Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám
Ancsa jósnő blog
EGY JÓSNŐ BLOGJA

ANCSA JÓSNŐ

Blogjaim által szeretnék átadni számotokra olyan tapasztalásokat, melyek a valós világban történnek meg! Nem rólam szólnak, hanem, amit veletek élek meg, nevek nélkül, csak érzésekkel, eseményekkel!
Az életről és rólatok szólnak, nektek!

Mi a mágia? A valóság megváltoztatásának művészete.

Mivel már elég rég foglalkozom a jóslással és a külső körülmények is úgy hozták egyre jobban érdekel a mágia világa! és általában a tapasztalat azt mutatja, hogy az ember akkor kezd ezzel foglalkozni, ha elér egy szintet és rákényszerítik önnön akarata ellenére. De lehetséges olyat művelni, amit nem szeretnék? Saját magamon tapasztalom, hogy mivel a világban egyre több a rossz és az emberekben már sajnos megvan a rossz iránt a fogékonyság, és nem tudnak védekezni ellene így engem is elért ez.
A velem történt események kényszerítenek rá és természetesen a segíteni akarás másokon, hogy ezzel is foglalkozzam mélyebben. Mivel még Én magam sem tudom kivédeni mindig a rosszat, amit felém küldenek. Az évek folyamán megtanultam már levetni magamról azokat, amiket más emberek egy jóslás folyamán akasztanak rám, de ez így talán nem is helyes, mert épp azért vagyok, hogy ezeket átvegyem tőlük, érezzem őket, mert csak így tudok segíteni!
De ez csak egy része annak, mivel úgy érzem, hogy foglalkoznom kell! Igenis meg kell tanulnom a mágia bizonyos részeit megérteni és alkalmazni, hogy a fejlődésem még magasabb legyen, ha értitek, mire gondolok.

vallom, hogy a rontás például csak egyszeri dolog, egyszeri esemény, gondoljunk bele, ha valakinek rosszat akarunk, vagy gondolunk. De maga az átok már egy folyamatos cselekvés és sajnos nem egyszeri, hanem az a személy akire rontást teszünk az folyamatosan ki van téve ennek a dolognak. Minden esetben azért, mint amit itt írtak alul én is azt vallom, hogy mind két esetben magunkból kell kiindulni, mert nem minden esetben beszélhetünk ezekről, a dolgokról. Van, amikor saját hibáink akadályoznak bizonyos cselekedeteinkben, és ilyenkor nem beszélhetünk átokról, vagy éppen rontásról. Ebben segített nekem eddig a kártya, hogy a személyiséget is megvizsgáljuk, és ha van az illető személyen annak mi vagy épp ki az oka. Na most innen kell tovább lépnem, hogyan lehet megakadályozni és tenni ellene, mert amit eddig vallottam, hogy egyszer minden rossz cselekedett visszaszáll arra, aki elköveti ez igaz még mindig, de sajnos ezt az időt nem mindenki tudja kivárni és természetesen védekezni sem ellene. ha a mágiát felhasználjuk, hogy saját magunkat és környezetünket jobban védeni tudjuk, és erősebbé tehetjük vele, akkor pedig ez helyes út, de mindenképpen hit és akarat szükséges ezekhez is. Sokat olvasok és tanulok újabban ezekről, és persze van tapasztalatom is és sajna egyre több, és minden esetben az veszem észre, hogy itt is mint a kártyánál maga az ember számít és a hite.

Nem félni kell a mágiától, hanem befogadni és jóra használni!

Szolgáltatásaim

Jóslás- kártyavetés

A kártya a hozzám fordulóknak biztonságot ad, lehet tőle kérdezni, sohasem hazudik! Tarot kártya, Cigánykártya, Jóslás, és Kártyavetés. A Tarot az ügyfeleimnek nagyfokú önismeretet ad, szembesíti őket..

Online jóslás

Az ügyfeleim közül sokan vannak, akik nagyon messze laknak tőlem, vagy hosszabb ideig tartózkodnak külföldön, velük legtöbbször Messengeren tartom a kapcsolatot. Eddig ez leginkább a tanítványaimra..

Szerelmi kötés

Minden belőlünk indul ki és érkezik vissza! A hit nagy erőt tud adni bármihez, akár, hogy életben maradjunk, akkor egy szerelmi kötésben való hit? Neki sikerült, mert akart és hitt és reménykedett..

Átok, rontás levétel

A kimondott szó hatalmában - hozzon jót vagy rosszat - ősidők óta hisznek az emberek szerte a világon. Átoknak számít minden ki nem mondott és kimondott rossz gondolat, amit a másik ember felé sugárzunk..

Jós tanfolyam, Ezoterikus tanfolyam

A tudás bennünk van csak a felszínre kell hozni, de előtte rombolni kell, hogy új alapokra építkezhessünk! Szabad-e sémák és tabuk által tanulni és tanítani ezt a hivatást? Meglehet-e tanulni könyvből azt a tudást..

Dúla - Szülés körüli támogatás / segítés

A dúla nem hoz az anya helyett döntéseket, de segít a döntéshez szükséges információk megszerzésében és a szülés előzetes tervezésében. Az anya megbeszélheti vele örömeit, aggodalmait..

Ház - Lakás - Üzlet tisztítása

Sokszor nem érezzük jól magunkat egy lakásban, irodában és nem is tudjuk, hogy miért! Létezik az a világ a szellemi síkon, amit nem látni, de érezni. Ha nem úgy megy egy bolt, nem tudunk aludni, rosszul érezzük..

Jóslás más városokban

Ezoterikus műsorok szolgáltatásához, összejövetelekhez szervezett egyéni jósláshoz hosszú évek óta hívnak. Több szervező is, akik a meghívottak részére az egész napos, vagy egész estés elfoglaltsághoz előadókat..
Mamadas Putas