan vannak, akik nagyon messze laknak tőlem, vagy hosszabb ideig tartózkodnak külföldön, velük legtöbbször Messengeren tartom a kapcsolatot. Eddig ez leginkább a tanítványaimra..

Szerelmi kötés

Minden belőlünk indul ki és érkezik vissza! A hit nagy erőt tud adni bármihez, akár, hogy életben maradjunk, akkor egy szerelmi kötésben való hit? Neki sikerült, mert akart és hitt és reménykedett..

Átok, rontás levétel

A kimondott szó hatalmában - hozzon jót vagy rosszat - ősidők óta hisznek az emberek szerte a világon. Átoknak számít minden ki nem mondott és kimondott rossz gondolat, amit a másik ember felé sugárzunk..

Jós tanfolyam, Ezoterikus tanfolyam

A tudás bennünk van csak a felszínre kell hozni, de előtte rombolni kell, hogy új alapokra építkezhessünk! Szabad-e sémák és tabuk által tanulni és tanítani ezt a hivatást? Meglehet-e tanulni könyvből azt a tudást..

Dúla - Szülés körüli támogatás / segítés

A dúla nem hoz az anya helyett döntéseket, de segít a döntéshez szükséges információk megszerzésében és a szülés előzetes tervezésében. Az anya megbeszélheti vele örömeit, aggodalmait..

Ház - Lakás - Üzlet tisztítása

Sokszor nem érezzük jól magunkat egy lakásban, irodában és nem is tudjuk, hogy miért! Létezik az a világ a szellemi síkon, amit nem látni, de érezni. Ha nem úgy megy egy bolt, nem tudunk aludni, rosszul érezzük..

Jóslás más városokban

Ezoterikus műsorok szolgáltatásához, összejövetelekhez szervezett egyéni jósláshoz hosszú évek óta hívnak. Több szervező is, akik a meghívottak részére az egész napos, vagy egész estés elfoglaltsághoz előadókat..